Treffit Varatuille

..

Category

Naiset Jämsä

Alaston suomi nainen eroottinen foorumi

alaston suomi nainen eroottinen foorumi

Suhteeni ovat kariutuneet siihen, että nainen ei halua jatkaa. Alkaa tuntua epätodennäköiseltä, että löytäisin parisuhdetta sopivan naisen kanssa. Kelpuuttaisin varmaan myös säännöllisen seksisuhteen, jos vain löytäisin semmoisen. Irtojuttuja en enää viitsi harrastaa. Alaston Suomi ei varmaan ole miehelle hyvä paikka etsiä? Voisin kuvitella, että siellä on paljon miehiä ja tosi vähän naisia. Samasta ongelmasta kärsivä jonkin verran nuorempi mies. Mikään paikka netissä ei ole miehelle hyvä ettiä seuraa!

Moi Tuula, Kävin juuri eilen alastonsuomi sivuilla ja ajattelin tehdä sinne oman profiilin ihan kasvokuvan kanssa, mutta jännitän vielä. En siis ole hakemassa seksiseuraa vaan oikeaa suhdetta naisen kanssa, joka johtaisi oikeasti johonkin.

Jos laitat itsestäsi alastonkuvan, saatan pettyä, koska haluan oikeasti nähdä luonnollisen kuvasi. Käynkö siis tekemässä profiilin? Olisiko se sitten se oikea paikka? Kaikki konstit kannattaa käyttää jos etsii tosissaan suhdetta, eihän sitä koskaan tiedä mistä tärppää.

Kannattaa sitten heti ilmoittaa siinä profiilissa missä mielessä olet liikkeellä ettei tule väärinkäsityksiä. Alaston Suomi-sivusto on täysin sairas. Itse laitoin sinne ilmoituksen ja oman kuvankin. Sivuillla ei käynyt kuin homomiehiä katsomassa ja olipa joku ääliö lähettänyt tekstiviestinkin, jossa luki musta lista.

Siis kaiken lisäksi loukataan toista syvästi, vaikkei ole tehnyt mitään pahaa. Laitoin sitten väliaikaisesti netistä löytämäni kuvan. Kas kummaa heti oli kuva ja koko ilmoitus poistettu koko palvelusta. Kun kerta itse on niin ruma ettei sinne kelpaa kuin haukuttavaksi, eipä siellä voi olla.

Pitäköön runkkarit omat sivunsa, itse en sinne koskaan mene loukattavaksi. Sivultolta pois pääseminen on tehty kovin vaikeaksi. Siten helpointa on pistää sivuilleen netistä otettu kuva. Aina joku runkkari sen ilmiantaa. Siellä on kyyliä jotka päivittäin syynäävät kuvia.

Näin kuitenkin sieltä pääse nopeimmin pois. Itsekin sinne aikoinaan pistin kuvani. Kukaan nainen ei koskaan käynyt sivuillani. Sen sijaan homomiehet ja rinttihunkkarit kävivät. Ilmaiseksi siellä ei saanut tehdä mitään. Joku rinttihunkkari lähetti sitten ala-arvoisen tekstiviestin, jossa luki mustalista. En tehnyt siellä koskaan mitään epäkohteliasta enkä arvostellut muita.

Minua siis voitiin ala-arvoisesti arvostella. Siihen ei kukaan puuttunut. Minusta tällainen tyyppi sieltä olisi pitänyt heittää ulos. En voinut tehdä muuta kuin halusin sieltä nopeasti pois. Siispä vaihdoin kuvani tilalle netistä otetun kuvan.

Pian joku rinttihunkkari ilmiantoi ja pääsin pois siltä sivustolta nopeasti. Minä siis olinkin se suuri rikollinen sillä sivustolla. Tällaisiin sivustoihin pitäisi jonkun viranomaisen puuttua kovalla kädellä. Ihan säälittää miesten markkinat as: Mutta raaka totuus on, että as: Siinä saa olla aikamoinen ruuneberg pyykkilautavatsoineen ja norsunkärsä puntissa, että saa jonkinlaisen huomion tuolla.

Kun taas vastaavasti, jos naisella on postimerkin kokoinen suttuinen kuva persiistä, niin kommentit miehiltä ovat naurettavia: Mä olin tuolla sivustolla vajaa pari vuotta ja löysin sieltä ihanan miehen ja hyvän suhteen. Joskus voi näinkin käydä. Moi Tuula, Miten joku mies ei uskalla tulla sovituille treffeille, ihmettelen tosissaan mokomaa. Jopa hyvät käyttäytymis-säännöt edellyttävät tapaamista, jos niin on sovittu. On alastoman kautta monikin pari mennyt yhteen ja joillain jopa lapsia suhteessa mikä on alkanut as: Kilpailu todella on kovaa ja tarvii olla aika hyvin sana hallussa että erotut massasta jos sittenkään.

Naisille seksiseuraa kuopiossa 28v mies. Kävin neljä kertaa treffeillä AS: Kahdesta tuli täysin valheellinen käsitys kuvien perusteella.

En tiedä oliko vanhoja kuvia, vai miten piilottivat kymmeniä kiloja kuvistaan. Kahdella muulla oli rehelliset kuvat, mutta ei kemiat kovin hyvin kohdanneet. Näistä toista tapailin hetken. Yleisesti sen paikan viestien ja kommenttien perusteella tuntuu siltä että suurin osa käyttäjistä siellä taitaa olla todellisia idiootteja. Ehkä siis itsekin olen sellainen. He saavat ihan kapakoistakin seuraa..

Moi Tuula-neiti, harmi ja törkeätä, jos miehet tekee ohareita. Minä, siis nainen, olin eilen as: Vastassa oli fiksu pukumies, jonka kanssa nyt sovittu ne varsinaiset "treffit" huomiselle. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi. Seksi - parisuhteet - deitti Kaikki ihmissuhteiden kiemurat.

Nainen, joka pitää porkkanapihveistä, seuraasi etsii urheilullinen mies Trajan , Vain sinkut saavat kirjoittaa Purtsi , 7. Keeley Hazell ja muita upeita naisia joihin olet rakastunut Teemu85 , Miksei naisille kelpaa nuorempi mies? Kysy ja keskustele Max , Tänne kaikki pari- ja ihmissuhdeongelmat Eleonoora , Miehen pituuden merkitys Simultaanieläin , Mies voi toki tyytyä esittelemään pelkän vartalonsa, mutta ei se seisova muna juurikaan kuvassa kiinnosta - tämä tosin on oma mielipiteeni.

Enemmän kiinnostaa onko kroppa katseenkestävä eli kiihottava. Kasvokuvia voi sitten vaihtaa yksityisesti s-postissa, tai voi luoda klubin johon valitsee jäseniksi vain harvat ja valitut jotka saavat nähdä koko ihmisen.

Aivan turha mesta koko "alastonsuomi". Juuri tällaisia sotanorsuja koko palvelu täynnä. Itkevät järjestäen seuraavia asioita: Omalla kropalla ei ole mitään väliä, ihan sama mikä pulla on.

Paras vitsi ja ryhmä mitä koko palvelussa on: Ikäänkuin tämän palvelun eukoista tai ylipäätään kellään olisi varaa puhua kenenkään älykkyydestä yhtään mitään: Täysin turha mesta ja maailman turhimmat eukot.

Olen ollut nyt 3,5v palvelussa, en ole kertaakaan saanut pillua. Paljon olen lähettänyt ehdotuksia ja iso kulli on mikä näille varmasti ne heidän paljon mainostamansa aivot korvaavatkin, mutta naamakuvia en todellakaan näille sotahoroille näytä.

Jotkut rajat tässä on itselläkin olemassa. Ja kuka haluaa oikeasti tulla naamakuvallaan profiloiduksi jonkun helvetin "Alastoman Suomen" kautta? Yksi kaverini nyt 24 on käyttänyt tuota alastonsuomi sivustona seksiseuran hankkimiseen. Hän on kyllä keskivertoa miestä paremmassa yysisessä kunnossa, mutta ei todellakaan mikään lihaskimppu. Seksiseuraa hän on saanu juurikin noilla penis -kuvilla, joissa hän esittelee kohtuu isohkoa vehjettään.

Kasvoja ei näy yhdessäkään kuvassa, mutta ei se ole ainakaan miedän kaveripiirissä mikään salaisuus että häneltä löytyy kuvia tuolta, usein on jopa kehuskellut sen kautta saamillaan panoilla ja näytellyt panemiensa naisten profiileja, onpa päässyt myös muutaman naisen kuviin mukaan. Olen pitänyt tietynlaisia miehiä yksinkertaisina, mutta taitaa löytyä yhtä kahjoa naisseuraakin heille. Onneksi eivät omat lapseni tällaisiin patukkaleikkeihin tule osallistumaan, sen tiedän. Ovat saaneet jonkinlaiset arvot ja ällin kotoa.

Jos ainoa moraalikasvattaja on nettiporno, niin onnea vaan jatkoelämälle. En oo kokeillut mutta uskaltaisin väittää, että siel on aika samanlainen meininki kuin normaaleis deiteis.

Eli puolet naisista ei edes etsi seuraa vaan hakevat pelkästään kehuja, miehistä on ylitarjontaa ja naiset etsii itseään tasokkaampaa seuraa. Vaikuttaa, että rumat ne siellä koreilee ja ovatko ilolintuja, kun ovat niin moni tatuoituja? Näytti olevan koruja jopa siellä alapäässä! Jonkin sortin alatason väkeäkö tuolla palstalla on? Vanha ruma haahka 9. Sehän on nykyaikaa että ihmiset tapiseeraavat nahkansa kaikinlaisin kuvin. Jotkut myös asennuttavat kaikenlaisia muttereita tai ruuveja lärviinsä.

Tai vaikka sarvet päähän. Kukin saa tehdä mitä lystää. Huora on se joka ottaa maksun seksuaalisista palveluksista; jos ihmiset panevat toisiaan silkasta elämänilosta ja sattuu nyt jotain rengasta nenässä olemaan ja kuva selässä tai siellä sun täällä niin mitä sitten? Voihan ne seksitouhut jo lopettaakin jos kovin alkaa iljettämään vanhemmiten. Tai ei seiso enää.

Tuo sivustohan ei varsinaisesti ole mikään deitti-palsta vaan kuva-galleria, mutta seuranhakukin mahdollista ja todellakin siellä lähinnä pönkitetään itsetuntoa. Ei tarvi olla ku naisen värkki esillä ni jeesus mikä kollilauma on kimpussa.

Seksiseuran hakuun oivallinen paikka ainakin naiselle johtuen ylitarjonnasta joka tuolla ylempänä jo mainittiin. Naisilla on rima korkealla, ja miehillä hyvä jos sitä on ollenkaan. Ei siellä tarvitse välttämättä edes piirakkaa vilauttaa.

Itsellänikin on kaikissa kuvissa intiimialuet peitettynä, ja silti käy kuhina. Valitettavasti vain nämä kuhistelijat taitavat mieluummin tyytyä fantasioihin, sillä jos on ruksannut että hakee seuraa ja sitten hakee kanssa, niin eivät ne tulemaan lupautuvat välttämättä sitten perille asti tulekaan Mikä lie pupu iskee pöksyyn.

Tai äitiä tulee ikävä. Taitaa sopia paremmin ekshibitionisteille ja voyeristeille tuo saitti, mutta kyllähän semmoisestakin touhusta riemua riittää - hetkeksi.

Normaalimpi ihminen ei jaksa siellä kokoaikaa päivystääkään. Naisen perustama kuvasivusto ja vieläpä ihan ilmainen on www. Sieltä ei kuulemma saa profiilia poistettua ollenkaan. Poistuu automaattisesti tai jos haluaa niin viestillä ylläpitoon. Samat toiminnot kuin alastonsuomessa ilmaiseksi! Poistin alastonsuomen profiilin kokonaan ja olen vain paljastajissa. Palsta jossa rumat ämmät esittelee vittuaan ja antaa kaikille jotka viittii pyytää.

Ukkoja jotka esittelee pientä heppiään ja työntää sen tasan tarkkaan joka reikään joka on tarjolla. Huoradeitti niinkuin kaikki muutkin. In your dreams antaa kaikille ja on rumia. Kyllä siellä on ihmisiä ihan laidasta laitaan, jotkut tykkää vaikka esitellä vaan vaatteitaan Voi sieltä tietysti seuraakin hakea, mutta lähinnä se on exhibitionistinaisien kehujenkeräämispaikka, jossa kiimaiset kalunheiluttajat vonkaavat kaikilta.

Valtaosa naisista haluaa vain esitellä itseään ja paisuttaa egoaan vonkaajien kehuilla. Rumat muijat näyttävät "kauniinpaa"puoltaan pillu tai perse saattaa olla hyvä,mutta muuten muija on läski No,nää luuseri muijat saavat tosiaan noista "kehuista" tyydytystä edes joku kehuu..

Ja mitä mies ei tekisi pillun takia?? Olen ollut liittyneenä alastonsuomi sivustolle mutta seuraa en one sieltä hakenut joten mahdollisuuksista en osaa sanoa mitään. Ihan hyvä sivusto jossa tavalliset ihmiset julkaisevat kuvia ja videoita.

Löysin googlaamalla uuden sivuston joka myös suomenkielellä. Paremmat sosiaaliset kanavat kuin facebook. Parempilaatuisia käyttäjiien kuvia ja videoita. Parasta siinä että on täysin ilmainen; mutta ei vielä paljon käyttäjiä. Kommentoi kun olen lisää kokeillut. Web chat keskustelut menee sitten talteen.. Muijat siellä ovat onnettomia luusereita. Kyllä niitä panemassa käy. Mutta ei mitään vaimomatskua ole siellä. Hyvännäkönen perse ja piluu niiin muija onkin helvetimoinen läski!!

Nuoret likat luulee et pilluu kun näyttää siellä niin on kovakin likka. Eipä tule mieleen kun ollaan naama näkyvissä ja reva levällään niin saattaa tulevaisuudessa vaikka työpaikka mennä sivu suun.

alaston suomi nainen eroottinen foorumi Ukkoja jotka esittelee pientä heppiään ja työntää sen tasan tarkkaan joka reikään joka on tarjolla. Saan silloin tällöin treffeillä kehuja ulkonäöstäni ja olen mielestäni muutenkin ihan hyvä tyyppi, mutta ei vaan tärppää. Pakkotoiston suuri avioliittokeskustelu pastori luttinen Ihana pimppi Kokenut mies Siinä kai oltiin lähiumpänä sitä "bihenkisyyttä" Kyllä näissä 2m n sessioissa nainen on keskiössä ja naisen ehdoilla mennään - nainen saa tuplatyydytyksen. Olen ollut kolmen vuoden aikana useammalla deittisivulla ja kaikkien kautta käynyt treffeillä x.

: Alaston suomi nainen eroottinen foorumi

YONI HIERONTA NAISSEURAA OULU Ilmaisia porno leffoja pink pussy
Alaston suomi nainen eroottinen foorumi Mutta vähänkö muhun uppoaisi jos mies ylpeänä esittelisi kummilasten kuvia. Omalla aktiivisuudella voi löytää seuraa, varsinkin jos naama on miellyttävä ja kroppa ok. Web chat keskustelut menee sitten talteen. Näin kuitenkin sieltä pääse nopeimmin pois. Ukkoja jotka esittelee pientä heppiään ja työntää sen tasan tarkkaan joka reikään joka on tarjolla. Kuka haluaa lähteä mun kanssa Kasmirin keikalle La
Alaston suomi nainen eroottinen foorumi 533

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Itselläni on profiili alastonsuomi. Tuntuu että naisille on itsensä tyrkyttäminen tärkeämpää kuin mukava ja eroottinen kuvien ottaminen ja näyttäminen.

Keskusteluyhteyden saaminen on vaikeata niille pikkupilluille. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Surkeaa on jos homojen huomio lämmittää. Eräässä paskaduunissa jossa olen ollut oli paljon homoja työtovereita jotka olivat aina moikkailemassa nuorille miehille kuten minä. En koskaan vastannut hintin tervehdykseen. Naiset pitävät tason, oli se sitten mikä tahansa mutta suurin osa miehistä katsoo, että pillu kuin pillu ja heittelevät ehdotuksia joka suuntaan.

Naiset odottavat sitä parempaa vaihtoehtoa. Turha siitä on naisia syyttää, syyttäkää niitä miehiä joille kelpaa mikä tahansa kunhan siinä on reikä. Se ei ole millään tasolla imartelevaa, että mies ajattelee naista reikänä. Ja useimmille kelpaa ihan millainen reikä tahansa. Ei se nyt ihan tuokaan selitä tätä asiaa, että on näin pahasti myyjän markkinat.

Jos mies lähestyisi vain niitä naisia, jotka edustavat the Korkeinta Laatua ja Tasoa, olisi onnistumisen prosentti entistäkin surkeaakin surkeampi.. Eiköhän selitys löydy ennemmin evoluutiopsykologiasta ja pua-teorioista. Huomasinpa tuossa itsekkin, että profiilissa käy jatkuvasti miehiä nyt kun olen kalju. Aiemmin astetta pitemmillä hiuksilla sain naisia myös vieraslistalle ja kommentteja naisilta?

Olenpa kuitenkin saanut kitkettyä pois ehdotukset homoseksiin ilmottamalla ettei kiinosta minkäänlainen homoseksi, olen hetero ja haen naista. Myös kerran kokeilin laittaa vehkeestäni kuvan niin voi taivas varjele niitä kommentteja.

Miehethä sielä pyöri kyselemässä ja kommentoimassa "Onpa herkku, saako maistaa? Olisi kyllä kiva saada naisiltakin joskus jotain kommenttia ja kun seuraa haen. Kuka piru tämänkin on mennyt nostamaan Päivitetään nyt sitten vähän tilannetta, kun vahinko tämän etusivulla olemisesta on jo ehtinyt tapahtua. Tuon kirjoittamisen jälkeen myös naisilta on alkanut sadella kommentteja.

Ei toki läheskään yhtä usein kuin homomiehiltä, mutta jonkin verran kuitenkin. Markkina-arvon julmat lait tuntuvat toteutuvan myös naisten kommenteissa sikäli, että varsin usein kommentilla "aloitteen" tekevät naiset - miten tämän nyt kauniisti sanoisi - edustavat painoindeksissä enemmän Gaussin käyrän oikeaa reunaa. Ei kuitenkaan aina, vaan toisinaan kommentteja heruu myös sellaisilta, joiden ei takuulla tarvitsisi itse vongata. Vaikka kuten yli vuosi sitten kirjoitin, ei niiden muidenkaan oikeasti tarvitse.

Ainoa ongelma on, että en oikein pysty kiinnostumaan naisesta, joka osoittaa kiinnostuneensa minusta pelkästään noiden kuvieni perusteella ja samalla sadasta muusta miehestä tuolla. Ehkä se on vähän typerä ongelma, mutta jälleen analoginen naisten tilanteen kanssa.

Seksiä olisi kenties saatavilla sellaisen henkilön kanssa, joka harrastaisi sitä yhtä mieluusti lähes kenen tahansa muun kanssa. Haluaisin kuitenkin tuntea itseni vähän erityisemmäksi No mitä sitten laitat kuviasi tuollaiseen paikkaan jos et sieltä mitään hae.

Kärsiikös eATMe Kuvalautalaisen tapaan pienestä peniksestä? Hehe, oletan että menee normaalijaukauman sisään? Onko sillä sun kamunaisella siellä ihan pillukuviakin, kun ei suostunut näyttämään? Naisia tuskin kiinnostaa katsella kuvia miesten elimistä.

Naiset kiihottuvat toisenlaisista jutuista, jännistä miehistä jotka saa jännän tunteen aikaan jännillä puheilla ja isolla bemarilla tms. Maksimaalinen naisen kiihotus saadaan siis aikaan kertomalla jänniä juttuja isoista bemareista. Ootko huomannu onko värillä väliä? Kiihottuuko naiset enemmän punaisista isoista bemareista vai mustista isoista bemareista? Entäs hopeiset isot bemarit? Onko se sitten niin että mitä isompi penis sitä pienempää bemaria mies tarvitsee?

Jännillä jutuilla JA isolla bemarilla. Ei jännillä jutuilla isosta bemarista. Vai kiihottaako sua katsella kuvia peniksistä? Jos nainen kerran kiihottuu parhaiten jännillä jutuilla ja isolla bemarilla, niin onhan se loogista että kaikkein kiihottuneimmaksi nainen tulee jos mies kertoo jänniä juttuja siitä isosta bemaristaan. Niin ja on, on mulla lukihäiriö. D Onko sulla sarkasmitutkaa? Ja päättelysi on virheellinen. Naiset kiihottuu jännistä miehistä jotka kertoo jänniä juttuja ja joilla on iso bemari tms.

Älä ota niin vitun kirjaimellisesti kaikkea. Bemari on tietysti statussymboli, käytin katsos kielikuvaa. Sinulle se statussymboli saattaisi olla vaikka tohtorin hattu josta kiihotut, varsinkin jos se on sellainen korkea ja oikein fallinen muodoltaan.

Hyvin jännä on ihmisen psyyke, ajaa itsensä umpikujaan kuin häkkieläimen. Ihminen on eläin, mutta eläin ei ole ihminen, jännää Tuli vaan niin Routalempi mieleen: En edes halua tietää kuka on Routalempi. Todennäköisesti sukua Markus Kajolle. D Näytit mulle paikkani. D Mua kiihottava statussymboli ei olisi tohtorinhattu, mutta mikähän täysin turhanpäiväinen asia olisi sellainen symboli, joka toimisi mulle ihan oikeasti.

Mä luulen että se on kirjahylly, jossa on kirjoja. Mitä isompi sen parempi. Sit jos siinä kirjahyllyssä olis vielä vaikka sisarusten lasten vauvakuvia niin vähänkö menis jalat alta ja tiedä mitä vielä sattuis D Aivan samaa kaliiperia.. Kukaan normaali lapseton sinkku heteromies ei pidä vauvakuvia kämpässään esillä.

Mutta vähänkö muhun uppoaisi jos mies ylpeänä esittelisi kummilasten kuvia. Koirista ja kissoistakin voisi olla hyllyssä kuvia, sitten mies voisi kertoa hellyyttäviä juttuja Murresta, tuosta lapsuuden kelpo luottokarvakaveristaan. Sellainen herkistely uppoaa tällaisiin pehmeisiin romantikkoihin.

Mutta ei, ei miehet tee sellaista. Ihan nyt sivusta, mutta; sarkasmitutka? En tiedä miten yleinen termi se on vai olenko omasta päästä mokoman keksinyt. Eikun anteeks, en tainnu olla tarpeeks selkee.. Tajusin kyllä tuon sarkasmitutkan ja tarkotuksena oli vaan ehottaa hälle, että joskos tuossa siun edellisessä kommentissa ois voinu käyttää sitä: No niin, nyt tää likka läks unille.

Tuo oli täydellisesti siihen sopiva lähtömerkki. Ihan weirdoa, kyllähän se on peenis jolla se vaikutus tehdään. Supliikki hyvänä kakkosena ja asiakaspalvelutaidot kolmosena. Koska kyllä kaikki muut naiset aina ja kaikkialla haluavat peeniksen kuvia ja asiakaspalvelua.

Mitä jännittävää voi olla ihmisessä, jolla on iso bemari? Paitsi jos tarkoitit että hän kertoo tarinoita kuinka on hajottanut bemareita Se voisi olla jännää siinä mielessä, että olen siitä itsekin haaveillut. Kerrankin joku nainen kertoo totuuden. Tuo penisjuttu on tietysti sarkasmia, koska edelleenkään en usko että naisia kiinnostaa peniskuvat yhtä paljon kuin miehiä pillukuvat, mutta tällä tavalla "leikin varjolla" pääsit sinäkin kertomaan sen totuuden joka on naisilta kiellettyä kertoa sosiaalisen paineen takia "mä meen baariin pitämään vain hauskaa enkä etsimään munaa" - just joo.

Täynnä joitakin epätoivoisten ääliöiden kommentteja Te ja koko tälläinen kategoria kuuluttekin sinne huorailemaan alaston palstoille! Tervemenoa ja pysykää siellä.

Saan silloin tällöin treffeillä kehuja ulkonäöstäni ja olen mielestäni muutenkin ihan hyvä tyyppi, mutta ei vaan tärppää. Suhteeni ovat kariutuneet siihen, että nainen ei halua jatkaa.

Alkaa tuntua epätodennäköiseltä, että löytäisin parisuhdetta sopivan naisen kanssa. Kelpuuttaisin varmaan myös säännöllisen seksisuhteen, jos vain löytäisin semmoisen. Irtojuttuja en enää viitsi harrastaa. Alaston Suomi ei varmaan ole miehelle hyvä paikka etsiä? Voisin kuvitella, että siellä on paljon miehiä ja tosi vähän naisia. Samasta ongelmasta kärsivä jonkin verran nuorempi mies. Mikään paikka netissä ei ole miehelle hyvä ettiä seuraa! Moi Tuula, Kävin juuri eilen alastonsuomi sivuilla ja ajattelin tehdä sinne oman profiilin ihan kasvokuvan kanssa, mutta jännitän vielä.

En siis ole hakemassa seksiseuraa vaan oikeaa suhdetta naisen kanssa, joka johtaisi oikeasti johonkin. Jos laitat itsestäsi alastonkuvan, saatan pettyä, koska haluan oikeasti nähdä luonnollisen kuvasi.

Käynkö siis tekemässä profiilin? Olisiko se sitten se oikea paikka? Kaikki konstit kannattaa käyttää jos etsii tosissaan suhdetta, eihän sitä koskaan tiedä mistä tärppää. Kannattaa sitten heti ilmoittaa siinä profiilissa missä mielessä olet liikkeellä ettei tule väärinkäsityksiä. Alaston Suomi-sivusto on täysin sairas.

Itse laitoin sinne ilmoituksen ja oman kuvankin. Sivuillla ei käynyt kuin homomiehiä katsomassa ja olipa joku ääliö lähettänyt tekstiviestinkin, jossa luki musta lista.

Siis kaiken lisäksi loukataan toista syvästi, vaikkei ole tehnyt mitään pahaa. Laitoin sitten väliaikaisesti netistä löytämäni kuvan. Kas kummaa heti oli kuva ja koko ilmoitus poistettu koko palvelusta.

Kun kerta itse on niin ruma ettei sinne kelpaa kuin haukuttavaksi, eipä siellä voi olla. Pitäköön runkkarit omat sivunsa, itse en sinne koskaan mene loukattavaksi. Sivultolta pois pääseminen on tehty kovin vaikeaksi. Siten helpointa on pistää sivuilleen netistä otettu kuva. Aina joku runkkari sen ilmiantaa. Siellä on kyyliä jotka päivittäin syynäävät kuvia. Näin kuitenkin sieltä pääse nopeimmin pois. Itsekin sinne aikoinaan pistin kuvani. Kukaan nainen ei koskaan käynyt sivuillani.

Sen sijaan homomiehet ja rinttihunkkarit kävivät. Ilmaiseksi siellä ei saanut tehdä mitään. Joku rinttihunkkari lähetti sitten ala-arvoisen tekstiviestin, jossa luki mustalista. En tehnyt siellä koskaan mitään epäkohteliasta enkä arvostellut muita.

Minua siis voitiin ala-arvoisesti arvostella. Siihen ei kukaan puuttunut. Minusta tällainen tyyppi sieltä olisi pitänyt heittää ulos. En voinut tehdä muuta kuin halusin sieltä nopeasti pois. Siispä vaihdoin kuvani tilalle netistä otetun kuvan. Pian joku rinttihunkkari ilmiantoi ja pääsin pois siltä sivustolta nopeasti. Minä siis olinkin se suuri rikollinen sillä sivustolla. Tällaisiin sivustoihin pitäisi jonkun viranomaisen puuttua kovalla kädellä.

Ihan säälittää miesten markkinat as: Mutta raaka totuus on, että as: Siinä saa olla aikamoinen ruuneberg pyykkilautavatsoineen ja norsunkärsä puntissa, että saa jonkinlaisen huomion tuolla.

Kun taas vastaavasti, jos naisella on postimerkin kokoinen suttuinen kuva persiistä, niin kommentit miehiltä ovat naurettavia: Mä olin tuolla sivustolla vajaa pari vuotta ja löysin sieltä ihanan miehen ja hyvän suhteen. Joskus voi näinkin käydä. Moi Tuula, Miten joku mies ei uskalla tulla sovituille treffeille, ihmettelen tosissaan mokomaa. Jopa hyvät käyttäytymis-säännöt edellyttävät tapaamista, jos niin on sovittu. On alastoman kautta monikin pari mennyt yhteen ja joillain jopa lapsia suhteessa mikä on alkanut as: Kilpailu todella on kovaa ja tarvii olla aika hyvin sana hallussa että erotut massasta jos sittenkään.

Naisille seksiseuraa kuopiossa 28v mies. Kävin neljä kertaa treffeillä AS: Kahdesta tuli täysin valheellinen käsitys kuvien perusteella. En tiedä oliko vanhoja kuvia, vai miten piilottivat kymmeniä kiloja kuvistaan. Kahdella muulla oli rehelliset kuvat, mutta ei kemiat kovin hyvin kohdanneet. Näistä toista tapailin hetken.

Yleisesti sen paikan viestien ja kommenttien perusteella tuntuu siltä että suurin osa käyttäjistä siellä taitaa olla todellisia idiootteja. Ehkä siis itsekin olen sellainen. En oo kokeillut mutta uskaltaisin väittää, että siel on aika samanlainen meininki kuin normaaleis deiteis.

Eli puolet naisista ei edes etsi seuraa vaan hakevat pelkästään kehuja, miehistä on ylitarjontaa ja naiset etsii itseään tasokkaampaa seuraa. Vaikuttaa, että rumat ne siellä koreilee ja ovatko ilolintuja, kun ovat niin moni tatuoituja?

Näytti olevan koruja jopa siellä alapäässä! Jonkin sortin alatason väkeäkö tuolla palstalla on? Vanha ruma haahka 9. Sehän on nykyaikaa että ihmiset tapiseeraavat nahkansa kaikinlaisin kuvin. Jotkut myös asennuttavat kaikenlaisia muttereita tai ruuveja lärviinsä. Tai vaikka sarvet päähän. Kukin saa tehdä mitä lystää. Huora on se joka ottaa maksun seksuaalisista palveluksista; jos ihmiset panevat toisiaan silkasta elämänilosta ja sattuu nyt jotain rengasta nenässä olemaan ja kuva selässä tai siellä sun täällä niin mitä sitten?

Voihan ne seksitouhut jo lopettaakin jos kovin alkaa iljettämään vanhemmiten. Tai ei seiso enää. Tuo sivustohan ei varsinaisesti ole mikään deitti-palsta vaan kuva-galleria, mutta seuranhakukin mahdollista ja todellakin siellä lähinnä pönkitetään itsetuntoa.

Ei tarvi olla ku naisen värkki esillä ni jeesus mikä kollilauma on kimpussa. Seksiseuran hakuun oivallinen paikka ainakin naiselle johtuen ylitarjonnasta joka tuolla ylempänä jo mainittiin. Naisilla on rima korkealla, ja miehillä hyvä jos sitä on ollenkaan. Ei siellä tarvitse välttämättä edes piirakkaa vilauttaa. Itsellänikin on kaikissa kuvissa intiimialuet peitettynä, ja silti käy kuhina. Valitettavasti vain nämä kuhistelijat taitavat mieluummin tyytyä fantasioihin, sillä jos on ruksannut että hakee seuraa ja sitten hakee kanssa, niin eivät ne tulemaan lupautuvat välttämättä sitten perille asti tulekaan Mikä lie pupu iskee pöksyyn.

Tai äitiä tulee ikävä. Taitaa sopia paremmin ekshibitionisteille ja voyeristeille tuo saitti, mutta kyllähän semmoisestakin touhusta riemua riittää - hetkeksi. Normaalimpi ihminen ei jaksa siellä kokoaikaa päivystääkään. Naisen perustama kuvasivusto ja vieläpä ihan ilmainen on www. Sieltä ei kuulemma saa profiilia poistettua ollenkaan.

Poistuu automaattisesti tai jos haluaa niin viestillä ylläpitoon. Samat toiminnot kuin alastonsuomessa ilmaiseksi! Poistin alastonsuomen profiilin kokonaan ja olen vain paljastajissa. Palsta jossa rumat ämmät esittelee vittuaan ja antaa kaikille jotka viittii pyytää. Ukkoja jotka esittelee pientä heppiään ja työntää sen tasan tarkkaan joka reikään joka on tarjolla. Huoradeitti niinkuin kaikki muutkin. In your dreams antaa kaikille ja on rumia.

Kyllä siellä on ihmisiä ihan laidasta laitaan, jotkut tykkää vaikka esitellä vaan vaatteitaan Voi sieltä tietysti seuraakin hakea, mutta lähinnä se on exhibitionistinaisien kehujenkeräämispaikka, jossa kiimaiset kalunheiluttajat vonkaavat kaikilta.

Valtaosa naisista haluaa vain esitellä itseään ja paisuttaa egoaan vonkaajien kehuilla. Rumat muijat näyttävät "kauniinpaa"puoltaan pillu tai perse saattaa olla hyvä,mutta muuten muija on läski No,nää luuseri muijat saavat tosiaan noista "kehuista" tyydytystä edes joku kehuu.. Ja mitä mies ei tekisi pillun takia?? Olen ollut liittyneenä alastonsuomi sivustolle mutta seuraa en one sieltä hakenut joten mahdollisuuksista en osaa sanoa mitään.

Ihan hyvä sivusto jossa tavalliset ihmiset julkaisevat kuvia ja videoita. Löysin googlaamalla uuden sivuston joka myös suomenkielellä. Paremmat sosiaaliset kanavat kuin facebook. Parempilaatuisia käyttäjiien kuvia ja videoita. Parasta siinä että on täysin ilmainen; mutta ei vielä paljon käyttäjiä. Kommentoi kun olen lisää kokeillut. Web chat keskustelut menee sitten talteen..

Muijat siellä ovat onnettomia luusereita. Kyllä niitä panemassa käy. Mutta ei mitään vaimomatskua ole siellä. Hyvännäkönen perse ja piluu niiin muija onkin helvetimoinen läski!! Nuoret likat luulee et pilluu kun näyttää siellä niin on kovakin likka. Eipä tule mieleen kun ollaan naama näkyvissä ja reva levällään niin saattaa tulevaisuudessa vaikka työpaikka mennä sivu suun.

Kannattas vähän niin kun miettii mihkä kuvansa laittaa ja laittaako ollenkaan. Muijien tiedot leviää kyllä hyvin siellä vaikka kuinka privaa ois Samoin kuvia jaetaan muissakin palveluissa.. Ja ne miehet jotka siellä seisottelevat rumia elimiään ovatkin sitten jumalan kuva nro 1. Aina ollaan naisia haukkumassa.

Sopii ryhtyä homoksi jos naiset ovat noin vastenmielisiä. Kumma kun naiset ja miehet tekevät samaa, niin se on nainen kun saa haukut. Joo, en ole eläessäni kyllä vastaavia luusereita nähnyt kun noi eukot jossain "Alastomassa Suomessa". Vaatimustaso näillä eukoilla on kova, itse eivät näytä yhtään miltään ja älykkyyttäkin kuulemma vaaditaan, vaikka omassa pääkopassa on aivosoluja tasan nolla. Kuulemma vaaditaan ties mitä poliiseja ja palomiehiä kertoo älykkyyden tasosta , heidän ryhmiinsä pitää oikein erikseen hakea jäsenyyttäkin ja perustella miksi, jotta pääsee näitä pullia katsomaan privaattiklubeihin: Ryhmän ehdotonta eliittiä ovat nämä eri "miitit", erityisesti "mökkimiitit": Siellä eri pullat vetelevät toisiaan kilpaa ja julkaisevat jopa videoita niistä.

Ja oletko yrittänyt ottaa yhteyttä näihin "pulliin" ja katsellut niiden karmeita kuvia? Oletko kenties yrittänyt vongata heitä sänkyyn? Se että nainen haluaa esitellä siellä itseään, ei tarkoita sitä että hän haluaisi tavata sieltä ihmsiä.

Susta saa totaalisen luuserin kuvan, kun olet roikkunut monta vuotta paikassa jossa on ällöttäviä, tyhmiä ihmisiä. Olet luusereiden luuseri, jos älyykkyyrtesi ei riitä pokaamaan edes näitä "tyhmiä pullia", puhumattakaan niistä hoikisat ja kauniista naisista joita siellä on.

Menikö hermot, kun et saa ketään? D Ne tyhmät pullat sentään saa seksiä Pilluu saa niin paljon kun jaksaa panna.. Ei näitten akkojen kaa kun panna! Turha luulla että saat sieltä uskollisen ja hyvän vaimon!

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén