Treffit Varatuille

..

Category

Dating verkkosivuilla Keuruu

Pattaya huorat sexitreffi

Suomalaiset naiset makaavat sängyssä selällään eivätkä tee mitään. Joo, mutta miksi sitten lähetellään viestejä Facebookissa? Ihra äijä ei saa laverilta nousemaan. Mutta tumma etelän hetelmä kieputtaa kun vekkulassa. Ei ole suomioneidon syy jos kuulut ihriksiin. Mieluummin Thaimaahan kuin firman pikkujouluihin. Varokaa mitä siellä voi tapahtua. Sitten alkaa tulla viestiä Facebookiin. Läski ämmä, kuten suomalaishuorat lähes yksinomaan ovat, ei saa kiinnostusta heräämään, aivan kuten osuvasti ilmaisit aiemmin "leiki kuollutta", Mutta tumma etelän hetelmä kieppuu kuin vekkulassa.

Ei ole suomimiehen syy, KUN olet ruma, läski ja munanpuutteinen norsunvittunaama. Toistetaanpa se jos vaikka alkaisi hiljalleen avautua. Ton yläpuolella oleva kaltaisiin luusereihin sovelletaankin pitkän kaavan mukaan leiki kuollutta-konseptia. Mutta jos kundissa on ytyä, saamansakin pitää. Aika monessa nykyisin ei vaan ole sitä jotain, mikä etelän hetelmässä niin herkästi syttyy. Toi yläpuolella olevan kaltainen luuserihuora jää ihan ilman, siitä syystä se ruma huora täällä joka päivä mariseekin munanpuutettaan.

En antaisi tuollaiselle norsunvittunaamalle vaikka olisi ainoa reikä maan päällä. Mutta thainaisessa on ytyä, ja saamansakin pitää, annetaan oikein venkulaa olan takaa. Aika monessa suomalaisnaisessa nykyisin ei vaan ole sitä jotain, mikä Thaimaan hetelmässä niin herkästi palaa roihuten! Ap nam dii Läheskään kaikissa en ole käynyt, mutta kahta kertaa en samassa.

Tingin hinnan ja ok , töihin. Lady käy Chakwau ja huutaa kaverilleen, hei tämä herra haisee hielle ja paskalle. Minä nimittäin ymmärrän Thaita. Totesin ,jatka hommaa tai lähden vek. Mutta kun sinä haiset, se piipitti. Itsehän olet ammattisi valinnut, olisit pysynyt siellä Taikkulassa Jättijöötien ihmemaassa!

Ei tartte kusettaa 2. Mutta nyt olis syytä kyllä katsoa peiliin. Voihan sitä kokenutkin joutua joskus kusetuksen kohteeksi, mutta samalla reissulla 5x alkaa olla jo jonkinmoinen ennätys.

Jos vuokraat jonkun kulkupelin, niin ota itse siintä kuvat ja tarkasta laite muutenkin. Eivät edes yritä kun näkee että kaveri onkin tarkka. Ajattelin ensin, että en kommentoi tällä foorumilla enää mitään, mutta kommentoinpa kuitenkin. Tuo vesiskootterihomma on nähty omin silmin tapahtuvan kahdelle turistille Koh Lanin saarella saman päivän aikana, Pattaya beachistä en tiedä. On muuten helvetin rentouttavaa olla lomamatkalla, jossa ei edes omaan hotelliin voi luottaa.

Omasta mielestäni en ole mitenkään erityisen naiivi, vaan pikemminkin aina varuksellinen. Tätä foorumia seuraamalla voi saada melkoisen hyvän käsityksen siitä, minkälaiset ihmiset kyseisen maan touhusta syttyvät. Vastaavaa luonnehäiriöisten määrää ei ole minkään muun maan otsikon alla.

Tulee mieleen nuo Neuvostoliiton ajat, jolloin jos kommarille jotakin kielteistä kyseisestä maasta sanoit, niin oli joko panettelua tai valehtelemista.

Taitaa muutamalla fanaatikolla olla sinipunavalkoiset lasit päässä, kun eivät kestä arvostelua. Veikkaanpa, että moni länsimaalainen ei kyseiseen paikkaan toista kertaa mene.

Ainahan sinne muutama suomalainen hylkiö mukaan mahtuu hyvään seuraan: Pattaya meinaa siitä kun eka kerran kävin vuonna Ei mua kyllä koskaan kyllä sen pahemmin n.

Siksi tuntuu toi kusetus jotenkin oudolta et mä tunnen paljon paikallisia ja ehkäpä vähän elämäntapojakin,et luulen kyllä et rehellisempää se kansa on kuin moni moni muu Toki jokaisesta maasta löytyy rikollistakin sakkia,se hän on selvä. Mä törmäsin omaan kultaani aikoinaan TT-rahanvaihtopisteessä missä hän on töissä,joten samoin se rakkaus käyttäytyy kuin omassa kotimaassakin ja sen sulle oikean ihmisen voit tavata missä vaan Tää vaan kommentiksi niille jotka haukkuu paikkaa pelkäksi isoksi bordelliksi,mä luulen et silloin ei tunne koko paikkaa jos noin väittää,ehkä vaan juuri sen osan Onhan siellä paljon sellaisiakin baareja mut kuka niihin pakottaa menemään,katsele ympärillesi,Pattaya on paljon muutakin Jos on noin tyhmä suomalainen että joutuu huijatuksi, ei osaa kieltä, ei osaa tinkiä, ei suuntavaistoa.

Saitko muuten edes siltä vanhalta horolta? Mitä järkeä on opetella ryhävalaiden kieltä kun thaikaunottarien silmienkieleenkin voi tutustua niin helposti? En ole "saanut" vanhahkolta suomiämmältä, en ole huolinut, katsos, monella meistä SuomiMiehistä on varaa, heh heh.

Aahhh, ThaiNainen voittaa jonkun suomiläskin. Taidat kärsiä heikosta itsetunnosta? Ylipäätään Thaimaahan ääriajatuksella suhtauvat ihmiset ovat jollain tapaa kallellaan Jos maasta ei pidä niin sitten ei pidä,mutta miksi täällä reuhaat?

Thaimaakritiikkiä kestämättömät ovat myös jollakin tapaa kallellaan. Paskaahan tämä palsta on muutenkin täynnä, kertonee myöskin farangien tasosta, jotka maahan vinkuvat. Vai mitä "toverit", kuten eräs vakipalstalainen asian ilmaisisi. Turkkiin ja Italiaa menevät paskamahaiset perverssit ja yhteiskuntamme rumat hylkiöt, jotka eivät saa munaa Suomesta edes rahalla. Sitten kävellään anaalitolianhuoran kanssa käsi kädessä ja jotkut moukat vielä kuvittelevat, että nämä rakastavat heitä.

Tämä on absoluuttinen totuus. Ja tiedoksenne moukat, välimeren seksiturismikohteillelle löytyy muitakin vaihtoehtoja! Sinä huora et tiedä mitä tarkoittaa kritiikki, sinä et sitä osaa tehdä. Kertoo hyvin välimeren huoramaiden turistien tasosta, olet siitä mainio esimerkki. Oon varmaan säälittävä äijä, mut mielummin asun taikamaassa, kun siä takahikiällä.

Painakaa pitkää päivää, että saatte kuutionne maksettua ja sen ruman ja läskin lehmän pidettyä jollain ketjulla keittiöstä pois. Ja totta, täällä kusetetaan pässejä, niinkun missä tahansa maailmassa, jossa on enemmän kun asukasta sisäsiittosessa serkunussija kaupungissa, niinku Suomessa.

Te pölhöt ette ees pärjää jossain kanarialla, ni ei kannata tulla Aasiaan ihmettelee maailman menoo Pysykää Hankasalmella, siä on hianoo!! Ja on Anaalitolian paras mainos maasta, jossa huorat Antaa-Liassa, maa joka ei ole fiksuja naisturisteja ja perheitä varten! Tiedän että tarkoitit välimerelle matkustavia säälittäviä ämmiä. Sori vaan muuta sinä olet huora, sika-amalia, niin että älä norsunvittunaama tule marisemaan "naisestasi keittiössä", hahahahahahahahahahaaaaaaaa!

Sinä olet ruma ja läski, et pyylevä vaan läski, ymmärrätkö? Oletkos sannut Kyproksellakin munaa joskus huora? Joo kyllä se on nähty ettei niihin saastasiin aasian maihin anaalitoliaan ja kyprokselle kannata selväjärkisen lähteä. Pyylevä on läski ja tiät sen jos 69 joudut kauhoon laardia sivuun kaksin käsin. Ja jos siältä puskan seasta jotain löytyy, ni ainakin käryn perusteella voit aavistaa missä päin on se traktorin mentävä kolo Näin nelikymppisenä ja jo 10 vuotta Pattayalla ja muuallakin päin aasia matkustaneena on kyllä noita kusetuksia sun muita huijauksia sattunut kohdalle kyllä melko vähän, ei aina edes sitä yhtä per matka.

Mutta kyllähän noita aina silloin tällöin sattuu, varsinkin jos ei ole kokemusta tai jos ei osaa kysyä tiettyjä asioita ennakkoon.

Minua on yritetty huijata viimeisten10v aikana mm. Yleensä kuski saattaa pyytä jopa kertaista summaa matkasta. Tämä on helppo välttää ajamalla joko mittaritaksilla tai sitten sopimalla summa etukäteen. Näissä tapauksissa ei kannata poistua autosta tai sitten kävellä pois tilanteesta. Missään nimessä ei kannata mennä sisään sinne "korukauppaan" tai vaihtaa taksia "limusiiniin". Ei ole mitään järkeä maksaa isossa baarissa maksavaa juomaa tonnin setelillä. Usein peruskalja on vaihtunut kalliimpaan ulkomaiseen ja hotellin minibaarin käyttömäärä on tuplaantunut.

Jos haluaa reseptilääkkeitä, niin parempi maksaa apteekkarille "palvelumaksua" kuin ostaa kadulta ja alkaa leikkimään hengellään.

Hotellin henkilökuntaakaan ei aina kannata kovin paljoa luottaa. Idioottimaisella käytöksellä teet haittaa vain itsellesi, eikä se selitys että "olin kännissä" toimi ulkomailla niin hyvin kuin täällä kotosuomessa. Mutta eipä ole vielä tullut sellaista kusetusta vastaan josta ei olisi selvinnyt päättäväisyydellä ja skeptisellä luonteella. Oli pieni , kaunis tyttönen Pattiksen baarissa, aina päivävuorossa.

Minä otin hänet tarkistettuani huorapassista syntymävuoden. Asuin lähellä pienessä majatalossa, eikun panemaan. Vaikutti ja näytti kokeneelta. Sitten kävin ostamassa lisää kaljaa, niin hotelln johtajatar pysäytti minut ja kertoi: Sinun tyttösi on vasta 12v ja se on ansa sinulle Sillä on nääs sisarensa kortti, tunnen heidät.

Maksa tyttö äkkiä pois ja muuta toiseen päähän kaupunkia. Näin ne kusettaa eli huijaavat kokenuttakin maailmanmatkaajaa.

Näin kävi minulle, mutta pari varvia kuitenkin. Se oli lukua! Sinulla oli tuuriakin, jos tuo on totta. Sait vetästa alaikäistä , etkä jäänyt kiinni Niin ne siellä kusettavat kaikellatavoin! Tuo on vale tai todennäköisintä on, että koko kyhäelmä on Sikaamalian näppiksellä väännettyä paskaa.

Amalia, han puhuu kamalia, tai sitten sillä on mies. Mielenvikaisia likaisia juttuja muka Thaimaaaseeesta! Sillä on päässäkin jalkasilsaa, koska haisee monta kilsaa!

Lyhyt mutta hauska tarina Pattikselta. Tapasin naisen , Taikun, Mentiin pumpsimaan metsään, sinne muurahaisten ja käärmeiden joukkoon. Sitten tulikin mieleeni kysyä häneltä ikää!

Oli syntynyt edellisellä vuosisadalla. Siinäpä on amalialle arvoitusta , mutta te alanmiehet tajuamme, ymmärrämme ym. Siis vedinkö yli 95 - vuotiasta.

Suomessa olen puslannut 81v. Luin ton sun ensimmäisen kusetuksen ja huomasin heti,ettei koko juttua kannata lukea edes loppuun kunnolla. Kun lentokentällä menet taksijonoon niin sulle kirjoitetaan kuitti missä on summa ja määränpää,tämän jälken ystävällinen kuski kantaa sun tavarat autoon ja puolentoista tunnin päästä olet perilä.

Olet ottanut vaan pimeän taksin. Tyhmyydestä ja ylimielisyydestä sakotetaan muista se. Mutta kannattaisikohan lähinnä miettiä, mikä seuraus on turistin lomaa viettävässä mielessä, jos sitä reppanaa kusetetaan sen ainutkertaisella lomalla, josta se muutenkin on maksanut maltaita.

Ja itsekin pitää olla valpas ja varovainen. Taikkula on sentään kehitysmaa ja sinne virtaa kaiken aikaa kodittomia ja paperittomia lisää. Ei ne etukäteen kuitatut taxitkaan mitää varmoja ole Mua yritettiin kusettaa juuri sellaisessa Tilanne meni jotenkin näin: Olin taxissa matkalla Bangokin keskustaan ja taxikuski alkoi juttelemaan.. Ensin nää vakio kysymykset: Kuski ehdotti, että jos maksaisin lisää, niin hän ajaisi uutta "moottoritietä" bangkokiin Se kestäisi vain noin tunnin, mutta jos en maksa, niin hän joutuu ajamaan vanhaa ja hidasta tietä ja kestää yli 2 tuntia en muista tarkkaan noita aikoja.

Sanoin kuskille, että ei munulla ole mikään kiire eli aja vaan "hidasta" reittiä keskustaan No, loppumatka oli aika hiljaista, loppu slowtoookki. Päästiin hotellille, niin katsoin kelloa ja huomasin, että tuntihan siinä meni Sanoin kuljettajalle, että ajoit sittenkin sitä motaria pitkin Kuski ei vastannut mitään ja kaasutti niska punasena pois hotellilta.

Pieniä kusetuksia, mutta yksi hyvä neuvo kun on esim ensimmäistä kertaa oikeastaan ihan missä maassa tahansa Kun paikallinen kysyy, että onko ollut aikaisemmin kyseisessä paikassa, niin kannattaa aina vastata, että on käynyt ko.

Ainakin pikku kusetus yritykset päättyvät siihen paikkaan. Se Pattayan Taikku olli siis vähintään 38 vuotias, koska silloin oli vuosi Eihän niin pidä tehdä missään maassa. Maksatko Suomessa taksille lähtiessä? Raflasta änkesi mukaan puolipakolla? Otit sen sitten mukaan hotellille?

Ei hotelli varmasti päästä sitä sisään, jos et tahdo. Mukavia miehiä molemmat, ei mitään ongelmia. Nuo kaksi pulskaa poikaa on aika vähän siihen nähden että tunnen "Pattayan miehistä" likimain kaikki. Ehkä nelisensataa tunnen kohtalaisen hyvin.

Facebookissani on noin "Pattayan miestä" kavereina. Meillä on siis hieman erilainen näkemys asiasta. Minua ei kiinnosta toisten elopainot enkä pohdiskele niitä lainkaan. Mikä sinua kiehtoo jonkun ylipainossa? Tulee tässä mieleen eräänkin majatalon kalareissu jonne tuli muinoin osallistuttua. Vene tuli täyteen kyseiseen majataloon majoittautuneita suomalaisia herrasmiehiä.

Yhtään liioittelematta, olin ainoa hoikkapoika siinä veneessä. Pattayan katuja kävellessä ei voi olla huomaamatta sitä paskamahojen armeijaa, joka notkuu gogo baareissa päivästä toiseen.

On olemassa sellainen homojen alalaji, jolle ylipainoiset miehet ovat fetissi. Jos Pattayalla on läskejä, niin tietysti paikka vetää näitä fetissihomoja puoleensa. Läskiukot tuntuu viihtyvän hyvn Pattayan tasoisessa paskaviemärissä. Kattokaas peräkammareitten tumpputerot vaikka tämä, ja kertokaapas että montako prosenttia miehistä on "läskiukkoja" https: Sitten verratkaa tuota videota kotipitäjänne Ypäjän katukuvaan ja palatkaa arvioidenne kanssa takaisin.

Mänäinyhden mänäinyhden ja se oli semmonen ja se haisi varmaanki musta tuntuu ainaki että se haisi ja olisko ollu sandaali jalassa!!!

Nyt pitää mennä ku musta tuntuu että kohta mulla melkei seisoo ja Elloksen kuvastossa on alusvaatesivut vielä lukukunnossa!!! Tapsalla taas kova vaihde menossa ennen seuraavaa sidontaa sänkyyn. Enpä ole pattayalla käynyt. Ilmeisesti siellä kannattaa käydä. Sellaisetkin jotka eivät ole käyneet paikassa ovat näköjään kiinostuneita lihavista köyhistä miehistä. Mitenköhän läskit naiset gambiassa se ei taida kiinnostaa ketään.

Vittu miksi äitisi ryyppäsi odotusaikana ja susta tuli noin tyhmä? Kyllähän se on niin että Suomesta on aivan turha hakea yhtä hyviä panonaisia kuin Thaimaasta.

Sieltä löytyy tiukkaa tavaraa ja homma käy, aivan mitenkä vaan, edestä, takaa, sivulta, suihin, kakkoseen, pervoilua ihan mihin malliin halutaan! Suomalaisia läskitanttaroita ei voi verrata edes samana päivänä huipputyttöihin Thaimaassa.

Sillähän ei ole mitään väliä miten sitä tavaraa saadaan, se on aivan eri laji. Rahaa tiskiin ja homma käy! Ei sitä peräkammarin pojut tiedä, eivät varmaan uskalla edes lähteä Suomesta edes Tallinnaan, huutelevat vaan täällä suomalaisista "tasokkaista" naisista mitä pornolehdistä ovat katselleet. Ja jos vähän peräkammarin kusteja homottaa, niinkuin yleensä asia on, voi sitä ottaa sellaisen ladyboyn.

Ottaa muuten hyvin suihin, paremmin kuin naiset. Toki poika tietää miten kullia pitää käsitellä ja pakoputkikin on tiukkaa tavaraa! Jos sitä nyt oikeasti sattuu olemaan varaa lähteä oikeisiin huvitteluihin.

He eivät saa Suomessa muuta kuin omaa kättä tai korkeintaan 50v alkoholisoitunutta mätisäkkiä lähiökuppilasta. Arvioidessasi muiden saamisia ja laatuja lonkalta työksesi, voisit vaihteeksi kertoa millaista laatua olet ja millaista laatua olet saanut laadullasi? Tiedätkö onkopoika että raha ja nuoret naiset eivät tee miehestä laadutonta eikä reppanaa?

Sehän on täsmälleen päinvastoin. Hehän ovat rahamiehiä ja panomiehiä. Rahamiehen ja panomiehen vastakohta on sinä, eli kotona tumputtava vanhapoika- onkopoika, jonka sossurahat riittää kaurapuuroon, nettiin ja kiljuun. Tuo on todella surullista tuo ruikuttamisesi.

Sinä aikana kun sinä ruikutat ja itket, niin minä panen. Tänään painelen golfkierroksen jälkeen body massageen, laitan bahtia tiskiin, valkkaan kaksi nuorta naista joiden kanssa otetaan viskitömpsyt ja pidetään pari tuntia hauskaa. Annan tytöille vielä tonnit per nokka ja tulen lukaaliini takaisin tuossa iltapäivällä takaisin, jossa tyttöystäväni on laittanut sapuskaa. Sitten on aika rentoutua. Sillä välin sinä olet kirjoitellut puurolautasen äärellä täällä noin 15 itkun sekaista lorua, joissa mietiskelet että mitähän ne nyt tekee.

Koeta vastata rehellisesti näihin kysymyksiin. No niin nyt täytyy lähteä pelailemaan. Kaverit, joita niitäkään sinulla ei ole. Tuossa ylhäällä olevassa kirjoituksessa kulminoituu hyvin se, miten saatanan pihalla todellisesta elämästä nämä Pattayan ressukata on.

Raukka luulee olevansa "panomies" ja "rahamies" kun käy Pattayalla. Oikea panomiehen ei todellakaan tarvitse maksaa mistään mitään ja Pattayalle voi kuka tahansa töitä tekevä mennää milloin vain Ei maksa paljoo lennot ja majoitus.

Kelarahan nostaja ja huorien panija luulee olevansa rahamies ja panomies. Hyvä Pattayan possit, te olette säälittäviä. Tarkotatko sitä todellista elämää, jossa asutaan velkaisessa kämpässä tai vuokralla Suomessa yksin tumputtaen tai läskiporsaan kanssa, jonka kanssa ei olla oltu kunnolla edes puheväleissä kymmeneen vuoteen?

Olette työttömiä tai sairaseläkkeellä tai sitten pienipalkkaisissa paskahommissa. Tuollainen se sinun "todellinen elämä" on. Minä sanon sinun todelliselle elämällesi että hyi vittu. En pysty edes käymään kylässä tuollaisissa olosuhteissa Suomessa käydessäni. Hirveää tuo sinun todellinen elämä ja sitten sitä pitää koettaa vielä hehkuttaa. Minä opin tietämään mitä elämä on kun muutin Pattayalle.

Eikä täällä tarvi luulla mitään, mutta kun jatkuvasti kyselet ja ihmettelet samaa niin vastaaminen on ihan luontevaa. Paikallisten kavereiden kesken meidän ei tarvi näistä selvistä asioista jutella. Joskus säälin sekaisesti naureskellaan elähtäneille suomiliitoille, joissa pelkurit lusivat kun eivät uskalla edes erota vaikka olis kuinka kamalaa.

Saat pitää ihan rauhassa sen sinun todellisen elämäsi ihan rauhassa. Se ei kuulu minulle. Meidän todelliset elämät sisältävät erilaisia asioita. Minä olen onnellinen elämääni mutta sinä et. Itse asiassa epäilen että sinulla ei ole elämää.

Siksi kyttäät muiden elämiä. Työtön, sairaseläkkeellä tai pienipalkkaisessa paskahommassa Olisit sinäkin kansakoulun edes suorittanut niin ei tarttis ruikuttaa ja olla perseauki kelan pummi. Älkää nyt tosissaan väittäkö että Suomesta saa tasokasta panoseuraa. Kyllä suomalaiset naiset on aika lehmiä verrattuna taikkutyttöihin.

Taikkupojatkin osaa paremmin kuin suomalaiset siiderivalaat! Thaimaassa on jo kulttuuripohja toisenlainen kuin Suomessa, siellä palvellaan. Paljon mielluummin ystävällisten ja kauniiden tyttöjen kanssa paneksii kuin suomalaisten räpätätien kanssa. En yhtään ihmettele että suomalaiset miehet haluavat käydä Thaimaassa irrottelemassa kun on olosuhteet monta luokkaa paremmat kuin Suomessa.

Riippumatta siitä onko herra vai narri, rikas vai köyhä, kaljamaha vai bodyukko, kartanonomistaja vai peräkammarinkusti! Kun muistaa että jämäukoille ei jää kun jämät, niin tajuaa homman nimen. Siksi jämäukot käy Pattayalla ja Tallinnassa huoria panemassa.

Laadukkaista suomalaisista läski Pattayan suomi ukko ei tiedä mitään muuta kun että on katekera asiasta. Katsokaa läskit luuserit peiliin. Kerro pari esimerkkiä millaisia laadukkaita naisia olet viimeksi Suomessa bylsinyt, kiitos! Ilman massia ei viisikymppinen saa pari-kolmekymppistä kaunista Suomesta.

Lihavia saa ja baariruusuja. Ne eivät vaan kelpaa. Massilla taas saa Suomesta silikonibimboja ja tuntihuoria. Kyllä minullakin oli kaunis vaimo ennen Suomessa. Nykyään hän on liian vanha ja yksinkertainen. Puumat eivät kiinnosta yleensäkään. Vaikka suomipuuman ulkonäkö riittäisikin, niin luonne on yleensä sarkastisen vittumainen tai sitten vaan tosi tylsä.

Eli nekään ei tule kysymykseen. Ei, ei, ei ja ei. Minä diggaan nuoria, tummia ja hoikkia. He ovat minun valintani tässä ja nyt. Se valintani ei ole sinulta pois eikä kuulu sinulle. Minun puolestani saat panna vaikka Pappa-Tunturia pakoputkeen. Minä en pane, mutta en häiriinny siitä tiedosta jos sinä teet niin. Vai nuoria ja hoikkia tekisi. Ja itse olet koyhä, läski ja vanha ryppyinen pappa. Ainoa vaihtoehto siis sinulle on huorat. Kun ei saa ulkonäöstä, käytöksestä tai hajusta johtuen laadukasta seksiä Suomesta, pitää sitten lähteä ulkomaille huoriin.

Onneksi itselleni laadukasta seksiseuraa on aina löytynyt. Säälittävää lukea kuinka niin monelle pillu on niin tärkeä asia, että sitä saadakseen pitää matkustaa Aasiaa asti ja vieläpä maksaa siitä. Luulisi että noillekin euroille löytyisi järkevämpää käyttöä, kuin Thai huoran pillu. Mitä sä teet tällä palstalla sitten? Jos olet Tyytyväinen emakkoon miltä sait vuosi sitten ja nyt tänä viikonloppuna et saanut, koska olet yksin. Tiedän, että hait uhoa kirjoittaa eilen lähi-baarista ja melkein 80 kiloinen Irma lähti Mutta et sitten kyennyt maksamaan sen juomia?

Suomessa ei ole kuin muutama laadukas thaikku. Aika vaikaa niitä on saada kotiin. Sinä se varmaan olet siellä Mikkelissä kunnan vuokra-asunnossasi nähnyt kaikki Suomen thaikut? Vittu mikä luuseri taas Huvittaa nämä Pattayan huoria ylistävät pallomahat. Pattayan huorat ovat saastaista sakkia. Kaikkihan sen tietää, että suurin osa näistä huorista on joko narkkareita tai alkoholisteja.

Siellä ne notkuu gogo baareissa drinkkilasi kädessä, koska elämä on niin perseestä, että sitä ei kestä selvinpäin. Pakko turruttaa kaikki aistit joka päivä päihteillä, jotta pystyisi antamaan pillua läskille ja paskalle haisevalle turistille.

Sääliksi käy nämä naiset. Karu on heidän kohtalo Jos jostain räkäkuppilasta ottaa huoran halvalla niin saa kyllä olla varma että kaikki mahdolliset taudit saa. Löytyy kyllä sitten oikein luxushuoriakin, mutta eihän tuollaisilla peräkorven junteilla ole varaa maksaa laadusta. Halvalla ei saa hyvää, ennemmin kannattaa tumputtaa, ilmaista ja turvallista. Kunnon laatuhuoraa voi panna paljaalla ja siitä saa sivistynyttä kielitaitoista osaavaa seuraa ja matkaopasta koko reissun ajaksi.

Rahastahan tämä vain on kiinni. Ei sitä persaukisten kannata elvistellä jos ei tiedä asioita, pallomahakin on vain hauska ominaisuus ei mikään este! Pallomaha tosi hauska ominaisuus. Ei vittu mikä luuseri. Mikä pallomahassa on hauskaa? Säälittävää ja kamalan näköinen. Palstan "laatumiesten" sanastokokoelma tässä: Sitten esitetään kysymys, että tunteeko kukaan, yhtään normaalia, työssäkäyvää, kouluja käynyttä sivistynyttä ihmistä, joka viljelee moisia termejä matkailupalstalla joka ikinen päivä vuodesta?

Useimmiten kymmeniä kertoja vuorokaudessa. Täydellisen mielisairasta kenenkään edes osallistua, tuon psykoosissa sähisevän aivovammaisen psykopaatin herjoihin. Pattaya, kouluja käynyt, sivistynyt Määrittele oma sivistystasosi ja arvioi, miltä se näyttää muiden silmissä.

Tottakai ota lääkkeet niin putoo vitoseen. Ei ole pallomahaa mutta toisaalta ei kukaan pallomaha ole valittanut että koskaan taikkutyttö olisi arvostellut pikku kellikkaa. Thaimaassa on erilaiset elämänarvot ja palvelukulttuuri kuin täällä kateellisten ja katkeroituneiden peräkylän junttien keskuudessa, missä ohimokaljuiset paskanhajuiset diebetesmahat katselee luxuxhuorien kuvia räkäkuppilan vessassa ja tumputtaa lavuaariin.

Jäiköhän sanavarastosta jotain pois? Noh, koitas diabetes-pallomaha-läski hommata se ensimmäinen naiskontakti jostain. Maksullinen huora i arvostele, hän saa rahaa siitä, että pitää suunsa kiinni.

Thaimaalaisiin elämänarvoihin ei kuulu maksullisten huorien palvelukulttuurin kunnioittaminen, pohjasakkaa ovat maksulliset sielläkin. Kunnon tyttö ei sielläkään anna rahasta kenellekään, vaan menee naimisiin omanmaalaisen kanssa. Kunnon tyttö antaa aina rahasta.

Short Time Bars Osa baareista on ns. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Siellä on mukava shoppailla ja thai ruoka on hyvää ja Jomtienin tai Koh Larnin rannoilla muka pötköttää. Säälittävää ja kamalan näköinen. Tää vaan kommentiksi niille jotka haukkuu paikkaa pelkäksi isoksi bordelliksi,mä luulen et silloin ei tunne koko paikkaa jos noin väittää,ehkä vaan juuri sen osan Paluukuljetuksen hoitavat respasta sanottiin. Muutaman päivän matkasta jäi tosi myönteinen kuva.

Pattaya huorat sexitreffi -

Thaimaa, ikisuosikki myös lautasella tammikuu 25, Mutta tumma etelän hetelmä kieputtaa kun vekkulassa.

Koeta vastata rehellisesti näihin kysymyksiin. No niin nyt täytyy lähteä pelailemaan. Kaverit, joita niitäkään sinulla ei ole. Tuossa ylhäällä olevassa kirjoituksessa kulminoituu hyvin se, miten saatanan pihalla todellisesta elämästä nämä Pattayan ressukata on. Raukka luulee olevansa "panomies" ja "rahamies" kun käy Pattayalla.

Oikea panomiehen ei todellakaan tarvitse maksaa mistään mitään ja Pattayalle voi kuka tahansa töitä tekevä mennää milloin vain Ei maksa paljoo lennot ja majoitus. Kelarahan nostaja ja huorien panija luulee olevansa rahamies ja panomies. Hyvä Pattayan possit, te olette säälittäviä. Tarkotatko sitä todellista elämää, jossa asutaan velkaisessa kämpässä tai vuokralla Suomessa yksin tumputtaen tai läskiporsaan kanssa, jonka kanssa ei olla oltu kunnolla edes puheväleissä kymmeneen vuoteen?

Olette työttömiä tai sairaseläkkeellä tai sitten pienipalkkaisissa paskahommissa. Tuollainen se sinun "todellinen elämä" on.

Minä sanon sinun todelliselle elämällesi että hyi vittu. En pysty edes käymään kylässä tuollaisissa olosuhteissa Suomessa käydessäni. Hirveää tuo sinun todellinen elämä ja sitten sitä pitää koettaa vielä hehkuttaa.

Minä opin tietämään mitä elämä on kun muutin Pattayalle. Eikä täällä tarvi luulla mitään, mutta kun jatkuvasti kyselet ja ihmettelet samaa niin vastaaminen on ihan luontevaa. Paikallisten kavereiden kesken meidän ei tarvi näistä selvistä asioista jutella. Joskus säälin sekaisesti naureskellaan elähtäneille suomiliitoille, joissa pelkurit lusivat kun eivät uskalla edes erota vaikka olis kuinka kamalaa.

Saat pitää ihan rauhassa sen sinun todellisen elämäsi ihan rauhassa. Se ei kuulu minulle. Meidän todelliset elämät sisältävät erilaisia asioita. Minä olen onnellinen elämääni mutta sinä et. Itse asiassa epäilen että sinulla ei ole elämää.

Siksi kyttäät muiden elämiä. Työtön, sairaseläkkeellä tai pienipalkkaisessa paskahommassa Olisit sinäkin kansakoulun edes suorittanut niin ei tarttis ruikuttaa ja olla perseauki kelan pummi. Älkää nyt tosissaan väittäkö että Suomesta saa tasokasta panoseuraa. Kyllä suomalaiset naiset on aika lehmiä verrattuna taikkutyttöihin. Taikkupojatkin osaa paremmin kuin suomalaiset siiderivalaat! Thaimaassa on jo kulttuuripohja toisenlainen kuin Suomessa, siellä palvellaan.

Paljon mielluummin ystävällisten ja kauniiden tyttöjen kanssa paneksii kuin suomalaisten räpätätien kanssa. En yhtään ihmettele että suomalaiset miehet haluavat käydä Thaimaassa irrottelemassa kun on olosuhteet monta luokkaa paremmat kuin Suomessa. Riippumatta siitä onko herra vai narri, rikas vai köyhä, kaljamaha vai bodyukko, kartanonomistaja vai peräkammarinkusti! Kun muistaa että jämäukoille ei jää kun jämät, niin tajuaa homman nimen.

Siksi jämäukot käy Pattayalla ja Tallinnassa huoria panemassa. Laadukkaista suomalaisista läski Pattayan suomi ukko ei tiedä mitään muuta kun että on katekera asiasta. Katsokaa läskit luuserit peiliin. Kerro pari esimerkkiä millaisia laadukkaita naisia olet viimeksi Suomessa bylsinyt, kiitos! Ilman massia ei viisikymppinen saa pari-kolmekymppistä kaunista Suomesta. Lihavia saa ja baariruusuja. Ne eivät vaan kelpaa. Massilla taas saa Suomesta silikonibimboja ja tuntihuoria.

Kyllä minullakin oli kaunis vaimo ennen Suomessa. Nykyään hän on liian vanha ja yksinkertainen. Puumat eivät kiinnosta yleensäkään.

Vaikka suomipuuman ulkonäkö riittäisikin, niin luonne on yleensä sarkastisen vittumainen tai sitten vaan tosi tylsä. Eli nekään ei tule kysymykseen. Ei, ei, ei ja ei. Minä diggaan nuoria, tummia ja hoikkia. He ovat minun valintani tässä ja nyt. Se valintani ei ole sinulta pois eikä kuulu sinulle.

Minun puolestani saat panna vaikka Pappa-Tunturia pakoputkeen. Minä en pane, mutta en häiriinny siitä tiedosta jos sinä teet niin.

Vai nuoria ja hoikkia tekisi. Ja itse olet koyhä, läski ja vanha ryppyinen pappa. Ainoa vaihtoehto siis sinulle on huorat. Kun ei saa ulkonäöstä, käytöksestä tai hajusta johtuen laadukasta seksiä Suomesta, pitää sitten lähteä ulkomaille huoriin.

Onneksi itselleni laadukasta seksiseuraa on aina löytynyt. Säälittävää lukea kuinka niin monelle pillu on niin tärkeä asia, että sitä saadakseen pitää matkustaa Aasiaa asti ja vieläpä maksaa siitä. Luulisi että noillekin euroille löytyisi järkevämpää käyttöä, kuin Thai huoran pillu. Mitä sä teet tällä palstalla sitten? Jos olet Tyytyväinen emakkoon miltä sait vuosi sitten ja nyt tänä viikonloppuna et saanut, koska olet yksin. Tiedän, että hait uhoa kirjoittaa eilen lähi-baarista ja melkein 80 kiloinen Irma lähti Mutta et sitten kyennyt maksamaan sen juomia?

Suomessa ei ole kuin muutama laadukas thaikku. Aika vaikaa niitä on saada kotiin. Sinä se varmaan olet siellä Mikkelissä kunnan vuokra-asunnossasi nähnyt kaikki Suomen thaikut? Vittu mikä luuseri taas Huvittaa nämä Pattayan huoria ylistävät pallomahat. Pattayan huorat ovat saastaista sakkia. Kaikkihan sen tietää, että suurin osa näistä huorista on joko narkkareita tai alkoholisteja. Siellä ne notkuu gogo baareissa drinkkilasi kädessä, koska elämä on niin perseestä, että sitä ei kestä selvinpäin.

Pakko turruttaa kaikki aistit joka päivä päihteillä, jotta pystyisi antamaan pillua läskille ja paskalle haisevalle turistille. Sääliksi käy nämä naiset. Karu on heidän kohtalo Jos jostain räkäkuppilasta ottaa huoran halvalla niin saa kyllä olla varma että kaikki mahdolliset taudit saa. Löytyy kyllä sitten oikein luxushuoriakin, mutta eihän tuollaisilla peräkorven junteilla ole varaa maksaa laadusta. Halvalla ei saa hyvää, ennemmin kannattaa tumputtaa, ilmaista ja turvallista.

Kunnon laatuhuoraa voi panna paljaalla ja siitä saa sivistynyttä kielitaitoista osaavaa seuraa ja matkaopasta koko reissun ajaksi. Rahastahan tämä vain on kiinni. Ei sitä persaukisten kannata elvistellä jos ei tiedä asioita, pallomahakin on vain hauska ominaisuus ei mikään este! Pallomaha tosi hauska ominaisuus.

Ei vittu mikä luuseri. Mikä pallomahassa on hauskaa? Säälittävää ja kamalan näköinen. Palstan "laatumiesten" sanastokokoelma tässä: Sitten esitetään kysymys, että tunteeko kukaan, yhtään normaalia, työssäkäyvää, kouluja käynyttä sivistynyttä ihmistä, joka viljelee moisia termejä matkailupalstalla joka ikinen päivä vuodesta?

Useimmiten kymmeniä kertoja vuorokaudessa. Täydellisen mielisairasta kenenkään edes osallistua, tuon psykoosissa sähisevän aivovammaisen psykopaatin herjoihin. Pattaya, kouluja käynyt, sivistynyt Määrittele oma sivistystasosi ja arvioi, miltä se näyttää muiden silmissä.

Tottakai ota lääkkeet niin putoo vitoseen. Ei ole pallomahaa mutta toisaalta ei kukaan pallomaha ole valittanut että koskaan taikkutyttö olisi arvostellut pikku kellikkaa. Thaimaassa on erilaiset elämänarvot ja palvelukulttuuri kuin täällä kateellisten ja katkeroituneiden peräkylän junttien keskuudessa, missä ohimokaljuiset paskanhajuiset diebetesmahat katselee luxuxhuorien kuvia räkäkuppilan vessassa ja tumputtaa lavuaariin.

Jäiköhän sanavarastosta jotain pois? Noh, koitas diabetes-pallomaha-läski hommata se ensimmäinen naiskontakti jostain.

Maksullinen huora i arvostele, hän saa rahaa siitä, että pitää suunsa kiinni. Thaimaalaisiin elämänarvoihin ei kuulu maksullisten huorien palvelukulttuurin kunnioittaminen, pohjasakkaa ovat maksulliset sielläkin. Kunnon tyttö ei sielläkään anna rahasta kenellekään, vaan menee naimisiin omanmaalaisen kanssa. Kunnon tyttö antaa aina rahasta. Jos ihmiskunnan historiassa olisi ajateltu noin, niin ihmistä ei enää olisi. Sisäsiittoinen paikalleen jymähtänyt sairas populaatio olisi menehtynyt aikoja sitten Afrikkaan.

Ihmisen perimälle on parasta jos vanhemmilla on mahdollisimman erilaiset geenit. Sisäsiittoisuus johtaa sairauksiin, vammaisuuksiin ja varhaiseen kuolemaan.

Thaimaalaiset eivät tuomitse toisiaan ammatin perusteella, ellei ole mustasukkaisuutta pelissä. Kunnon tyttöä eikä miestä ole keksittykään, joka ei jollakin summalla tee mitä vaan. Kyllä maksullinenkin thaimaalainen kertoo hyvinkin suoraan mitä mieltä hän sinusta on. Ei ne arastele sanoa sinua vaikka läskiksi, jos olet. Thai-tytöt eivät sitäpaitsi luota niihin omanmaalaisiin miehiin juuri kukaan.

Joskus jututin treffipalstoilla varmaan sataa "kunnon tyttöä" ja kaikki kertoivat samaa. Osan mielestä thaimiehet eivät ole edes miehekkäitä. Huomaa ettet tiedä puhumastasi aiheesta yhtikäs mitään mutta silti pitää puhua. Lähtikö ukkosi thain matkaan, vai miten tuossa noin kävi että höpötät jossakin palstalla mistä et tykkää?

Antaa se niin kiltti perhetyttökin kuin "uskollinen" kotirouvakin kun laitetaan seteliä pinoon. Se on totta että thaimaalaiset miehet ovat hiiriä pikkuisine pippeleineen verrattuna pohjoismaalaisiin komeisiin uroksiin.

En yhtään ihmettele että taikkutytöt ihastuvat kunnon pohjoisiin miehiin. Pohjoiset miehet ihastuvat taas palvelualttiisiin ja ystävällisiin kauniisiin naisiin kun ovat aikansa kuunnelleet persjalkaisten suomalaisten kurttuperseisten siiderivalaiden räpätystä!

Panokset kun on tarpeeksi korkeat, niin jokaisesta naisesta kuoriutuu gold-diggeri tai pettäjä. Olen tätä todistanut vierestä useasti. Yksi "vastarakastunut" tyttönen, tutuntuttu, meni aivan sekaisin urheiluautostani. Keksi juonen millä sai miehensä lähtemään muualle ja ampautui minuun kiinni kuin sika limppuun. Homma ei takuulla johtunut ulkonäöstäni tai charmista vaan siitä autosta. Yksi tapaus oli kerran kun olin uskollisen ja umpirakastuneen salarakkaani kanssa stadissa.

Yökerhossa tavattiin eräs tunnettu artisti. Salarakkaani suorastaan valui mahlaa yrittäessään pokaa tuota artistia ja aivan nenäni edessä. Jätin hänet sinne valumaan sitä mahlaansa sille artistille ja lähdin muualle. Tyttö oli hyvin kaunis ja hyvin tarkka siitä ettei saa kuvata. Ei edes siten että kasvot eivät näy. Viimeisenä päivänä pyysin vielä saada ottaa kuvaa.

Vastaus oli ehdoton ei. Kaivoin lompakosta ylimääräisen satasen ja vilautin sitä. Tyttö poseerasi 15 minuuttia kaikissa mahdollisissa asennoissa ilman rihmankiertämää ja meisselini siellä sun täällä. Ehdoton ei muuttui satasella jooksi. Minäkin vaikka umpihetero olen, niin takuulla otan poskeen vaikka apinalta, jos hinnoista sovitaan. Taikkula ei todellakaan ole perhekohde eikä yksinäiset naiset saa sieltä hekään mitään!!!

Oletko yökyökyök edes käynyt Pattayalla, siellä on paljon tyytyväisiä lapsiperheitä ja myöskin me yksinäiset tai nais seurassa kulkevat naiset viihdymme.

Siellä on mukava shoppailla ja thai ruoka on hyvää ja Jomtienin tai Koh Larnin rannoilla muka pötköttää.

Sää on takuu lämmin. Pattaya on maineettaan parempi kohde. On monenlaista kokeiltu mutta kyllä taikkipimppa on parasta. Ne tytöt tietää mitä tekee. Mitä se kenellekään kuuluu onko pallomaha, peräkammarin poika tai kaljupää.

Sehän siitä maksaa joka nai ja pääasia että on tyytyväinen. Jolle ei kelpaa voi mennä muualle naimaan! Ei ne työttömät, alkoholistit ja luuserit taida käydä Pattayalla.

Joku vuokralla asuva voi käydä, saa kehua siitä naapurilleen, kun heillä on niin pienet ympyrät. You no have lady? I want go with you. Jos haluaa tytön yöksi hotellille, täytyy Mama Sanille paikan sutenöörille maksaa Bar Fine. Sen suuruus on n. Summa riippuu siitä mihin aikaan päivästä tyttö lähtee mukaan. Tytön kanssa sitten neuvotellaan mitä hänelle maksetaan. Joskus tyttöjen kielitaito on niin huono, että Mama San neuvottelee tytön puolesta.

Usein yläkerrassa on anniskelualue, jossa telkkarista tuleekin sitten jo ihan pornoa ja tytöiltä voi ostaa suihinoton samalla lailla kuin oluen. Suihinotto maksaa Baht. Jos seksi ei kiinnosta, paikoissa on useinkin biljardipöytiä ja muuta ajanvietettä, joten baarissa voi viettää iltaa vain juomalla olutta, kuuntelemalla musiikkia ja juttelemalla tyttöjen sekä kavereiden kanssa.

Osa baareista on ns. Paikkoihin näkee harvoin sisälle, sillä niiden tunnusmerkkinä toimivat tummennetut lasit. Short Time Baarien ulkopuolella on kyllä tyttöjä houkuttelemassa sisään. Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne. Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen.

Näistä paikoista ei tyttöjä mukaan hotellille saa. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä. Soapy massage lienee tunnetuin näistä palveluista. Siinä tyttö liukuu saippuasta liukkaana pitkin asiakkaan vartaloa yhä uudestaan ja uudestaan. Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä.

Idea on kuitenkin aina sama: Oil Massage with a Happy Ending. Usein aloitetaan hieronnalla ja sivelyllä, jossa hierojan kädet eksyvät vähän liikaa reisien sisäpinnoille tai hiukset tuntuvat kuin varkain liukuvan pitkin alaselkää. Pakarat hierotaan hyvin antaumuksellisesti. Kun maksettu aika on liki lopussa, asiakasta pyydetään kääntymään selälleen. Tässä vaiheessa on sitten aika sopia jatkosta ja maksaa se. Jos haluaa pelmuta kunnon sängyssä öljyttynä kahden tytön kanssa, sillekin löytyy hinta.

Kun tyttö tulee hotellille, hänen ikänsä tarkistetaan ja hotelli sattaa haluta lakanamaksuna Baht. Hotellilla otetaan myös vierailijan henkilötodistus vastaanottoon vierailun ajaksi. Usein respasta soitetaan tytön lähtiessä pois ja varmistetaan, että kaikki on hyvin, ennen kuin henkilöllisyystodistus luovutetaan takaisin tytölle. Walking Street  on jonkinlainen turistikohde. GoGo-baarien rinnalla on ravintoloita, pikkumarketteja, korukaupoja, räätäleitä jne. Erilaisia tyttöpaikkoja yökerhoista hieromoihin on tällä kahden kilometrin lihatiskillä yli sata kappaletta.

LK Metro  on Walking Street pienoiskoossa. Siellä on pelkästään strippiclubeja ja tyttöbaareja. Soi 6  on Pattayan tunnetuin pikkukatu ja tarjoaa kaduista eniten shortti-baareja. Erilaisia tyttöpaikkoja kadulla on yli Beach Road  on nimenä mukaisesti Pattaya Beachin lähellä. Ilolintujen hinnat ovat halpoja, mutta tytöillä on joku syy olla kadulla, eikä baarissa. Sellainen syy voi hyvinkin olla HIV, sillä baareissa ja strippiclubeilla työskentelevät naiset testataan säännöllisesti HIVin osalta.

Tämä juttu on kirjoitettu ottamatta kantaa siihen, onko aikuisten välinen seksiturismi oikein vai väärin. Lapsiin kohdistuva seksiturismi taas on rikos. Jos todistat lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä, velvollisuutesi on ilmoittaa siitä eteenpäin. Hiljaisuus on yksi suurimmista haasteista lapsiseksiturismin vastaisessa taistelussa. Pattaya ja seksi, K materiaalia tammikuu 12,

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén