Treffit Varatuille

..

Category

Eroottinen hieronta Rovaniemi

Ryhmä sex eturauhasen hieronta

ryhmä sex eturauhasen hieronta

En ole koskaan kokeillut ja nyt mieheni ehdotti asiaa Dildoilla on hyvä masturboida Tuli kokeiltua masturbointia wishistä ostetulla dildolla.

Millaista palvelua sait kotimaisessa seksikaupassa Ainakin Hämeenlinnan Punainenn kuu palvelee hyvin ja ystävällisesti. Itse olen kokeillut anustapilla ja olen kokeillut Aneros-tyyppisellä stimulaattorilla. Kummastakaan en ole saanut mitään sen erityisempiä kicksejä. Itse lelun käyttö tietysti sinällään on pikkasen kiihottavaa, mutta minulle niillä ei ole ollut mitään vaikutusta jota voisi sanoa stimuloivaksi. Sormi peppuun vaan Et tarttee kun oman sormes siihen.

Puhelinlangat kaulaan ja töpseli perseeseen Moi Harjoitus tekee mestarin. Olen 54 mies , hetero! Olen löytänyt peppusexin vasta muutama vuosi taaksepäin.

Tappia ja takapuoleen laittamani putkilot , tuubit kastelukannut nokka, dödötuubi, hiuskiinne pullo, oliviöljypullo, soijaöljypullo , ym. Tuossa 5 cm kohdalla alkoi paine eturauhaseen olla sitä luokkaa että spermat valuu ulos muutan minuutin kuluttua, orgasmi kuivana tuli jo aikaisemminkin, Jos paine eturauhaseen jatkuu. Kyllä täytyy sanoa että kun anerosta on oppinut käyttämään voi vaatia monta kuukautta ennenkuin oppii mikä tuntuu hyvältä Niin tekee kyllä niin höpöä ettei mitään rajaa!

Itellä toimii silleen että kun on laittanut paikalleen niin rentoutuu n. Sitten pieni jatkuva puristus päälle ja jonkin ajan kuluttua alkaakin aneros elämään omaa elämäänsä! Ja voi pojat että tuntuu hyvälle! Ei voi oikein mihinkään verrata: Koko kroppa alkaa täristä ja syke kiihtyy ja tuntuu että ei voi olla totta!

Tunti vierähtää kevyesti tuossa Ei kannata htiköidä jos ei heti tunnu miltään Nyt tuli hankittua myös nexus,mutta en ole vielä päässyt sinuiksi sen kanssa,joten jos jollain on hyviä vinkkejä niin tänne vaan jakamaan kokemuksia.

Tämmösiä juttuja aina sillöin tällöin lukee ja jää miettimään onko ne ihan pelkkää mainosta. Miksei itellä sit tunnu miltään? Kärsivällisyyttä ja kärsivällisyyttä, vaikka ei tuntuis miltään,niin jatka vain ,kyllä se alkaa toimimaan jossain vaiheessa varmasti. Kokeile eri asentoja, pyörittele sormilla nännejä ei uskoisi mutta yhteys eturauhaseen jotenkin olemassa Mullakin meinas uskonpuute jo tulla ,mutta onneksi en antanut periksi niin ja täysin hetero olen sen verran hyvälle tuntuu.

Niin ja sitten vielä jokainen kerta on erilainen ,yleensä niitä tulee useampia mutta joka kerta ne voimistuvat On vain vaikea selittää,se täytyy vain kokea itse. Sormella voi painaa persettä, jos se vaan ei ala haista paskalle sehän se olisi kaameaa.

Auttakaa nyt miestä mäessä - olen nähnyt videon jossa mies sai jatkuvia orgasmeja, eturauhasen käsittelyllä. Tuossa ylhäällä hyviä kommentteja. Mutta kun ei vaan minulta onnistu. Haluja kyllä olisi, peoou orkku, kuulemma järisyttävä kokemus.

Missä näit semmosen videon? Olen 55 vee mies ja löysin peppuseksin vasta muutama vuosi sitten. En kainostele, vaan toinen mies nai minua pyllyyn pari kertaa kuukaudessa. Saan mahtavia orkkuja aktin aikana. Spermaa tulee aivan solkenaan ja määrä on valtava.

Orkut ovat tosi mahtavia ja aktin jälkeen on todella tunne, että nyt on naitu kunnolla. Olen myöntänyt itselleni olevani bi.

Kahta en vaihda toinen on pyllyseksi ja toinen on pilluseksi. Mene pyytämään tuota eturauhasen hierontaa thai hierojalta, hyvin tuntuva tuon osaavan ja aika mahtava kokemus oli Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Vastaava silikonimöykky suomesta ostettuna 69,50euroa toimituskulut. Kyllä sinne naisen sormi ylttää, ei se eturauhanen missään 20 cm syvyydessä ole. Pitää vaan uskaltaa painaa rystysaluetta pakaroiden väliin, se ei kellekkään tee kipeää.

Nainen ei ehkä ymmärrä, minkä kokoinen sen pitäisi olla ja jos sinullakaan ei sen liikakasvua ole, niin se on varsin pieni. Hän ei sitä ehkä niin varmasti löydä. Itse olen bi-seksuaali mies ja tuo hieronta on varsin vierasta homopiireissäkin. Siis sormin tehtynä, penis pökkii varmasti monella anaaliyhdynnöissä siihen. Mutta mitä olen chateissa ym jutellut niin varsin tuntematon käsite on.

Ja sitten kun sitä tekee toiselle miehelle, niin ne on ihan haltioissaan. Mä kävin täällä thai-hierojalla. Otin ekstrana käsin runkkauksen.

Kun ei syöksyä alkanut kuulumaan, työnsi thai-nainen sormensa pyllyyni ja taitavasti hieroi eturauhasta niin, että ei aikaakaan kun ihan älytön hyvän olon tunne valtasi alapään ja neste tulvahti kullista.

Nainen hymyili ja poistui käsin pesuun. En tiedä saisko tota käsittelyä pyytämällä. Itämaisissa kulttuureissa, kuten Japanissa pelkästään eturauhasen hieronnalla aiheutettu nautinto ja orgasmi kuuluu asiaan, tekijänä ovat useimmiten koulutetut "geishat", jos tietämätön sitä yrittää, niin se johtaa vain molemminpuoliseen turhautumiseen. Onni olisikin, jos vaimona on gynekologi, tai muuten löytyy asiansa osaava hieroja, on joskus lehdissäkin ilmoiteltu tietynlaista hierontaa. Mistäs se nainen tietää miltä miehestä tuntuu, jos et mitään sano?

Jos olet kerran niin tietävä ja taitava, opeta se nainen. Kerro mitä haluat ja kun nainen aloittaa, kerro myös miltä tuntuu ja mitä pitäisi tehdä toisin. Varsinkin jos tilanne toistuu aina kumppanista riippumatta Viesti oli suunnattu keskustelun avaajalle kantaaottavaksi mielipiteeksi aiheesta, joka ei nyt kuulu joka parin rutiineihin, eikä erinäisistä syistä sellaiseksi voi tullakkaan, verrataan vaikka käärmeen ottamista perheen lemmikkieläimeksi.

Jos se maininta tietämättömyydestä omasta, tai toisen anatomiasta sai kiihtymään, niin eihän sille mitään voi, jos toinen ei osaa jotain tehdä, kun toinen osapuoli ei osaa neuvoa, eturauhasen hieronnasta ei kait mitään kirjekurssiakaan ole, eikä sellaisella sitä opittaisikaan, mutta menetelmä on takavuosina ollut lääketieteellisenä hoitomuotonakin.

Entäs ne miehen munasarjat siinä jalkojen välissä? Mitä omiin asioihini tulee, niin tietoni olen hankkinut omaan käyttööni, en tosin näistä foorumeista, enkä niitä tänne tyrkytäkkään ja olen ollut hyvin tyytyväinen siihen naissuhteeseeni, jonka olen lopulta löytänyt, jos joku asia ei käy, niin sen tietää jo etukäteen, eikä sellaista pidä väkisin yrittääkkään. Jos partnerisi välttämättä haluaa tietää, miten naiselle aiheutetaan orgasmi kohdunnapukkaa p- aukosta sormella hieromalla ja et osaa neuvoa, niin voinhan yrittää auttaa.

Mielelläni otan kumppaniltani ohjeita vastaan, jotta kosketukseni tuntuisi hänestä niin hyvältä kuin mahdollista ja aina voi oppia jotain uutta. Toiseksi, minä nautin siitä kun kumppanini puhuu minulle seksin aikana, teimmepä sitten mitä tahansa, sillä olen itsekin aika äänekäs. Kaikki nautinnon äännähdykset, henkäisyt siitä että tuntuu hyvälle, jne.

Itse olen bi-seksuaali mies ja tuo hieronta on varsin vierasta homopiireissäkin. Siis sormin tehtynä, penis pökkii varmasti monella anaaliyhdynnöissä siihen. Mutta mitä olen chateissa ym jutellut niin varsin tuntematon käsite on.

Ja sitten kun sitä tekee toiselle miehelle, niin ne on ihan haltioissaan. Mä kävin täällä thai-hierojalla. Otin ekstrana käsin runkkauksen.

Kun ei syöksyä alkanut kuulumaan, työnsi thai-nainen sormensa pyllyyni ja taitavasti hieroi eturauhasta niin, että ei aikaakaan kun ihan älytön hyvän olon tunne valtasi alapään ja neste tulvahti kullista. Nainen hymyili ja poistui käsin pesuun. En tiedä saisko tota käsittelyä pyytämällä. Itämaisissa kulttuureissa, kuten Japanissa pelkästään eturauhasen hieronnalla aiheutettu nautinto ja orgasmi kuuluu asiaan, tekijänä ovat useimmiten koulutetut "geishat", jos tietämätön sitä yrittää, niin se johtaa vain molemminpuoliseen turhautumiseen.

Onni olisikin, jos vaimona on gynekologi, tai muuten löytyy asiansa osaava hieroja, on joskus lehdissäkin ilmoiteltu tietynlaista hierontaa.

Mistäs se nainen tietää miltä miehestä tuntuu, jos et mitään sano? Jos olet kerran niin tietävä ja taitava, opeta se nainen. Kerro mitä haluat ja kun nainen aloittaa, kerro myös miltä tuntuu ja mitä pitäisi tehdä toisin.

Varsinkin jos tilanne toistuu aina kumppanista riippumatta Viesti oli suunnattu keskustelun avaajalle kantaaottavaksi mielipiteeksi aiheesta, joka ei nyt kuulu joka parin rutiineihin, eikä erinäisistä syistä sellaiseksi voi tullakkaan, verrataan vaikka käärmeen ottamista perheen lemmikkieläimeksi.

Jos se maininta tietämättömyydestä omasta, tai toisen anatomiasta sai kiihtymään, niin eihän sille mitään voi, jos toinen ei osaa jotain tehdä, kun toinen osapuoli ei osaa neuvoa, eturauhasen hieronnasta ei kait mitään kirjekurssiakaan ole, eikä sellaisella sitä opittaisikaan, mutta menetelmä on takavuosina ollut lääketieteellisenä hoitomuotonakin. Entäs ne miehen munasarjat siinä jalkojen välissä? Mitä omiin asioihini tulee, niin tietoni olen hankkinut omaan käyttööni, en tosin näistä foorumeista, enkä niitä tänne tyrkytäkkään ja olen ollut hyvin tyytyväinen siihen naissuhteeseeni, jonka olen lopulta löytänyt, jos joku asia ei käy, niin sen tietää jo etukäteen, eikä sellaista pidä väkisin yrittääkkään.

Jos partnerisi välttämättä haluaa tietää, miten naiselle aiheutetaan orgasmi kohdunnapukkaa p- aukosta sormella hieromalla ja et osaa neuvoa, niin voinhan yrittää auttaa.

Mielelläni otan kumppaniltani ohjeita vastaan, jotta kosketukseni tuntuisi hänestä niin hyvältä kuin mahdollista ja aina voi oppia jotain uutta. Toiseksi, minä nautin siitä kun kumppanini puhuu minulle seksin aikana, teimmepä sitten mitä tahansa, sillä olen itsekin aika äänekäs. Kaikki nautinnon äännähdykset, henkäisyt siitä että tuntuu hyvälle, jne. Mutta kuten jo sanoin, palaute on aina tärkeää ja tervetullutta. Mitä tarkemmin neuvoo, sitä enemmän saa. En minäkään tiedä missä on eturauhanen mutta tiedän että miehellä on persreiäsä sielä sisällä,etupuolella sellanen kohta , mistäkö hieroskelee ja samalla ottaa munaa syvälle kurkkuun niin kyllä alkaa mälli lentään.

Päinvastoin se on ollut liian syvällä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutta kun ei vaan minulta onnistu. Haluja kyllä olisi, peoou orkku, kuulemma järisyttävä kokemus. Missä näit semmosen videon? Olen 55 vee mies ja löysin peppuseksin vasta muutama vuosi sitten. En kainostele, vaan toinen mies nai minua pyllyyn pari kertaa kuukaudessa. Saan mahtavia orkkuja aktin aikana. Spermaa tulee aivan solkenaan ja määrä on valtava.

Orkut ovat tosi mahtavia ja aktin jälkeen on todella tunne, että nyt on naitu kunnolla. Olen myöntänyt itselleni olevani bi. Kahta en vaihda toinen on pyllyseksi ja toinen on pilluseksi. Mene pyytämään tuota eturauhasen hierontaa thai hierojalta, hyvin tuntuva tuon osaavan ja aika mahtava kokemus oli Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Vastaava silikonimöykky suomesta ostettuna 69,50euroa toimituskulut. Kuka uskaltaa laittaa rahansa johonkin hämärään honkajokelaiseen lafkaan? Eikä tuo ole edes sama tuote vaan halpakopio. Mulla on tommoinen rudeboy, ja on kyllä niin käsittämättömästi muotoiltu että en ole kertaakaan saannut tuota kokonaan sisään, vaikka muuten menee isompikin tappi.

Ei kannata hankkia, aneros on paljon parempi. Pelkän peniksen hyväilystä en tule ainakaan itse saamaan ikinä vastaavia tuntemuksia kuin eturauhasen ja peniksen hyväilystä yhtä aikaa Ideana homma olisi tuntunut aikoinaan todella vieraalta ja oudolta. Vähitellen kehittyneet fantasiat kuitenkin veivät kokeiluun ja sain kiistatta voimakkaimman orgasmin ja siemensyöksyni ikinä.

Varmasti moni pitää tuota omituisena ja vääränä. Itsekin olen kuitenkin täysin hetero. Fantasioin siitä miten unelmieni nainen riisuisi ja sitoisi minut työkavereideni edessä ja rankaisisi minua dildon kanssa.

Tie vei lopulta nettikauppaan katsomaan mitä leluja tuohon löytyisi. Ei ihmisen seksuaalista suuntautumista voi määritellä sen perusteella mistä hän fyysisesti nauttii, ne ovat kaksi täysin eri asiaa.

Rauhasen varsinainen hieronta on tietenkin mukavaa vaikkakin saan todella kovan erektion ja nopeasti jo pelkästään riittävästä paineesta rauhasen kohdalla.

Nexus Glide ja Nexus Vibro löytyy, pian ajattelin hankkia jotain kookkaampaa Mitat tuntuisivat myös aika pieniltä, kaikille ei varmasti riitä edes aluksi. Suosittelen kyllä siis kokeilemaan. Sorminkin tuo varmasti käy mutta itse koen jonkin tarkoitukseen tehdyn tai muuten sopivan muotoisen välineen käytön kätevämmäksi ja miellyttävämmäksi. Entä, jos hieroo välilihaa ja alavatsaa, niin eikö sekin vaikuta eturauhaseen?

Onko tantrahieronta myös eturauhasta stimuloiva? Ketään Pirkanmaalta auttaan ensikertalaista? Vastaa alkuperäiseen viestiin Miehen eturauhasen stimulointi Hei, onko kokemuksia miehen eturauhasen kiihottamisesta esim anaalitapilla tai dildolla? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

ryhmä sex eturauhasen hieronta

Ryhmä sex eturauhasen hieronta -

Vähitellen kehittyneet fantasiat kuitenkin veivät kokeiluun ja sain kiistatta voimakkaimman orgasmin ja siemensyöksyni ikinä. Naiseni onkin sitä joskus yrittänyt peppureiän kautta, mutta ilmeisesti sormi on ollut hommaan liian lyhyt. Ei ihmisen seksuaalista suuntautumista voi määritellä sen perusteella mistä hän fyysisesti nauttii, ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Ideana homma olisi tuntunut aikoinaan todella vieraalta ja oudolta. Olen 54 mieshetero! Nexus Glide ja Nexus Vibro löytyy, pian ajattelin hankkia jotain kookkaampaa Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Missä näit semmosen videon? Eikä tuo ole edes sama tuote vaan halpakopio.

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén