Treffit Varatuille

..

Category

Naiset Jämsä

Suomen pisimmät treffit seksiä naisen kanssa

suomen pisimmät treffit seksiä naisen kanssa

Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut. Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää.

Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä.

Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata.

Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista.

Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä.

Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon.

Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Suomen pisimmät treffit.

Tuohon ohjelmaan ei ätmejä kelputeta. Vain ytm ja ytn naiset kelpaavat joilla on paljon seksi kokemuksia muiden kanssa. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Mikä ytm tuo tämänkertainen mieskään muka oli? Aika "pullamössömäiset" kasvot ja hänhän kertoi olleensa ujokin varsinkin nuorempana ja myös oli alkuun treffeillä huomattavasti naikkostaan ujompi. Eipä silti naista haitannut, koska hän oli fiksu ja keskittyi oleellisempiin asioihin kuin ulkonäkö tai "kovuus", ja hänen kohdallaan tuntui oikeasti pitävän paikkansa se että hän haki "mukavaa herrasmiestä".

Jos pitäisi taas "teidän termein" asiaa havainnoillistaa, omasta mielestäni nainen oli "ulkoisesti miestä tasokkaampi". Senhän olisi pitänyt palstateorioiden mukaan vain "lisätä innostusta" Hän ei myöskään halunnut kiirehtiä kädestä pidon tai suutelun yrittämisen kanssa vaan katsoa rauhassa mitä jutusta syntyisi. Hänen kaverinsa mielestäni vaikutti enemmän ytm: Päättivät lähteä samaan suuntaan joten se baby face saa varmaan pimppiä muutaman kerran ainakin.

Kateellinen olen täytyy myöntää. Mielestäni kyseinen jakso on ollut paras noista kolmesta mitä on näytetty ja tämä katriina sekä jami vaikuttivat hyviltä tyypeiltä molemmat, ainakin juttua ja huumoria riitti alusta loppuun: En niinkään viihteenä vaan tutkielmana. Setti toimii, siis mies painottaa arvoja joilla itse voi olla passiivinen siinä on ytmiyttä että miehen omilla valinnoilla saadaan peliin nainen jolle itse ei tarvitse vääntää sitä olen parasmies- rock-showta ja tämä nainenkin oli vähän tuloistaan huolimatta Audi, merkkivaatteet samalla viivalla muovirilleineen ja toispuolisine kampauksineen out minusta tasoltaan kuin mies.

Ja ikä mätsäsi, joka on tärkeää jos tarkoituksena on romanttinen parisuhde. Tälläisessa etenemisessä on oleellista että mies antaa aikaa sekä ei painosta naista jolloin romanttinen ketjureaktio on luonnollinen muodostaen syvemmän kiintymyksen. Kun asuntoon tuli ne iltavieraat, tuli tavisnaamaisia tyttöjä jauhamaan sitä tätä ja tuota keskenään, ja mies jäi sivuun. Miksi tytöt jäivät pöytään keskenään jauhamaan ja syyttävät miestä ujoksi?

Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää?

Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.

Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin. Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua. Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa. Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka.

Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut. Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää. Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä.

Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista.

Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän.

Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita.

Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon. Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Suomen pisimmat treffit Suomen pisimmat treffit ätmi-sinkku 7. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Tolla naiselle mene ikuisuus peilin edessä eli tosi pinnallinen nainen ja ei varmaan löydä eskosta miestä jos ulkonäkö on tärkein juttu itessä.

Eikä tuo jenni nyt niin nätti ole että vaikka olis kolme tuntia peilin edessä niin ei siitä kauniimpaa saa mitenkään. Ja mä kun ehdin miettiä justiinsa päivällä ennen yhteen tilaisuuteen menoa oliko mulla mitään seurattavaa sarjaa tälle päivälle joka olisi pitänyt saada nauhoitettua jos ei suorana pääse näkemään.

En sitten millään muistanut. Täytyykin katsoa saman tien noita tämäniltaisia ohjelmia vielä odotellessa. Ei niistä tullu paria koska esko haluaa olla yksin vähän aikaa.

Esko on entinen pleijeri joka pani kaikkia naisia joten sillä on vähän mietittävää. No näkeehän sen netistä Tuohon "kokoajan meikkaamiseen" pitää kommentoida, että ehkä se johtui siitä että oli ekoilla treffeillä uuden miehen kanssa.

Suomen pisimmät treffit seksiä naisen kanssa -

Nimimerkki MiesJokaTietääMitäHaluaa kirjoitti mielenkiintoisen kommentin, josta päätin aloittaa uuden keskustelun. Mies taas oli mun mielestä vähän tahditon siinä kohtaa kun ihmetteli miten joku ei ole vuotiaana asunut kenenkään kanssa yhdessä ja kuinka ei muista koskaan tunteneensa ketään sellaista naista. Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Jos mies ei niitä osaa ilmaista, on se miehen vika. Jos mies dokaa, voi silti nainen olla molempia. Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tämä on se ongelma:

: Suomen pisimmät treffit seksiä naisen kanssa

MIEHEN ORGASMI HALVALLA TALLINNAAN AUTON KANSSA Suomalaiset seksi videot escort lappeenranta
Suomen pisimmät treffit seksiä naisen kanssa Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Toinen ärsyttävä juttu oli se "siis kyllä mä odotinkin et sä tarjoutuisit antaa public hairy pussy free meet omasta annoksestas, mä halusin sun vaan sanovan sen ite". Tavallaan mulla on kokemusta mutta tavallaan ei. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Suomen pisimmät treffit. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon. Silloin kun tekee tuntemattomaan itseä kiinnostavaan naiseen tuttavuutta, on erittäin tärkeetä, että aloitus on luonteva ja luot naiseen sellaisen kuvan, että olet turvallinen.
Rakel liekki porn videos escort palvelu turku 165
Suomen pisimmät treffit seksiä naisen kanssa Suomi oulu porno chat video
Suomen pisimmät treffit seksiä naisen kanssa 457

Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa.

Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut. Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää.

Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä. Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua.

Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy.

Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon.

Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Suomen pisimmät treffit. Tuohon ohjelmaan ei ätmejä kelputeta. Vain ytm ja ytn naiset kelpaavat joilla on paljon seksi kokemuksia muiden kanssa. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Mikä ytm tuo tämänkertainen mieskään muka oli? Aika "pullamössömäiset" kasvot ja hänhän kertoi olleensa ujokin varsinkin nuorempana ja myös oli alkuun treffeillä huomattavasti naikkostaan ujompi.

Eipä silti naista haitannut, koska hän oli fiksu ja keskittyi oleellisempiin asioihin kuin ulkonäkö tai "kovuus", ja hänen kohdallaan tuntui oikeasti pitävän paikkansa se että hän haki "mukavaa herrasmiestä". Jos pitäisi taas "teidän termein" asiaa havainnoillistaa, omasta mielestäni nainen oli "ulkoisesti miestä tasokkaampi". Senhän olisi pitänyt palstateorioiden mukaan vain "lisätä innostusta" Hän ei myöskään halunnut kiirehtiä kädestä pidon tai suutelun yrittämisen kanssa vaan katsoa rauhassa mitä jutusta syntyisi.

Hänen kaverinsa mielestäni vaikutti enemmän ytm: Päättivät lähteä samaan suuntaan joten se baby face saa varmaan pimppiä muutaman kerran ainakin. Kateellinen olen täytyy myöntää. Mielestäni kyseinen jakso on ollut paras noista kolmesta mitä on näytetty ja tämä katriina sekä jami vaikuttivat hyviltä tyypeiltä molemmat, ainakin juttua ja huumoria riitti alusta loppuun: En niinkään viihteenä vaan tutkielmana. Setti toimii, siis mies painottaa arvoja joilla itse voi olla passiivinen siinä on ytmiyttä että miehen omilla valinnoilla saadaan peliin nainen jolle itse ei tarvitse vääntää sitä olen parasmies- rock-showta ja tämä nainenkin oli vähän tuloistaan huolimatta Audi, merkkivaatteet samalla viivalla muovirilleineen ja toispuolisine kampauksineen out minusta tasoltaan kuin mies.

Ja ikä mätsäsi, joka on tärkeää jos tarkoituksena on romanttinen parisuhde. Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä.

Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista.

Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään.

Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon.

Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Suhteet Sinkut Suomen pisimmat treffit Suomen pisimmat treffit ätmi-sinkku 7. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Tolla naiselle mene ikuisuus peilin edessä eli tosi pinnallinen nainen ja ei varmaan löydä eskosta miestä jos ulkonäkö on tärkein juttu itessä. Eikä tuo jenni nyt niin nätti ole että vaikka olis kolme tuntia peilin edessä niin ei siitä kauniimpaa saa mitenkään.

Ja mä kun ehdin miettiä justiinsa päivällä ennen yhteen tilaisuuteen menoa oliko mulla mitään seurattavaa sarjaa tälle päivälle joka olisi pitänyt saada nauhoitettua jos ei suorana pääse näkemään. En sitten millään muistanut. Täytyykin katsoa saman tien noita tämäniltaisia ohjelmia vielä odotellessa. Ei niistä tullu paria koska esko haluaa olla yksin vähän aikaa. Esko on entinen pleijeri joka pani kaikkia naisia joten sillä on vähän mietittävää.

No näkeehän sen netistä Tuohon "kokoajan meikkaamiseen" pitää kommentoida, että ehkä se johtui siitä että oli ekoilla treffeillä uuden miehen kanssa. Olen oppinut kokemusten kautta niistä kerroista jolloin en ole kerinnyt meikata kun on tullut niin kiire treffeille, että se on ainakin ekoilla treffeillä hyvin oleellista, jos kyse on netin kautta hankituista deiteistä baareissa ja muussa live-elämässä tapaamisten kanssa puolestaan usein mennyt niin päin että naturellina olen tavannut enemmän oikeasti tutustumaan haluavia ja laittautuneena vonkaajia.

Vikan eksänkin kanssa lakkasin meikkaamasta tapaamisille ekan kerran vasta ehkä joskus kuukauden ellen kahdenkin päästä tapailun alkamisesta. Mutta sen sijaan katsoin kyllä vähän kummeksuen sitä automaattista "kyllä sä varmaan annat mun nukkua sängyssä" -oletusta. Okei, ehkä se oli vitsi mutta enpä tiedä koska nainen vielä selitti hetken päästä yksittäishaastattelussa että "yleensä miehet antaa kyllä naisen nukkua sängyssä ja menee ite sohvalle".

En kyllä itse ole sellaiseen koskaan törmännyt, kyllä se on aina ollut niin että kun on yöksi ekoja kertoja yhteiseen paikkaan menty, niin on nukuttu kumpikin sängyssä myös silloin jos seksiä ei ole vielä ekana yhteisenä yönä harrastettu paitsi poikkeuksellisesti kerran tapaamani bissemiehen kohdalla, nukkui siis kahtena ekana yönä hänen luonaan nukkuessaan olkkarin sohvalla ja itse otin makuuhuoneensa, mutta se olikin jotain sellaista mitä en todellakaan automaattisesti olettanut että kukaan vaivautuisi tekemään ja se tuntui olevan jo "liikaakin".

No, näkyihän tossa kuitenkin käyvän niin että molemmat pääsivät sänkyyn, mikä mielestäni kohtuullista olikin - tosin nainen ei pystynyt sitten siinä kuitenkaan nukkumaan sen kuorsauksen vuoksi. Toinen ärsyttävä juttu oli se "siis kyllä mä odotinkin et sä tarjoutuisit antaa siitä omasta annoksestas, mä halusin sun vaan sanovan sen ite". Vaikka nainen olenkin, ei tulisi mieleen alkaa tuollaista "sun täytyy nyt arvata mitä mä haluan sun sanovan" -peliä.

Mies taas oli mun mielestä vähän tahditon siinä kohtaa kun ihmetteli miten joku ei ole vuotiaana asunut kenenkään kanssa yhdessä ja kuinka ei muista koskaan tunteneensa ketään sellaista naista. Siis vaikka totesikin osan yksittäishaastattelussa, niin melko varmasti nainen on halunnut katsoa itse ohjelmankin noine yksittäishaastatteluineen minäkin katsoisin mitä se treffikumppani on yksittäishaastatteluissa sanonut, jos tuollaiseen ohjelmaan olisin ilmoittautunut.

Meni heti silmät pyöreiksi, ja sanoi että on tosi outoa että seurustelin vasta silloin. Todettuani, että olihan sekin kertonut miten ujo oli iskemään naisia ja kuinka oli ensimmäistä kertaa rohjennut diskossakin lähestyä naista "vasta" vuotiaana, sanoi se siihen "niin ekaa kertaa yöelämässä silloin, mutta olin mä silti seurustellut jo aiemminkin".

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén