Treffit Varatuille

..

Category

Eroottinen hieronta Rovaniemi

Nuoren naisen pillu sinkkuja netissä

nuoren naisen pillu sinkkuja netissä

Kun ja jos ei ole synnynnäinen adonis ja sattuu asumaan miesvaltaisella paikkakunnalla, kääntyy yhä useamman suomalaisen miehen katseet ulkomaille. Google-hakujen tilastotiedot paljastavat, että varsinkin suomalaiset miehet hakevat paljon tietoja mahdollisuudesta löytää nainen ja jopa vaimo ulkomailta.

Konservatiivisemmat saattavat ivata ulkomailta, ns. Kenenkään ei ole hyvä olla yksin ja kaikilla on oikeus hakea seuraa juuri sellaisista ihmisistä kuin itse haluaa.

Tosin liian sinisilmäinen ei eri kulttuurien välisissä suhteissa voi myöskään olla. Ja varsinkaan vielä siinä vaiheessa kun tutustutaan netissä eikä olla vielä tavattu:. Olemme kaikki kuulleet tai nähneet uutisissa juttuja kuinka hyväuskoiselta ja rakastuneelta nettideittailijalta huijattiin omakotitalon verran rahaa. Nettitreffeillä pitää korkeintaan maksaa itse palvelun käytöstä, mutta yksittäisille käyttäjille ei pidä lähettää rahaa. Kyseessä ovat ammattihuijarit, jotka tekevät tätä päivätyönään.

Maalaisjärjellä pärjää, kun haetaan seuraa netin deittipalstoilta! Tarjoamme blogissamme lisää vinkkejä rakkauden ja seuranhaun taruakin ihmeellisempään maailmaan. Listaamme ja käymme läpi markkinoilla olevat deittipalvelut sekä tarjoamme vinkkejä niiden käyttöön.

Lisäksi käsittelemme lähes tulkoon mitä tahansa mikä liittyy ihmis- ja parisuhteisiin — olit sitten nuori, keski-ikäinen tai eläkeläinen. Jopa yli vuotiaat etsivät tänä päivänä seuraa netistä, joten koskaan ei kannata jättää kokeilematta vedoten omaan ikään. Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa.

Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa. Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen.

Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut.

Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää. Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä.

Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja.

Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy.

Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon. Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen.

Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Missä kaikki sinkkunaiset ovat? Missä kaikki sinkkunaiset ovat? Luin Lord Boredomin aloitusta leffateattereista ja puuttuvista sinkkunaisista. Aiheesta tuli mieleen se, että sinkkunaisten ja sinkkumiesten elämänpiirit ovat usein jotenkin kummallisesti eriytyneet. Itsekään en näe päivittäisessä elämässäni kuin muutamia sinkkunaisia.

Kaverini ovat lähinnä miehiä, ja kavereiden kanssa aikaa vietetään miesporukalla. Koko elämässäni on ollut vain pari kertaa tilanne, jolloin olen tuntenut lukuisia sinkkunaisia. Ensimmäinen näistä tilanteista oli lukio. Varmaan noin kaksi kolmasosaa tyttöjä.

Kun sitten oltiin vielä niin nuoria, niin ympärillä oli tosiaan erittäin paljon sinkkunaisia. Toinen kerta, jolloin ympärilläni on ollut paljon sinkkunaisia, oli huomattavasti vanhempana, mutta tälläkin kertaa kyseessä oli opiskelupaikka. En kerro tarkemmin mikä ala tai missä, mutta kyseessä on paikka, jossa olin vain jonkin aikaa.

Naisten ja miesten suhdeluku oli jotakuinkin Näistä naisista toki enää alle puolet oli sinkkuja, mutta kun kyseessä oli noin naisvaltainen yhteisö, niin niitä sinkkunaisia oli ihan absoluuttisesti laskettunakin paljon.

Näitä kahta poikkeusta lukuunottamatta tunnistan Lord Boredomin mietteet kadonneista sinkkunaisista oikein hyvin. En edes ole mikään äijien äijä, vaan mielenkiinnon kohteistani löytyy niin miehisiä kuin vähän naisellisempiakin asioita. Tästä huolimatta en tapaa sinkkunaisia juuri ollenkaan. Tai no, jonkun verran tapaan, mutta määrät jäävät niin pieneksi, että harvoin tulee vastaan "sopivia kemioita" ja muita naisten suhdekeksintöjä.

Jos tapaisin sinkkunaisia arkielämässäni yhtä usein kuin tapasin lukioaikoina, niin naisen etsiminenhän olisi yhtä juhlaa.

Harmi, etten tullut käyttäneeksi tilaisuutta silloin aikoinaan lukiossa. Voi olla, että asiat olisivat niin toisin, etten ollenkaan edes tietäisi millaisia miehiä ovat jyystärikarjut ja panoeinot, ja olisin autuaan tietämätön siitä millaisia ongelmia noista miehistä voi syntyä muille miehille.

Mutta mitä sanoo palstaraati. Mihin sinkkunaiset katoavat arkielämästä, ja onko se ihan toivottu asia sinkkunaisille, että ei tarvitse olla edes samassa tilassa luuserisinkkumiesten kanssa? Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Sinkkunaiset on ähkijöiden sängyissä. En ole lukenut Lordin aloitusta, mutta olen itse tänään menossa toisen sinkkunaisen kanssa leffaan. Kuka välitttää jostain käytetystä sinkkunaisesta enään jota joku somali on nus.

Pariutuneet naiset hylkäävät sinkkuystävänsä, tai eivät ainakaan ala järjestämään näille mitään miestensä sinkkukavereita. Sinkkukaverille soitetaan korkeintaan silloin kun menee huonosti ja pitäisi päästä tuulettumaan ulos. Minulle on enää turha soitella. Jos ystävyys loppuu miehen löytymiseen se ei ystävyyttä ollutkaan. Ei ole kiva olla hätävara. Kaikki sinkkunaiset eivät jaksa viipottaa yöelämässä. Se on ensinnäkin epäterveellistä jos juopottelee että myös kallista touhua.

Hakemalla tuskin löytää mitään muuta kuin suruja ja seksinnälkäisiä miehiä, harva siellä on seurustelunkiilto silmissä. Moni sinkkunainen käy töissä ja harrastelee sekä tapaa perhettään että niitä ystäviä jotka eivät hyljänneet sinkkuuden yhä jatkuessa. Jotkut ovat vallan yksin kun ei ole ketään ja täten hiljalleen passivoituvat koteihinsa. Kun ei kannattanut lähteä kotoa ennenkään miksi siis nytkään. Ja myös ne, jotka eivät ole korkeakouluttautuneita hyvätuloisia naisia, vaan niitä kaupan kassoja, keittiötyöntekijöitä sekä siivoojia pienine palkkoineen pienissä yksiöissään.

Palvelu yrittää löytää Sen Täydellisen Kumppanin entistä vaativimmille sinkuille. Millainen kumppani oikein on eliittiä? Mainoksissa poseeraavat asiallisesti pukeutuneet kirurgit ja asianajajat.

Päätän kuitenkin kokeilla onneani. Eliittikumppaniin rekisteröitymistä mainostetaan "ensimmäisenä askeleena kohti tasapainoista ja pitkäaikaista parisuhdetta". Sivulle on koottu ohjeita menestykseen. Eliittikumppanilla on rakkauden kaava. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

Kummat ensin, maakunta- vai eduskuntavaalit? Mokiensa jälkeen faneilta anteeksiantoa anellut Liverpoolin maalivahti ei ole vetäytynyt piiloon — kirjoitti tuskastaan somessa. Paula Koivuniemi muisteli uransa pelottavinta keikkaa tv: Oppositio sivaltaa Sipilää maakuntavaalien ajankohdan siirtopuheista:

Nuoren naisen pillu sinkkuja netissä -

Toisaalta hänen taustoistaan johtuen ei-akateemisesta tyttöystävästä tulee äkkiä sanomista. Useimmat ihmiset eivät halua viiltää ranteitaan auki. Toinen kerta, jolloin ympärilläni on ollut paljon sinkkunaisia, oli huomattavasti vanhempana, mutta tälläkin kertaa kyseessä oli opiskelupaikka. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Ja minä olen sentään tavannut netin kautta noin parikymmentä ihmistä. Millainen kumppani oikein on eliittiä? nuoren naisen pillu sinkkuja netissä Tai no, jonkun verran tapaan, mutta määrät jäävät niin pieneksi, että harvoin tulee vastaan "sopivia kemioita" ja muita naisten suhdekeksintöjä. Jos tapaisin sinkkunaisia arkielämässäni yhtä usein kuin tapasin lukioaikoina, niin naisen etsiminenhän olisi yhtä juhlaa. Iskuri on toiminut samalla periaatteella koko historiansa. Tässä meidän Top-6 parhaat treffipalvelut -listaus. Miesseuraa hän löytäisi kyllä muutenkin. Siis sinkkunaiset löytyvät sieltä.

: Nuoren naisen pillu sinkkuja netissä

Where can you find s bondage slave 606
SUIHINOTTO KONDOMI HALUAN PILLUA Itse työskentelen naisvaltaisella työpaikalla. Ei koruja saati sormuksia. Joistakin olen ollut kiinnostunut, mutta kiinnostus ei ole ollut molemminpuolista. Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Itse tunnen sinkkunaisia esimerkiksi töistä ja harrastuksista.
Nuoren naisen pillu sinkkuja netissä Porno net latvia escort
Sex worker girl nai mua Sex välineet bb janita
ALASTON HIERONTA GANGBANG Ilotytön hinta novellit seksi

Akateemiset tuntuvat olevan hyvin suvaitsemattomia ja ihmisiä ammatinperusteella luokittelevia, se on aika sivistymätöntä. En väittänytkään, että osaisin korjata autoja. Ihan hienoa, jos joku osaa.

Itse et kyllä tekstisi perusteella järin fiksulta vaikuta. Ikävää, jos et saa naisia sitä varten, että olet tyhmä.

Ajan myötä Sinäkin voit tavata miehen, joka pitää sinua empaattisena, lämpimänä ja mukavana henkilönä! Harvoin voi nainen muutamalla lauseella paljastaa vastenmielisen luonteensa niin hyvin kuin Sinä sen kirjoituksellasi teit Ja kaikki mitä keskustelun aloittaja kirjoitti naisista, oli ihan ok.

Eli naisia saa haukkua ja arvostella, miehiä ei? Jos tämä on nettimiesten taso, niin siirryn suosiolla takaisin baariin. Siellä en ole näin vihamielisiin miehiin vielä törmännyt. Toosaa vain jakoon, niin susta voi olla jollekin baarikärpäselle edes jotain hyötyä! Älä vain avaa suutasi!!!

Jos sulla tosiaan on akateeminen loppututkinto niin toivon, ettet ainakaan toimi esim. Ärsytyskynnyksesi tuntuu olevan aika matala! Ei akateeminen koulutus takaa yhtään mitään. Ei henkilökohtaisia ominaisuuksia, eikä nykyään edes työtäkään. Olen tavannut yliopistossa loppukiriä tekeviä, jotka siivoaa työkseen koska ei ole löytynyt oman alan töitä. Yksi taisi jopa olla valmistunut, ja opiskeli sillä hetkellä toista tutkintoa. Mikä statusarvo ihmisen pituudella on? Kumppania etsiessä ei ainakaan minulle tule mieleen heti ensimmäiseksi vaatia mitään pituutta.

Toiseksi, koska itse satut olemaan akateeminen oletan että sinulla on yliopisto-, eikä AMK-tutkinto , niin millä pirun järjellä perustelet sen, että myös miehelläsi tulee sellainen olla? Kuten aikaisemmin selostin, koulutus ei tänä päivänä takaa yhtään mitään. Olen kyllä siinä mielessä samaa mieltä nimimerkki NKKN: Olet tavannut netin kautta noin parikymmentä miestä.

Mahtaako olla niin että olet ns. Kirjoitit, että netissä on keskimäärin mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Helposti voisi kuvitella, että "noin parinkymmenen" miehen joukosta löytyy ainakin se yksi, jonka kanssa voisi vakavasti seurustella.

Jollei siis ongelma on juuri se mitä viestin alussa spekuloin. Sinunkaltaiset on haukuttu jossainvaiheessa nirppanokkaprinsessoiksi. Sovit rehvit, vaadit akateemista miestä viemään sinut jonnekin hyvään paikkaan syömään, viihdytte yhdessä, maksatat hänellä koko illan, mutta itselläsi ei ole tarkoituskaan jatkaa suhdetta, vaan haluat vaan seuraa ja ilmaisen illallisen? Kuka sanoi, että olen tavannut parikymmentä miestä? Sanoin tavanneeni parikymmentä ihmistä. Osa on ollut naisia. Enkä todellakaan ole kaikille nettideiteilleni antanut pakkeja.

Joistakin olen ollut kiinnostunut, mutta kiinnostus ei ole ollut molemminpuolista. Joidenkin kanssa taas on ollut se tilanne, että kumpikin on todennut, ettei toinen ole seurustelumielessä kiinnostava. Sitä paitsi maksan treffeillä omat kuluni enkä todellakaan etsi mitään ilmaisia illallisia. Ihmettelen, miksi edes jaksan vastata tällaisiin riitaa haastaviin viesteihin Ihminen joka sanoo tuollaista on vain katkera aketeemisille ja potee huonoa itsetuntoa.

Eivät akateemiset itseään sen parempana pidä, ei-akateemisilla tuntuu vain olevan jatkuvia henkisen erektion ongelmia asian kanssa.

Toivottavasti et itse myöskään työskentele missään ihmisläheisessä ammatissa jos kerran saat naamailusta jotain viboja. Itse olen yo-opiskelija, mutta kahdesta exästäni kumpikin oli duunari ja en kyllä nähnyt tässä mitään ongelmaa. Minulle on aivan sama mikä mies on taustojaan.

Ei se kerro älystä tms mitään korjaako autoja vai mitä tekee. Parin akateemisen kanssa kävin treffeillä ja ennemminkin välttelisin yo-koulutettuja kuin tekisin akateemisuudesta kriteerin. Ainakin nämä kaksi miekkosta tuntuivat hiukan pätevän tiedollaan ja keskustelu oli muutenkin kovin "fiksua ja filmaattista". Miksi ihmeessä täällä keskustelupalstoilla puhe kääntyy AINA tuohon akateemisuuteen ja yleensä vieläpä akateemisten haukkumiseen?

Ettekö te pääse millään sen yli, että jokaisella on oikeus hakea sitä, mitä haluaa, oli se sitten duunaria tai akateemista?! Jos joku haluaa mieluummin keskustella ja väitellä vaikka politiikan teorioista kuin autonkorjauksesta, niin miten se on teiltä pois - etenkin jos ette itse edes ole kiinnostunut tai kykene keskustelemaan ensin mainitusta aiheesta? Tai jos jollekin akateemisuus on tärkeää ihan vain statuksen takia, niin miksi edes hukkaatte aikaanne ja energiaanne moisen voivotteluun, kun voisitte käyttää senkin ajan etsimällä sitä itsellenne sopivampaa vastakappaletta?

Sitä paitsi, teillä akateemisia haukkuvilla on takuulla itsellännekin joitain kriteereitä, mistä ette mielellään tee myönnytyksiä - esim. Millä tavalla te itse olette tällöin suvaitsevaisempia, vähemmän pinnallisia? En vähättele ulkonäön merkitystä, etenkään ihastumisessa, mutta eivätkö henkiset puolet ja etenkin se "yhteinen sävel" ole kuitenkin tärkeämpiä ja kestävämpiä suhteen jatkuvuuden kannalta? Jos joku kokee, että akateemisuus on avain tuon yhteisen sävelen löytymiseen, niin se on hänen asiansa, ei teidän murheenne.

Kannattaisiko siis joskus miettiä niitä omiakin "päähänpinttymiä" ennenkuin lähtee arvostelemaan muiden vastaavia? Tai ajatelkaa vaikka kerrankin positiivisesti asiaa tältä kannalta: Yksi vaihtoehto on myös se, että lopetatte nettitreffailun sekä jatkuvan nurinan ja etsitte sen vastakappaleenne baarista, kassajonosta tai vaikka ammattikoulun ruokalasta. Kenenkään ei ole mikään pakko roikkua paikassa, jossa kohtaa vain vääränlaisia ihmisiä. Kyse on pelkästä katkeruudesta.

Ei kenenkään normaalilla itsetunnolla varustetun ihmisen pitäisi nostaa meteliä siitä, millaisia ominaisuuksia jotkut muut ihmiset kumppaniltaan toivovat. Parisuhdemarkkinoilla huonosti menestyvät miehet valittavat naisten kriteereistä, jotka ovat vääränlaisia tai liian korkeita.

Jos on tyytyväinen itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa, uskoo siihen, että kelpaa jollekulle juuri sellaisena kuin on. Ei silloin tarvitse rähistä niille, joiden toivomuksia ei täytä. Ja nimenomaan, kaikilla on joitain kriteerejä. Urheilullinen ja hyväkroppainen mies tuskin kelpuuttaa kumppanikseen reilusti ylipainoista naista, joka ei harrasta minkäänlaista liikuntaa. Kukaan ei kuitenkaan urputa tästä. Olen akateeminen mies ja kommentoin hieman asiaa.

Olen huomannut, että monilla akateemisilla naisilla on ongelmia oman naiseutensa kanssa. Mies ei hae naisesta ensisijaisesti keskustelukumppania vaan seksuaalista naisellista naista, joka on hyvä äiti ja loistava raskastajatar. Monesti hieman alemmin koulutettu nainen on naisena kypsempi kuin korkeastikoulutettu uranainen. Uskon, että juuri tästä syystä monella korkeastikoulutetulla naisella on vaikeuksia löytää mies.

Ensinnäkään harva mies haluaa naista, jolla on ongelmia oman naiseutensa kanssa ja toiseksi näillä naisilla itsellään on vaikeuksia muodostaa tasapainoista seksuaalista suhdetta miehen kanssa. Uranaisilla akateeminen tutkinto edustaa symbolista penistä. Työelämässä on miehinen rooli päällä ja sitten kun pitäsi olla nainen, niin pinnan alta paljastuu arka ja estynyt vuotias teinityttö.

Vaikka nainen olisi miten älykäs, mutta jos hänellä on ongelmia sukupuoli-identiteettinsä kanssa, niin sellaisella naisella ei tee mitään. Mutta toki jokainen saa vaatia mitä haluaa. Kilu ja Kale 6. Kirjoitahan vielä jotain, ihan mistä aiheesta tahansa. Tyypillistä miehen alemmuudentuntoista itselleenselittelyä. Vaikeuksia löytää itselleen mies? Sinkkututkimuksen mukaan korkeastikoulutetut naiset muodostavat suuren sinkkuryhmän ja miehissä taas syrjäytyneet kouluttamattomat ovat usein sinkkuja.

Missähän ne korkeastikoulutetut naissinkut sitten ovat? Oman havaintoni mukaan korkeasti koulutettuja miehiä riittää puoli tusinaa jokaiselle korkeastikoulutetulle naiselle. Ei kai nyt minun vikani ole mitä tutkimuksessa todetaan. Pitäisikö olla vaan uskomatta tutkimustuloksia. Naiset vaatii miehiltään itseään korkeampaa tasoa, mikä on johtanut juuri siihen että uranaiset jää sinkuiksi koska ei löydä "tasoistaan seuraa", ja "pahimmat luuserimiehet" jää yksin koska ei täytä kenenkään naisen kriteerejä ja "toivomuksia".

Kertokaa te naiset minulle, miksi näin on? Miksi juuri Sinun miehesi on oltava sinua pidempi, koulutetumpi, rahakkaampi ja vanhempi? Miten koulutus vaikuttaa seurustelun laatuun? Se taisi jäädä sinulta perustelematta.

Omalla on yhdet kandinpaperit tekniseltä alalta ja tällä hetkellä hän opiskelee lääkäriksi. Olen vain kokemuksen kautta oppinut, että akateemisilla on enemmän samoja mielenkiinnon kohteita kuin itselläni. Tykkään luoda tällä hetkellä uraa, mutta tietysti tahdon lapsiakin mieheni valmistuttua n. Siihen saakka elän melko työkeskeistä elämää ja koska mieheni asenne on sama, puhumme paljon työstä ja opinnoista eli siis keskustelemme asioista joita kaikki eivät välttämättä teoreettisesti hallitse eikä heitä kiinnostakaan.

Molemmilla meillä on elämäntapana uuden oppiminen ja haastellisten töiden tekeminen joten akateeminen kumppani sopii molemille.

Toisaalta olisimme varmasti rakastuneet koulutuksesta riippumatta. Sitten, kun vauva tulee emme varmastikaan puhu kuin vauvanhoidosta, vaipanvaihdoista ja yösyötöistä, mutta haluamme molemmat myös ns.

Tällä hetkellä siis koulutuksella on enemmän väliä, myöhemmin ehkä muilla seikoilla. Kaikilla meillä on jonkinlainen haavekuva parisuhteesta ja kumppanista ja niin kauan kun se ei ole kovin epärealistinen, se on ok. Monet tahtovat kumppanin samalta koulutustasolta eikä se rajoitu naisiin. Ainakin oma mieheni on sanonut suoraan tahtovansa akateemisesti koulutetun vaimon. Toisaalta hänen taustoistaan johtuen ei-akateemisesta tyttöystävästä tulee äkkiä sanomista. Avoimet yliopistot tarjoaa jotain kursseja, mutta ne tuskin kelpaa?

Saman ikäluokan miehistä tutkinto oli 30 prosentilla. Näistä joka kolmas pääsee yliopistoon. Osa yliopistoon päässeistä ei valmistu. Edes perustutkinnon suorittaneita on siis nuoresta väestönosasta ehkä 15 prosenttia.

Nuo luvut ovat siis täysin väärin, ellei ammattikoulua katsota korkean asteen tutkinnoksi. Tilastokeskuksen tutkimus, ole hyvä: Vuonna perusasteen jälkeisen tutkinnon oli suorittanut 25 - vuotiaista naisista 87 prosenttia ja miehistä 82 prosenttia.

Toinen kohtalonikä miehillä on 40 vuotta, jonka jälkeen itseä vanhempi seura ei enää kelpaa, mutta oman ikäinen vielä sentään. Haaveet kuitenkin kohdistuvat vuotiaalla miehellä reilusti alaspäin - keskimäärin tuon ikäisenä haetaan alimmillaan vuotiasta seuraa.

Kolmas huomionarvoinen piste on vuotiaana, jonka jälkeen mies etsii keskimäärin vain itseään nuorempaa seuraa. Miehillä on koko elämänsä ajan suurempi vaihteluväli siinä, minkä ikäistä seuraa he etsivät. Laajimmillaan ikäeroa toivotaan jopa parikymmentä vuotta. Yli vuotiaat miehet hakevat jopa neljännesvuosisadan itseään nuorempaa seuraa. Yli vuotiaita naisia ei enää haluta. Tilastoista voit tarkistaa sinun ikäistäsi hakeneiden kumppaniehdokkaiden iät.

Oman ikäsi löydät alhaalta. Taulukot voi klikata isommiksi. Jos seuraa ei ole aiemmin löytynyt, on aika siirtyä omalle epämukavuusalueelle ja alkaa treenaamaan omia nettideittailutaitoja. Treffitaidoista puheen ollen, tarjoamme myös vinkkejä itse treffailuvaiheeseen. Katso esimerkiksi  tämä 7 kohdan opas ensimmäisille treffeille!

Jos haluat vielä antaa mahdollisuuden internetin ulkopuolella tapahtuvalle seuranhaulle, listaamme myös hyvät apajat löytää sinkut Suomen suurimmista kaupungeista:. Eikä kannata välttämättä sulkea pois etäsuhteen mahdollisuutta. Jos haet kumppania tositarkoituksella, siinä ei jokunen kymmenen tai satakaan kilometriä tunnu missään jos vaan se oikea kohdalleen napsahtaa. Esimerkiksi netistä seuraa etsiessä on helppoa etsiä myös vierailta paikkakunnilta sinkkuja. Moni etsiikin seuraa esimerkiksi kotipaikkakunnaltaan ja harkitsee muuttoa pääkaupunkiseudulta takaisin kotiseudun rauhaan.

Eli se nettideitti ja lopulta kenties elämänkumppani voi löytyä mistä päin Suomea tahansa kun vain pitää mielen avoinna. No mitä jos Suomesta ei kerta kaikkiaan löydy seuraa tai ulkomainen eksotiikka muuten vain kiehtoo?

Tänä päivänä on helppo löytää seuraa ulkomailta. Eräidenkin selvitysten perusteella Suomessa on ylitarjontaa miehistä monilla paikkakunnilla. Kun ja jos ei ole synnynnäinen adonis ja sattuu asumaan miesvaltaisella paikkakunnalla, kääntyy yhä useamman suomalaisen miehen katseet ulkomaille. Google-hakujen tilastotiedot paljastavat, että varsinkin suomalaiset miehet hakevat paljon tietoja mahdollisuudesta löytää nainen ja jopa vaimo ulkomailta.

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén