Treffit Varatuille

..

Category

Bordelleja Kalajoki

Hyvä nainti perseeseen nussiminen

Käsittääkseni kirjoittaja ei missään vaiheessa väittänytkään tietävänsä, miltä naisesta tuntuu. Ja mitä sitten vaikkei tunne anatomiaa? En minäkään tiedä, miltä naisista tuntuu, mikä sattuu tai ei, jos eivät kerro mutta tiedän kyllä hyvin miltä minusta tuntuu. Eikös alkuperäinenkin kirjoittaja kysynyt sitä. Homman idea on pikemminkin henkinen. Eli nainen antaa enemmän kuin olisi edes tarvesta. Anaaliyhdyntä sujui ongelmitta vaikka kaluni on normikokonen, kumia ei ollut eikä liukkaria.

Nainen osasi omalta osaltaan asiat ja yhdyntä sujui siis suht kivuttomasti ja pienen kikkailun jälkeen pystyi vetelemään koko kalun mitalla. Ainakin näin ensikertalaiselle ja hyvin onnistuneella kokemuksella se oli järisyttävä kokemus ja niin pervoa ettei voisi todeksi uskoa. Näky ja fiilis on on niin mahtava et tuntu et kynnetkin irtoaa varpaista. Muttasekin oli nautittavaakatseltavaa kun nainen rentoutui silmieni alla jotta voi antaa minulle persettä.

Mutta vakisuhteessa en varmaankaan kovin usein harrastaisi, koska tämä nainen on harrastanut mutta sanoi että pillu tuntuu paremmalta ja orkkukin tulee, mut pepusta ei jää kuin sperman valuva tunne tunniksi anaalii ja hyvä että kävellä uskaltaa tai ainakin tuntuu et aina vaa valuu housuun vaikka ei mitään tulekkaan.

Persereikä vaatii siis lämmittelyä eli sulkijalihaksen rentoutusta en tarkoita huumaavia aineita esim pitempiaikaista sormikiihotusta ja -hierontaa, liukuvoidetta vesiliukoinen tai silikoni sopii kortsun kanssa, mutta ei missään nimessä voi tai rasva-aineita sisältävä voide, esim.

Anaaliseksissä pantava aukko on sen verran paljon tiukempi ja kostumaton verrattuna emättimeen, että ainakin ilman kunnon liukuvoitelua myös panija saa mikrohaavaumia terskansa pintaan.

Jokaisessa anaalipanossa näitä mikrohaavoja saa se pantavana oleva osapuoli ellei sisääntyöntyvä elin ole tyyliin 3cm x 1cm. Eli tämä puoltaa kortsun käyttöä myös vakisuhteessa ja heterosuhteessa. Dildo, jos sellaisen hankitte, kantsii olla semmonen, missä on myös pallit Semmoinenkin on mahdollista, kun peräsuolen sisälle tulee jossain vaiheessa alipaine ja imu.

Ite en anna ns. Tän ois hyvä olla muillakin ihan ehdotonta, vaikka se kirpaisee, että "jää ilman", kun toinen haluu vain bareback-fuckia, niin kukin on vain ite vastuussa paitsi omasta terveydestään niin myös siitä miten toisia kohtelee. Tän kortsuasian luulis olevan itsestään selvää nykyisen informaatioyhteiskunnan aikana, jos vähänkin on tullut seurattua esim.

Saati sitten, että session osapuolet ois oikeesti terveydenhuollossa muutenkin kuin laitoshuoltajina toimiviä henkilöitä. On se kyllä kummallista, että vieläkin ajatellaan, että ulkonäön siisteys ja kunnollisuus jotenkin korreloisi sen kanssa, että ei kantaisi tauteja, ihan kuin ne näkyisi päällepäin silloinhan ei labrassakaan tarvitsisi käydä.

Juu, oon mies, se btm. Tän ois hyvä olla muillakin ihan ehdotonta, vaikka se kirpaisee, että "jää ilman", kun toinen haluu vain bareback-fuckia, niin kukin on vain ite vastuussa paitsi omasta terveydestään niin myös siitä miten toisia kohtelee" Ja sitten olitko siis ehdoton kortsun käytössä vai käyttämättömyydessä???

Varsinkin pieni kiinteä peppu on hot! Parasta siinä on kuitenki se että voi huoletta laueta sisään eikä tule raskaaksi. Niissä harvoissa tapauksissa joissa peppupanosta tulee raskaaksi, lapsi päätyy aikanaan Kokoomuksen listoille Melkein mieluummin panen kimmaa hyvin rasvattuun perseeseen kuin pilluun. Tuntuvatpa leiditkin nauttivan ilman ikärajoitusta kunnon peppuseksistä.

Oikean reiän mies No onhan se jo paljon tiukempi ku paljon hinkattu pillu. Kyllähän sitä liemet heittää eka osastoo mut jos saa valita ni kakkosee.

Mutta en kuunakullanvalkeana alkaisi tunkea heppiäni toisen ihmisen perseeseen. Sen verran pitää olla itsekunnioitusta. Minä taas en lähtisi sinun linjalle jossa otetaan toisen miehen heppiä hanuriin. M52N49, minusta osa nautinnosta os sen syntisyydessä, osa pepun kauniissa, sexyssä muodossa olen peppumies, en tissi- aj kaiken kruunaa naiseni pepun kiinteys ja tiukkuus.

Lisäksi hänellä ainakin tuntuu syvällä kiihottava poimu, jonka takaa varman orkun kun sitä hivelee ja kiihotusta toki lisää se että se on syvällä. Meillä myös nainen saa orkun, joskus useitakin peppurakastelusta.

Mutta takuuvarma orkku hänelle on pepusta. Itselle pepun tiukkuus on yksi kiihottava juttu, enkä malta olla toistamatta sitä sexyä ja kiihottavaa näkymää, kun kullini työntyy ihanaan peppureikään! Ehdottomasti peppuseksin kannalla ja sitä vuosia harrastaneena. Aikaisemmilla naisillani jollain oli uloste pieni probleemi, jos ei ollut hoitanut asiaa.

Nykyisellä vain sattuu syvälle työntymienn jos ulostaminen on jäänyt ennen aktia. Ja liukkaria käytetään, muttei kortsua, koska muita suhteita ei ole ja se tuntuu paremamlta. Myös avovaimon vatsan tyhjennys hoituu kun laukean syvälle peppuun. Miehestä tuntuu ihan samalta silleen, mutta nainen kiljuu enemmän kiimasta, mikä saa omatkin hormonit hyrräämään..

Sen jälkeen kyllä naista pierettää enemmän. Muistan eräänkin naisen päästelleen aikamoisia paukkuja, kun nain sitä usein peppuun.

Kun te sitä peppua niin kehutte, niin ottakaa itsekin jokin karahka sinne peräaukkoon miehet! Olisko jotain homoerottista hommaa? Tai naisen paras paikka on liian väljä. Antavat miehen duunailla kun pelkäävät menettävänsä miehen ja tekevät kaikkensa heidän vuokseen!

Kyllä persereikä tuntuu paljon paremmalta kuin se iänikuinen ruma römpötin. Peppureikä tuntuu kireältä ja hyvältä, ja henkisesti se tuntuu siltä, että silloin alistan akkaa kunnolla, ja nöyryytän ja häpäisen. Se on oikein hyvä tunne. Ajattelen aina että nyt hutsu tottelet minua, nyt akka minä määrään tahdin prkl Joskus haluaisin vielä nöyryyttää akkaa enemmän ja pakottaa hänet ottamaan spermat naamalleen ja rinnoilleen.

Ihme ettet sitten osaa koko hommaa, jos joku expertti olet Kiihotat, jo nyt mua niin et paikat kostuu. Pääsisimpä kokeilemaan ton kaiken kanssasi..

Vaikuttaakohan peppuseksistä pitäminen kirjalliseen ulosantiin? Näyttää siltä että sekä miehet ja naiset jotka pitävät peppuseksistä käyttävät samoja sanoja ja samanlaisia lauseenrakenteita. Tai sitten voisi olla niin että joku kirjoittelee samantyylisiä viestejä monella nimimerkillä. Sanasto on aika tuntematon varmaan kaikille ellei käytä kliinisiä termejä ja täältä varmaan tarttuu helposti sanoja. Lauserakanteet ei tietysti tartu niinkään helposti Mielestäni täällä on monilla miehilläkin todella hyvä ulosanti ja tarkat kuvailut.

Itsellänikin äidinkielen yo-kokeista lähes laudatur,ja olen lukenut paljon.. Äikässä laudatur ;- Epäilet siis, että Suomessa on vain yksi peppuseksistä pitävä nainen, joka kirjoittelee eri nimimerkeillä? Tai ehkä jopa, että joku mies kirjoittaa naisen roolissa peppuseksimyönteisiä viestejä? Ehkä tänne suomipalstalle ei todellakaan riitä ensimmäistäkään peppuseksistä pitävää naista -- mistä sitä tietää. Mutta luonnossa minulle on noin viidessäkymmenessä ikävuodessa tullut vastaan kaksi naista, jotka ovat ehdottaneet peppuseksiä täysin oma-aloitteisesti ilman.

Kumpikin tuntui tykkäävän siitä. En ole elänyt mitään villiä häntäheikin elämää, joten nämä kaksi naista edustavat ihan merkittävää prosenttia kokonaisotannastani. Mikäs sen parempaa touhua voi olla, kun saa naista panna niin että se saa mahtavat orkut, ensin pannaan pimppaan sillai että sieltä roiskii varmasti "mehut" ulos useita kertoja, ja sit munaa anaaliin kun nainen on riittävän "kuuma" ja annetaan lisää nautintoa ja mielihyvää ja lopulta annetaan oma spermalasti sinne mihin nainen sen tahtoo.

Lie ollut valtaisa persereikä kun olet kokonaisen naisen pystynyt sinne panemaan? Kerran kävi niin että session jälkeen eukko kysyi että miksi lopetit? Olin sitten suu auki että häh? Aiemmin ja myöhemmin se tuntu erilaiselta. Paremmalta, mutta siinä tilanteessa ja jos jatkaa tarpeeks kauan ni se ei enää eroakkaan. Kyllä on säälittävää jos äijä tahtoo omaltansa persettä, eikä anna vaikka olis vakituinen tai naimisissa.

Siinä jotenkin nauttii enemmän. Ei parane kiirehtiä, ettei satu, vaan pikkuhiljaa! Ei se silloin tunnu juuri miltään.

Eihän siinä ole kuin juuressa vähän tiukempaa ja sitten sen takana kuin porttikongi. Toista se on kun 18 cm kalulla pääsee pilluun. Kun sen pohjiin tökkäilee, tuntuu terskassa tosi hyvältä. Pakko vielä sanoa naisena ja hyviä ystäviäni homoja kuunnellessa, että kannattaa ainakin yrittää totuttaa nainen peppuseksiin. Oli jo niin myöhä yöllä, että ketään ei tulisi sinne. Me tehtiin pukuhuoneen matoista peti pesuhuoneen lattialle ja alettiin panemaan sitä.

Vuorotellen siinä sitten pantiin ja välillä otettiin huikkaa. Tyttö tykkäs ihan hulluna siitä, että sitä panee niin iso porukka. Välillä sen vittu oli ihan täys spermaa ja me pestiin se silleen, että työnnettiin kasteluletku sisään ja sitten vettä pienellä paineella, että mähnät tuli ulos. Sitä me äimisteltiin, että sen pillu ihan märkä koko ajan, eikä vedestä vaan kiimasta.

Kun aamu koitti, oli pakko lopettaa. Me vietiin se takas kaupunkiin ja se lähti kävelemään katua pitkin. Se oli irstain panoni. Sen pillunhuulet oli turvonnu ainaki kaksinkertaseks ja oli ihan punaiset. Silti se van halus lisää. Kahvion pöydällä, asiakkaan kanssa No sepäs oli mukava panna jotain narkkari-raasua Saitteko kaikki HIV: Luulen että, ""irstain pano"" on vielä edessä päin, tai ainakin toivon niin.

Olen kerran pannut 4 eri miehen kanssa samana yönä. Se oli kyllä härskin menon huippu. Mulla vähän samantyyppinen kokemus. Lähdin ravintolasta kahden minua n. Rakastelimme kolmistaan ja kävi ilmi, että he olivat sisaruksia.

Pyysin heitä rakastelemaan keskenään, he laittoivat ensin hanttiin mutta lopulta suostuivat kun sanoin muuten lähteväni. Nain toista takaapäin samalla kun hän nuoli siskonsa pillua joka sai ensin orgasmin sen jälkeen tulin toisen kanssa samaan aikaan. Hetken levättyämme siskot vaihtoivat paikkaa ja nain myös toista tällä kertaa anaaliin kun hän sitä pyysi. Lopuksi nuolin vielä molemmat naiset. Mun irstain pano oli kun pantiin kaverin kanssa sen tyttöystävää ja lopuksi mun kaveri runkkas spermat mun ja tyttönsä naamalle!

Kaikkein irstain kokemukseni oli noin vuosi sitten kun olimme juhannuksena veneilemässä kaverini ystävien veneellä,meitä piti olla neljä pariskuntaa mutta ei ollut kuin minun vaimoke ja viisi miestä,kaikki siinä 40 vaiheilla.

Juhannus aattona ajoimme pienelle saarelle ja ankkuroiduimme siihen viettämään aattoa,tothan veneessä oli sauna jonka lämmitimme ja hyvin nauttittujen juomien jälkeen eikun kaikki yhdessä saunomaan ja uimaan,ja uimaan ja saunomaan jossain vaiheessa huomasin kuinka eräs kavereista teki tuttavuutta vaimokkeeni kanssa saunassa enkä kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota vaan kävin taas vilvottelemassa,tullessani takaisin näin kuinka vaimokkeeni otti kaverilta suihin saunan lauteilla ja toinen hamusi hänen pilluaan sormillaan takaapäi annoin kaiken jatkua ja menin itse mukaan leikkiin,kota suurinpiirtein kannoimme vaimokkeeni ulos kannelle missä oli enemmän tilaa meidän leikeille.

Olin etuoikeutetusa asemassa ja menin vaimokkeni taakse ja työnnyin hänen märkään pilluunsa muiden katsellessa vierestä hetken kuluttua yksi kavereista työnsi kyrpänsä hänen suuhunsa jota alkoi innokkaana imemään. Tätä panemista ja imettämistä kesti koko juhannus aatonyön aamutunneille asti pieniä taukoja lukuunottamatta.

Viellä juhannus päivänäkin vaimokkeeni sai pariin kolmeen kertaan vierasta kyrpää sekä tuttua,tai siis siinä vaiheessahan ne kaikki olivat jo tuttuja kyrpiä. Tämä juhannus jää varmasti pysymään muistoissani aina,ikävä vaan että emme enään ole viettämässä yhteisiä juhannuksia silloisen tytöystäväni kanssa. Tapasin syrjäisellä metsäpolulla viehkeän naisen. Hetken häntä katsellen huudahdin peloittavasti: Nyt annat heti,tai muuten käy kuin viimeviikolla,Ullavalla!

Niinpä hän säikkynä antautui välittömästi. Kun temput tehtyämme,kokoilimme vaatteita,nainen kysäisi mitä tapahtui Ullavalla?

Pakko oli myöntää,että siellä jäi saamatta. Iso Jorma , Aikoinaan Englannissa ollessani opiskelemassa vietimme iltaa isommalla jengillä. Loppuillasta paikalla oli enää 5 tyyppiä.

Minä ja kaverini ja yksi irkkupimu ja kaksi paikallista pimua. No jotenkin juttu kääntyi ""itse asiaan"". Mulla ei oo tähän muuta kommentoitavaa, kuin että mulla on selkeesti tosi tylsä seksielämä: Mut olen siihen kyllä tosi tyytyväinen! Eka kertani oli suuren ihastukseni kanssa moni tavoin aika hurmaava: Ainoa vaan että muutama meidän kaveri joitten kanssa oltiin oltu iltaa viettämässä olikin kuullut meidän touhut ja tulivat kurkkimaan puitten takaa ja kommentoimaan.

Toinen kiinnostava nuoruuden kokemus oli eräänä juhannuksena leirintäalueella kun minä ja bestikseni oltiin teltassa yhden meidän miespuolisen kaverin kanssa ja päädyttiin siinä sitten vuoronperään suutelemaan kaikki toisiamme ja me tytöt ottamaan kundilta suihin. Ulkopuolella joku kommentoi että teltassa harrastetaan kimppakivaa eikä sitten menty sen pitemmälle. Kahden miehen kanssa olisin halunnut päästä joskus naimaan mutta se jää harmi kyllä kokematta, olen ollut onnellisesti naimisissa ja vuosia eikä meistä kumpikaan halua muita sänkyymme.

Puutetta voi onneksi korvata leluilla. Eräät markkinat joskus vuosia sitten,täysi känni päällä ja keskellä yötä palaamassa ilmeisesti kotiin. Kävelin rannan kautta ja sinne oli tullut veneellä 8 nuorta miestä naapurikaupungista,sieltä veneestä minä sitten itseni löysin Tai oikeastaan siskoni löysi seuraavana päivänä,kuinka noloa,haisin kuin sillitynnyri,eiliset meikit oli muisto vain,tukka sojotti ja oli aivan takussa,kuin jokin linnunpesä,kuorrutettuna spermalla.

Poikien kanssa oltiin naitu kuin eläimet lähes 8 tuntia,joka reikään tuli saatua jokaista ja sessio on ollut kuin halvasta pornoleffasta.. Olin hukannut alushousuni erääseen myyntikojuun josta myyjä ne minulle sitten palautti kun niitä laskuhumalassani veneestä poistuessani vielä huutelin. IKINÄ ei ole hävettänyt niin paljoa kuin silloin kun jouduin kävelemään kaupungin läpi tuhansien ihmisten tuijottaessa rähjääntynyttä olemustani ja siskoni saarnatessa..

Multakin löytyy muutama sellainen jota en enää tässä iässä tekisi.. Sit takas baariin ja hetken päästä lähdin edellisen kundin kaverin kanssa panemaan hänen luokseen.

Tämä jälkimmäinen olikin tuolloin ihan vakipanoni. Pitipä kokeilla tuo kaverikin Myöhemmin menin vielä tämän kaveriporukan kanssa jatkoille. Jäin kundin kanssa kaksin yläkertaan muiden ollessa alhaalla. Joku kundin kavereista lupasi varoittaa jos tyttöystävä tulee ylös..

Me siis saatiin hyvää aikaa panemiselle. Oli kyllä hyvä pano!

Hyvä nainti perseeseen nussiminen -

Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Ensin sormella ja sitten paksulla ,pyöreällä hiusharjan varrella. Päädyimme kaverin hyttiin ja tajusin vasta siellä miten valtavasti miestäni kiihotti, kun toinen mies alkoi availla vaatteitani. Henkisellä puolella on ihan kiinni siitä, millä tuulella sattuu olemaan. Työnnä keski sormi reijästä sisään varovasti hiero ensin päältä. Tämä tapahtui jo kauan sitten kun olin vielä melkoisen kokematon. Yhtä monta erilaista peppua olen tavannut kuin olen pannut. Tullut vaikka mukaan, mutta ei kun seurasi salaa. Eihän siinä ole kuin juuressa vähän tiukempaa ja sitten sen takana kuin porttikongi. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. No kumminkin homma loppui kun miehet kerto mieheni tietävän. Henkisellä puolella on ihan kiinni siitä, millä tuulella sattuu olemaan. Mies tykkää panna pimppiin, joten meidän anaalileikit keskittyy leluihin ja pepun nuolemiseen. Ite käyn panemassa kerran pari viikossa erästä pyöreä pyylyistä huoliteltua transsua, kaluni on kuitenkin erittäin kookas treffit lappeenranta jeizzi naiseteivät sitä ole pyllyynsä halunneet, mutta transsut himoitsevat pyllyseksiä ison kalun kanssa, voin sanoa että nannaa tekee ja se mitä ed kirjotti, se rivous kun vatsa takoo pyöreitä pakaoita ja transsu volisee nautinnosta ja hirvee lotina ja pakaroiden läiske, kylläon kuumaa naintia jos kalussa on kokoo, oma kokemus jos kalu on iso, tuo nautinnon molemmille!

: Hyvä nainti perseeseen nussiminen

Striptease rovaniemi puma moore Mutta tissi videot whatsapp seksi en varmaankaan kovin usein harrastaisi, koska tämä nainen on harrastanut mutta sanoi että pillu tuntuu paremmalta ja orkkukin tulee, mut pepusta ei jää kuin sperman valuva tunne tunniksi anaalii ja hyvä että kävellä uskaltaa tai ainakin tuntuu et aina vaa valuu housuun vaikka ei mitään tulekkaan. Nyt mies ei kestänyt kauaakaan, vaan tunsin kuinka häön nytkähteli ja laski spermat minun lämpöiseen peräaukkoon. Poikien kanssa oltiin naitu kuin eläimet hyvä nainti perseeseen nussiminen 8 tuntia,joka reikään tuli saatua jokaista ja sessio on ollut kuin halvasta pornoleffasta. Työnsin kyrpäni pohjaan asti ja samantien lensi. En tarkoittanutkaan, että peppukiva tarvitsisi aina ja välttämättä lisäliukastetta.
Hyvä nainti perseeseen nussiminen Kyllä persereikä tuntuu paljon paremmalta kuin se iänikuinen ruma römpötin. Oli tosi kiihottavaa nähdä kun tumma kyrpä upposi vaimon pilluun. No sepäs oli mukava panna jotain narkkari-raasua Saitteko kaikki HIV: Ajeltiin autolle jonnekin pusikkoon, jossa sitten tämä tyyppi "teki temput" hyvin penispumppu nuru hieronta hyvin pienellä pelillä Olin yli 40 vuotias kun minulla oli seksisuhde naapurin 26 vuotiaaseen mieheen. Ajattelen aina että nyt hutsu tottelet minua, nyt akka minä määrään tahdin prkl
Hyvä nainti perseeseen nussiminen Hairy pussy best massage sex full video
Hot sexy girl fuck escortfin Me vietiin se takas kaupunkiin ja se lähti kävelemään katua pitkin. Ei siinä mitään mutta kun ne olivat kahvilla siellä takapihalla. Haluan joskus omaa rauhaakin. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. No nythän on niin että jos nainen on ennen peppupanoa tyhjentänyt suolensa niin ei siellä pepussa juuri mitään ole.

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén