Treffit Varatuille

..

Category

Dating verkkosivuilla Keuruu

Tissi galleria ikävä suomi

tissi galleria ikävä suomi

Rakastaako hän ketään tällä hetkellä? Milloin näet hänet seuraavan kerran? Osaako hän tehdä ruokaa? Entä voitko kertoa hänelle asioita joita et voi muille kertoa?

Kuka on hänen paraskaveri? Minkä maan kulttuurista hän pitää erityisen paljon? Mikä on hänen kengännumeronsa? Jos hänellä on sisaruksia tiedätkö heidän nimensä? Millainen hänen musiikkimakunsa on? D eli hyvä 8. Milloin viimeksi näit häntä? Sano joku häntä kuvaava lause: Oletko nukkunut hänen vieressään koskaan? Syökö hän mitä tahansa? Mikä on hänen lempiharrastuksensa? Mitä lehtiä hän tilaa? Mikä saa hänet raivostumaan? Koska olet viimeksi nähnyt hänet, joille kirjoittelet tai jona täällä yrität kirjoitella?

Sulla taitaa olla niin paljon ihailijoitakin että pian tulisi mustikseksikkin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ihan hyvällä miten sinä? Sulla taitaa olla pakkomielle risto. Onko nuo tissi kuvat sulle tärkeitä kun kokoajan lähettelet?

Vastaa alkuperäiseen viestiin Anne Top 15 härskeimmät kuvat Johanna Tukiaisesta — näitä et hevin unohda! Kääk, suosittu brittitähti loksautti leuat: Danny ja Erika Vikman tunnustavat avoimesti: Povipommi Marika Fingerroos panee parastaan jälleen pelkissä rintsikoissa!

Turkulainen Aleksi, 27, hämmentää charmillaan helsinkiläiskaunottaria: Eronnut Heidi Sohlberg muutti uuteen kotiin - totuttelee uudenlaiseen arkeen: Näitä luetaan juuri nyt. Australiassa asuva Sini Ariell päätti sadan päivän somelakon — ryhtyi pilsnerimainostytöksi!

Keräsimme galleriaan Tuksusta 15 sellaista valokuvaa, jotka ovat vuosien saatossa syöpyneet katsojiensa verkkokalvoille. Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Toggle navigation Tilaa Seiska. Lähetä juttuvinkki ja tienaa tonneja! Tilaa Seiska Lue Digilehteä. Kuuminta juuri nyt Laulaja Janna yritti kiivetä ökyveneeseen bilettämään, vaan kuinkas nolosti kävikään — kuva! Gran Canarialle lentää Helsingistä reilussa kuudessa tunnissa - tässä vinkit matkustamiseen, majoitukseen ja ruokailuihin!

Top 15 härskeimmät kuvat Johanna Tukiaisesta — näitä et hevin unohda! Kääk, suosittu brittitähti loksautti leuat: Danny ja Erika Vikman tunnustavat avoimesti: Povipommi Marika Fingerroos panee parastaan jälleen pelkissä rintsikoissa! Turkulainen Aleksi, 27, hämmentää charmillaan helsinkiläiskaunottaria: Sulla taitaa olla pakkomielle risto. Onko nuo tissi kuvat sulle tärkeitä kun kokoajan lähettelet? Vastaa alkuperäiseen viestiin Anne Millä mielin uuteen työviikkoon Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

D en viitti ees kertoo ; Kääk, suosittu brittitähti loksautti leuat: Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Mitä mieltä hän sinusta on? Mikä saa hänet raivostumaan? Sano joku häntä kuvaava lause: Tyrmäävä Salkkarit-kaunotar käsikynkässä tutun komistuksen kanssa — vakuuttavat puhdasta ystävyyttään:

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén