Treffit Varatuille

..

Category

Treffit Valkeakoski

Tissi hieronta omat seksikuvat

tissi hieronta omat seksikuvat

Ja ties kuinka paljon häirintää nämä kouluttamattomat hierojat kokevat. Liiton keinot häirinnän poistamiseksi ovat vähissä. Rikosilmoituksia tehdään harvoin, koska tilanteilla ei yleensä ole todistajia. Seksuaalinen häirintä hoitajien arkipäivää — "Ehdottelua ja suudelmien pyytämistä" 7.

Perustuslakivaliokunnan lausuntoluonnoksen huomiot hallituksen sote-mallin puutteista eivät tulleet hallituspuolueille yllätyksenä, kirjoittaa politiikan toimittaja Hannu Tikkala. Daniel Ricciardo ajoi Monacon voittoon paalupaikalta, vaikka menetti autostaan tehoja kilpailun alkuvaiheissa. Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton ottivat seuraavat sijat. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Jaa artikkeli Facebookissa Minna Taipale — En voi ottaa nettivaraussysteemiä käyttöön tämän takia.

Naisia napataan rinnoista tai haarovälistä Hierojien saamat ehdotukset seksipalveluista ovat tuttu ilmiö ympäri maata. Timo Koskenranta — Naishierojaan on käyty kiinni. Sana sanaa vastaan KHL: Lisää aiheesta 1 Ota yhteyttä. Pandat lumi ja pyry Pandahoitaja Anna Palmroth on Pyryn ja Lumin lumoissa vielä puolen vuoden jälkeenkin — työssä parasta ovat kahdenkeskiset hetket pandojen kanssa.

Mutta se on tärkeä indikaattori. Ei niin, että alastomuuden salliva olisi automaattisesti mitenkään hyvä hieroja, vaan niin, että jos naishieroja ei salli alastomuutta, niin hänellä on AINA mitä hullumpia pelkoja, yliherkkyyksiä ja epäharmoniaa, jotka rajoittavat rajusti hierontaa ja tunnelman hyväksi luomisen mahdollisuuksia.

Melko hämmentävää - haluaisin olla oma itseni ja luoda hyvää tunnelmaa. Ja hieronnassa tuli ilmi ennen kuin olin edes pukeutumisetiketistä kysynyt hieronnan jälkeen , että hän ei hiero alaselkää keneltäkään voimakkaasti, koska pelkää että se voi mennä rikki.

Siis kysymättä mitään alaselkäni tuntumista, historiasta totuus: Jäikin ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi kyseisellä hierojalla. Hierojan pelot intiimiydestä voivat olla sitäkin, että kaikki on äärimmäisen kaavamaista ja neuvottelukyvytöntä ja -halutonta. Toisin sanoen, jos asiakkaissa on empatiakyvyttömiä, niin hierojissakin on. Ja varsinkin heitä on niissä, jotka eivät missään tapauksessa salli miesasiakkaan alastomuutta.

Kummallista tämä Suomen tilanne. Siis voihan se pervolta hierojasta kuulostaa, että haluaa olla hieronnassa alasti varsinkin jos hieroja ei ymmärrä, miksi joku muutoinkin elää alasti kaikkialla missä ok muille ihmisille , mutta ikävä kyllä se on keino välttää sekopäitä.

En pysty itse sitä kunnolla hieromaan liikuntani intensiivisyyden vuoksi. Ei mustankipee vaimo Olin eilen peräkkäin kahdella naishierojalla.

Ensimmäinen oli kiinalainen, joka hieronnan lopuksi pyynnöstäni hieman vatkasi alushousujen päältä kädellään muniani, mutta eipä irronnut spermat, vaan menin thaimaalaisen käsittelyyn ja sain hieronnan sekä panon peräkkäin kondomin kera ja mäihät irtosivat.

Hintaa kyllä tuli, mutta tulipa kokeiltua. Käyn kiinalaisella naishierojalla, on viehättävä rouva, ja suostunut alun jälkeen siihen että hieroo pyynnöstä ja nykyään automaattisesti genitaalini pikkuhousujen p'äältä, mutta ei ainakaan vielä ole suostunut siihen että ottaisin mulukkuni essiin ja hieromaan ja runkkaamaan sitä suoraan, mutta on saanut päältä vatkaamalla monesti mahlani irtoamaa, ja jos ei, menen tutulle thaittarelle, joka hieroo, ottaa poskeen, siis imee, saan nuolla hänen piirakkaansa ja nussia maksua vastaan, ja aina irtoaa spermat.

On naimisissa oleva rouva myös, mutta antaa vapaasti nussija ja harrastaa mitä asiakas haluaa. Nämä ovat hyviä naisia. Alkuperäiselle kysyjälle voin kertoa koulutettuna hierojana, että toiveesi kanssa saat etsiä omaa vakiohierojaa pitkään. Näitä alastomuutta vaativia asiakkaita on aika ajoin minulla ja kollegoillani käynyt ja pääsääntöisesti heidän tarpeensa eivät liity millään lailla lihashuoltoon tai normaaliin rentoutumiseen, vaan järjestään kyseessä on jollakin tasolla häiriintynyt henkilö jonka hierontaa ei kannata edes aloittaa.

Näille kavereille on omat palvelunsa Valviran rekisterin ulkopuolella. Näitä kilahtaneiden runkkareiden tarinoita siitä, miten "oma hieroja" veivaa ja ottaa huuleen saa täällä lukea. Hieronnan tulee olla täysin seksuaalisuudesta vapaata ja molemminpuolin miellyttävää toimintaa. Olen hieronut satoja asiakkaita ja ei ole juuri vielä eteen tullut plintille laukeavaa mallia.

Johtunee siitä, että toimin eettisesti ja mm. Nämä alastomuudesta haaveilevat "tavalliset perheenisät" ovat samoja kavereita jotka "vahingossa" koskettelevat naishierojia ja ovat koko hoidon ajan käytökseltään todella vastenmielisiä ja tungettelevia. Se pitää paikkaansa, että varmasti siellä kotona on vaimo ja lapset, mutta he ovat autuaan tietämättömiä siitä, että isi käy ejakuloimassa hierojalla Aika tarkkana pitää tuollaisen hierojan käsittelyssä olla ettei tule leimatuksia ei toivotuksia asiakkaaksi.

No ei ole ollut yhdelläkään asiakkaalla suurempia ongelmia sen suhteen, että ne hygieniasyistä pidettävät alusvaatteet pidetään hieronnan aikana päällä. Kuten mainitsin tuo hämärä toive saattaa toteutua, mutta tuskin yhdenkään Valviran rekisterissä olevan hierojan toimesta. Viime kuukausien aikana olen käynyt kolmella eri hierojalla ja jokaisessa paikassa olen ollut hierontapöydällä täysin alasti. Kokemus on ollut vapauttava ja osapuolille täysin luonnollinen. Kyllä alasti on mukavampi olla hierottavana ja jotenkin vapauttavampaa.

Hierojalla olenkin käynyt nyt useasti, koska siitä nauttii niin paljon. Joskus meinaa jopa nukahtaa. Kaksi kolmesta hierojasta on muuten itse ehdottanut alushousujen poisottamista, mikä oli positiivinen yllätys. Lienevätkö lukeneet tätä keskustelua.

Kyllä se on asiakkaan itsensä asia sitä ehdottaa. Kuten joku hieroja jo kirjoitti, eka käynnillä on aina alushousut jalassa. Pitkät kalsarit jos talvella on jollakin, niin oon antanut ne riisua, jos haluaa, mutta samalla oon kertonut, että voi hieroa kyllä erittäin hyvin kalsareiden päältäkin ns kuivahierontana. Ja itämaisuuden ihastelijat, tämä se on oikesti se itämainen tyyli hieroa. Siellä nimenomaan kunnioitetaan toista ihmistä, eikä laiteta häntä niin alentavaan tilaan alasti väänneltäväksi.

Minulla käy muutamia asiakkaita, jotka haluaa maata alasti hierottavana, mutta heidät peittelen pyyhkeellä, eikä ole valiteltu. Silti ihmettelen, mikä pistää miehet esittelemään kalleuksiaan lähes vieraalle ihmiselle. Hierojatar oli pää punaisena haukkunut papan sairaaksi pervertikoksi, ja ajanut hänet puolipukeissa käytävälle.

Joudun yhä kuljettamaan pappaa kaupunkiin hierojalle, vaikka omalla kylälläkin muka sellainen on. Mitä ihmettä hierojakouluissa nykyisin opetetaan?? Eikö todellakaan ole mitään soveltuvuustestejä alalle koulutettaville? Se ei ole mukavaa. Jos näitä alastomuutta puolustelevia kirjoittavat miehet, niin miettikää että oma tyttärenne olisi hierojan työssä. Haluaisi hoitaa ihmisten kireitä lihaksia ja sitten tulisi tällainen itsensäpaljastelija hierontaan.

Kohdalleni on sattunut myös näitä kun ei ihan oikeasti ole ajatellut tai jtm. Mutta on näitä kun ottaa lyhyetkin pois ja heiluu vailla inhimillistä häveliäisyyttä ja suoraan sanottuna esittelee siinä itseään. Se on mielestäni jo sairaus. Mutta sitä ei hoideta hieromisella vaan jollain ihan muulla.

Jokainen hieroja voi itse tehdä rajansa. Aivan kuin ei korvataudissa tarvitse mennä lääkärille ilkosillaan. Eikä lääkärin tarvitse sellaista hyväksyä. Taitaisi kirjoittaa vaan lähetteen johonkin erikoissairaalaan. No , mutta onneksi meillä on näitä niin luontevasti näihin alastomiin hierottaviin suhtautuviakin hierojia, jotka saavat minun puolestani oikein mielellään ottaa nämä nakupellet sitten hoitoonsa. Emme ole gynekologeja emmekä urologeja. Silloin tarvitsisi osata ammatillisesti suhtautua sukupuolielimiin.

Nyt hoidamme lihaksia ja meidän tulee osata ammatillisesti suhtautua siis ihmisen kehoon yleisesti. Ja tasan tarkkaan ei ammattitutkinnossa viitata suhtautumista sukupuolielimiin, sen tajuaa jo maalaisjärjelläkin.

Ymmärrän luettelon kenties aivan eri tavalla kuin sinä. Mielestäni siinä ei kehoiteta suhtautumaan sukupuolielimiin ammatillisesti. Itsensä suojelemista on myös käännyttää epäilyttävät tyypit veks. Emme ole psykologeja, gynekologeja emmekä urologeja. Sekin olisi hyvä ymmärtää. Ja tietää omat rajansa. Meidän ei tarvitse osata työskennellä esim. Sitä ei voida missään vaatia.

Ja siinä voit asettaa itsesi vaaraan. Siinä pointti on osata erottaa vaaralliset henkilöt vaarattomista. Se on ammattitaitoa sekin. Asiakkaan intimiteettiä tulee tietysti suojata, mutta tässä ei nyt ole kyse siitä. Ammattiini kuuluu myös veteraanikuntoutus. En muista että yksikään olisi koskaan ollut munasillaan. Muita heijareita on kyllä osunut kohdalle,esimerkiksi eräs johtaja halusi olla alasti ja kun otin pohkeesta kiinni mälli lensi, onneksi vatsallaan.

Edellinen asikas oli koko hieronnassa ja siinä tissit paljaana oli Eikä siinäkään mitään jos asiakas unohtaa pikkuhousut Näitä kirjoituksia lukiessani olen koko ajan ihmetellyt, että onko nyt tullut tavaksi hieroa asiakasta pelkät kalsarit jalassa tai jonkinlaisiin vaippoihin puettuna, asiakas pidetään siis muuten alastomana hierontapöydällä.

Hierottava pitää peittää huolellisesti jalkateriä myöten, sillä vasta hierottu alue saattaa olla herkkä kylmälle. Oikealla tavalla peitetty hierottava voi olla vaikka täysin alasti pyyhkeen alla, mikä onkin parempi kokohieronnassa, silloin hierojan ei tarvitse siirrellä kalsareita, vaan riittää kun siirtää peitettä vähän syrjään.

En edes ymmärrä miten voitte joutua näkemään niitä kauheita asiakkaiden sukuelimiäkään, sillä taitavasti toimiessaan hieroja ei niitä tavallisesti näe edes täysin alastomalta hierottavalta, pyyhe kun peittää vartaloa sekä päin- että selinmakuulla.

Tottakai asiakkaalta kysytään että haluatko peittoa ettei tule kylmä,mutta esim. Tämän osion juttuhan alkoi tästä kysymyksestä Onko jotenkin ei sallittua, jos haluaa olla kokovartalohieronnassa alasti? Minä ainakin käsitän tuon kysymyksen silleen että kysyjä haluaa esitellä hierojalle sukukalleuksiaan?!?! Ainahan on näitä thai-hieronta paikkoja tai sitten ihan käymään ilotalossa.

Miksi kyselet tuollaisia vaihtoehtoja, peitetäänkö pyyhkeellä vai ei, jos et ole oikein sinut itsesi kansssa etkä osaa suhtautua hoidettavan alastomuuteen luontevasti. Pääset koko ongelmasta, jos automaattisesti toimit asiallisten ohjeiden mukaan ja peität kaikki hierottavat huolellisesti, kuten hieronnassa kuuluu tehdä.

Ja jos sinulla on jatkuvasti takaraivossa pelkona, että joku tulee sinulle esittelemään elimiään, voit siihenkin pelkoon saada jostain apua. Tässä keskustelussa näyttää olleen jonkinlainen väärinkäsitys, puhutaan aivan eri asioista. Toiset ovat kirjoitelleet asiallisesta klassisesta hieronnasta ja sen käytännöistä. Jotkut hierojat taas ovat purkaneet täällä omia pelkojaan ja tasapainottomuuttaan.

Hieroja saattaa joutua näkemään joskus hoidettavansa aivan alastomana, mutta jos se tuottaa ahdistusta ammattilaisessa, niin hän on aivan varmasti väärällä alalla. Olen menossa hierojalle ensiviikolla. Ja tiedustelisin hierojilta, jos jättää pelkät string-housut jalkaan niin onko se siedettävä pukeutuminen?

Melkoisen riskin otat stringeissäsi, jos tällä palstalla vouhkanneiden "ammattilaisten" plintille uskaltaudut. Käy niinkuin veteraanipapalle; pihalle vaan pervo sikailija.

Vakavasti puhuen, mielestäni hierojakoulutuksessa pitäisi opettaa paljon enemmän ihmisten kohtaamista. Tässä on tullut esille, että todella heikoin eväin on valmistunut hierojia. Joku jo huomauttikin, että alastomuutta pelkäävä hieroja on väärällä alalla. Missä mättää, jos opetushallituksen määräämien tutkinnon perusteiden ammattitaitovaatimuksia ei edes yritetä ymmärtää? Toiselle sinulle vastanneelle kysymys:

Kyllä joskus on ollut melko alaston olo, kun hieroja on käsitellyt lonkan aluetta. Alkkarit on ollut tietty jalassa, mutta hieroja on niitä pyyhkeen avulla melkosen reippaasti siirrellyt pois tieltä. Kyseinen hieroja oli täysin asiallinen ja saikin täysin jumissa olleet lonkan koukistajat ym. Välillä vaan tuntui, että melkein olisi ollut sama olla ilman housuja, kun pyyhkeet oli kuitenkin suojana. Myös minun mielestäni hierojan täytyy olla sinut alastomuuden kanssa, mutta asiakkaan käytös ratkaisee onko alastomuus "normaalia".

Tämähän on terveyspalstan keskustelu. Hieronta annetaan tavallisesti paljaalle iholle, joskus kuitenkin esim. Kaikesta huolimatta luonnollinen alastomuus, mitään seksuaalisuutta korostamatta, kuuluu hierontaan eikä hieroja voi toimia ammatissa, jos hän kiihottuu liikaa tai ahdistuu paljaan takapuolen nähdessään. Hänen pitää osata toimia hoidettavaa nolaamatta ja hienotunteisesti.

Läheskään kaikki hierojina täällä esiintyneiden kirjoitukset eivät ole täyttäneet näitä alkeellisiakaan ammatillisia vaatimuksia. Itselleni ei ole tullut mieleen, että täällä keskusteltaisiin seksistä tai seksihieronnasta. Sehän ei kuulu ammattitaitoisen hierojan alaan. Voi olla niinkin, että hierojalle tulee asiakkaita jopa seksiä hakemaan, mutta päättäväisesti toimiva hieroja välttää tilanteet taitavasti ja voihan aina ilmoittaa kesken hieronnankin että hieronta päättyy tähän ja asiakas voi maksaa ja sitten poistua.

Tuskinpa häiriköivä asiakas monta kertaa yrittää uudelleen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi ihmeessä ehkäpä hyvinkin oleellinen "pari kyssäriä" on poistettu? Epäilempä vaan näitä provoja kirjoittavan miespuoliset hlöt, jotka eivät ole joutuneet kokemaan ahdistavia asiakkaita. No anyway, itsehän saamme omat toimintatapamme päättää, vaikka aina joku vaatisikin vaikka mitä. Lämpimästi tervetuloa asiallisesti käyttäytyvät asiakkaat.

Tahdikas asiakas osaa ottaa myös hierojan huomioon, ja jos ei sitten osaa alkeellisiakaan käytöstapoja, niin en TOD jää perään suremaan Itselläni on näitä kertakäyttöhousuja. Jos on sattunut tälläinen asiakas joka on aivan nakusillaan,pyydän häntä laittamaan nämä kertakäyttö housut jalkaansa ja hyvin on mennyt jopa niin, että ei ole tullut toiste tai on seuraavan kerran tullut housut jalassa.

Millaisia nämä kertakäyttöhousut ovat? Enpä ole moisista kuullutkaan. Stringit jalassa saa pakaratkin helposti hoidettua. Olin hieronnassa alushousut jalassa, mutta penikseni vahingossa valui lahkeesta ulos. Hieroja pyysi laittamaan sen takaisin, ja niin teinkin. Myöhemmin alkoi kova erektio ja siitä hieroja jotain valitti jotain tylyyn sävyyn. Pitävätkö hierojat asiakkaitaan jotenkin pervoina tälläisen jälkeen?

Ammattitaitoinen hieroja olisi peittänyt Janne Normaali psyykeltään terve koulutettu hieroja ei ole kiinnostunut asiakkaansa sukuelimistä tehdessään hierontatyötä. Jannelle on sattunut hierojaksi juuri joku näistä neurootikoista, joilla ei ole kykyä suhtautua ammatillisesti täysin normaaleihin elämän ilmiöihin. En uskokaan, että kyseessä on opetuksen puute hierojakouluissa, vaan ongelma on ilmeisesti siinä, ettei alalle edellytetä kunnollista soveltuvuustestiä.

Vuonna uudistetussa näyttötutkinnossahan on selvä parannus entiseen verrattuna, mutta en usko senkään vielä riittävän karsimaan kaikkia soveltumattomia. Hoitoala yksinkertaisesti ei sovi kaikille. Pyydän väärinkohdellulta Jannelta anteeksi kaikkien hierojien puolesta.

Kysäsin kylpylän asiakaspalvelusta että ollaanko hoidoissa alasti vai uimapuku päällä ja vastaus oli että saa olla alasti jos haluaa. Joten hierojalla on ahdistusta jos alastomuus ahdistaa. Tällä palstalla tuo ahdistus on ollut erityisen korostuneena esillä, mutta luulen sen johtuvan vain yhdestä tai parista väärällä alalla olevasta hierojasta. Sitä paitsi, mitään ongelmaa ei pitäisi olla, jos hieroja työskentelee asianmukaisella tavalla.

Hierottava on aina peitettävä huolellisesti hieronnan ajaksi, olipa kalsarit jalassa tai ei. Jos itse on muita sovellutuksia mennyt kehittelemään, niin turha siitä on täällä valittaa, parasta on vaihtaa alaa. Pyyhe ja peitto Hierojana minulle on aivan sama, miten asiakas haluaa olla hieronnassa. Monille asiakkaille on aivan vakiintunut tapa toimia siinä tilanteessa.

Joku on ilman rintaliivejä toinen on ilman kalsareita. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, ahdistavaa taikka seksuaalisuuteen viittaavaa. Jos aletaan toimia hieronnassa, niin että se on jotakin muuta kuin hierontaa, niin se ei vaan kuulu asiaan.

Urheiluhieronnassa joskus tulee jollekin todettua, että kalsarit voi vaikka ottaa pois, jos joudutaan ja pitää tehdä kokomittaisia venytyksiä ja joudutaan tosissaan hieromaan lonkan sivuja, pakaroita, lonkan koukistajien alueita ja lonkan lähentäjiä.

Muutoin se homma on yhtä kalsarien edestakaisin hinaamista ja sujuu paljon helpommin. Aina asiakkaan intimiteetti ja lämipimänä pysyminen huolehditaan fiksulla ja riittävällä peittämisellä. Kukaan ei joudu hierontapöydällä olemaan ilman peittelyä. Voiko kelliä hierottavana aivan alastomana, kun hierotaan pakaroitten ja jalkojen liitoskohtaa? Mistä mä sit löydän sen mielellään mieshierojan jonka käsittelyssä voin olla alasti? Mulle lääkäri on enempi tai vähempi määrännyt pakarahierontaa mm.

Aloita nyt edes kertomalla, mistä päin Suomea hierojaa etsit Tällaiset voisivat mulle ilmoittautua. Vastaa alkuperäiseen viestiin alasti heippa, Onko jotenkin ei sallittua, jos haluaa olla kokovartalohieronnassa alasti? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Perustuslakivaliokunnan lausuntoluonnoksen huomiot hallituksen sote-mallin puutteista eivät tulleet hallituspuolueille yllätyksenä, kirjoittaa politiikan toimittaja Hannu Tikkala.

Daniel Ricciardo ajoi Monacon voittoon paalupaikalta, vaikka menetti autostaan tehoja kilpailun alkuvaiheissa. Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton ottivat seuraavat sijat. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Jaa artikkeli Facebookissa Minna Taipale — En voi ottaa nettivaraussysteemiä käyttöön tämän takia. Naisia napataan rinnoista tai haarovälistä Hierojien saamat ehdotukset seksipalveluista ovat tuttu ilmiö ympäri maata.

Timo Koskenranta — Naishierojaan on käyty kiinni. Sana sanaa vastaan KHL: Lisää aiheesta 1 Ota yhteyttä. Pandat lumi ja pyry Pandahoitaja Anna Palmroth on Pyryn ja Lumin lumoissa vielä puolen vuoden jälkeenkin — työssä parasta ovat kahdenkeskiset hetket pandojen kanssa. Helle Helle-ennätys rikkoutumassa ensi viikolla, loppuviikosta säähän luvassa käänne — meteorologi: Orpon lausuntoon oli piilotettu viesti — hallituksen kohtalo riippuu nyt perustuslakivaliokunnasta.

Terveys Liikunta ja hyvä ruoka näkyvät lapsen koulumenestyksessä — viisi elintapaa, joilla voi vaikuttaa oppimiseen. Orpon lausuntoon oli piilotettu viesti — hallituksen kohtalo riippuu nyt perustuslakivaliokunnasta Perustuslakivaliokunnan lausuntoluonnoksen huomiot hallituksen sote-mallin puutteista eivät tulleet hallituspuolueille yllätyksenä, kirjoittaa politiikan toimittaja Hannu Tikkala.

Toisaalta on hyvä muistaa, että kaikki asiakkaat eivät ole perverssejä, jotka etsivät hieronnasta seksuaalista tyydytystä. Itse haluan täydellistä vapauden tunnetta, johon tunnen pääseväni vaatteettomuudesta ja ammattitaitoisesta hieronnasta. Sekä ehdottomasti luottamuksellisuuden ilmapiiristä! Jos tällainen Valviran hyväksymä ammattitaitoinen naishieroja löytyy pääkaupunkiseudulta, minusta saattaisi löytyä vakioasiakas. Kyllä näitä alastonta kroppaa hierovia asiallisia hierojia on useitakin.

Harvat vaan vierailevat tällä palstalla. Kun minä menen hierojalle, sanon aina,että en halua sotkea kalsareitani ja haluan myös pakaralihasten hieronnan issiasvaiva ja heitän pikkarini pois.

Jokainen hieroja on siihen suostunut ja ovat käyttäneet pyyhettä peittona jalkovälissäni. Joskus kullini on vilahdellut siellä, mutta kukaan ei o siihen kiinnittäny huomiota.

Enkä ole stondannu, vaikka reisiä on hierottu myös sisäpinnoilta. Mieshierojat eivät käytä aina pyyhettäkään. Kiitos kommentista nimimerkille "Hyvää hierontaa". Ehkä se hyvä hieroja vielä löytyy omallekin kohdalleni.

Olet spämmännyt sähköpostiosoitteesi tähän ketjuun vasta kolmesti. Luulen, että syy siihen mikäli et ole saanut yhteydenottoja, johtuu yksinkertaisesti siitä että yhteystietosi ei ole riittävästi näkyvillä. Luulenpa myös että kysymykset kannattaisi esittää puhelimitse itse hierojalle niin saat suoran vastauksen.

Hienovaraisesti asian voi esittää kysymällä hierojalta mikä on hänen "pukeutumisetikettinsä" asiakkalle. Et anna itsestäsi pervon läähättäjän kuvaa ehkä. Jos kalsarit puristaa hierontapöydällä makaessa niin osta sopivan kokoisia kalsareita. Ei ne kalsarit purista pöydällä maatessa sen enempää kuin tuolilla istuessa tai kävellessä. Olen koulutettu naishieroja ja en koskaan suostu hieromaan alapää paljaana olevia asiakkaita.

Syynä on se, että voi saada syytteen seksuaalisesta häirinnästä! Ja samalla karsin housupakolla kaikki itsensäpaljastajat, jotka haluaisivat esitellä kulkusijaan. Työrauha se on oltava hierojallakin! HIenosti kirjoitettu meidän muiden normimiesten puolesta.

Kannattaa mennä näitten aasialaisten hierojien hoideltaviksi, heille luonnollista on että asiakas on alasti ja he mielellään hierovat myöskin genitaalit, eli mulukun ja kivekset, eri hintaa tosin, ja monesti sattuu että hierojatyttö tai -nainen riisuu omat asusteensa ja siinä sitten pääsee tussulle nuolemaan tytön römpsää ja myöskin kuusysiin ja taikka naamaistunnalle ja nainen imee alkukunnon sekä kun sovitaan pääsee panemaan eksoottista naista, minkä kyllä muistaa, on se niin herkkuva!

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ei heitä pidä sietää. Mutta mielestäni hoitoalalle eivät kuulu ihmiset, jotka eivät osaa kommunikoida asiakkaan kanssa.

Ja jos sitä ei ole riittävästi, niin 1. Ja hyvin käyttäytyvän voi antaa olla alasti. Ammattilainenhan ei yhdistä alastomuutta seksuaalisuuteen.

Eikä sitä tee terveesti kehoonsa suhtautuva asiakaskaan. Yhteenveto kymmenistä koulutetuista hierojista: Alasti oleminen niillä käydessä, jotka sen sallivat on harvoin enemmän kuin pieni ilo.

Mutta se on tärkeä indikaattori. Ei niin, että alastomuuden salliva olisi automaattisesti mitenkään hyvä hieroja, vaan niin, että jos naishieroja ei salli alastomuutta, niin hänellä on AINA mitä hullumpia pelkoja, yliherkkyyksiä ja epäharmoniaa, jotka rajoittavat rajusti hierontaa ja tunnelman hyväksi luomisen mahdollisuuksia. Melko hämmentävää - haluaisin olla oma itseni ja luoda hyvää tunnelmaa. Ja hieronnassa tuli ilmi ennen kuin olin edes pukeutumisetiketistä kysynyt hieronnan jälkeen , että hän ei hiero alaselkää keneltäkään voimakkaasti, koska pelkää että se voi mennä rikki.

Siis kysymättä mitään alaselkäni tuntumista, historiasta totuus: Jäikin ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi kyseisellä hierojalla. Hierojan pelot intiimiydestä voivat olla sitäkin, että kaikki on äärimmäisen kaavamaista ja neuvottelukyvytöntä ja -halutonta.

Toisin sanoen, jos asiakkaissa on empatiakyvyttömiä, niin hierojissakin on. Ja varsinkin heitä on niissä, jotka eivät missään tapauksessa salli miesasiakkaan alastomuutta. Kummallista tämä Suomen tilanne.

Tissi hieronta omat seksikuvat -

Lisää aiheesta 1 Ota yhteyttä. Löytyisikös Etelä-Pohjanmaan alueelta asiaan perehtynyttä tantrahierojaa? Pyydän väärinkohdellulta Jannelta anteeksi kaikkien hierojien puolesta. Itsensä suojelemista on myös käännyttää epäilyttävät tyypit veks. Liittoon päätyvät yleensä vain härskeimmät tapaukset. Alkkarit on ollut porno sivut porno eesti jalassa, mutta hieroja on niitä pyyhkeen avulla melkosen reippaasti siirrellyt pois tieltä. Vuonna uudistetussa näyttötutkinnossahan on selvä parannus entiseen verrattuna, mutta en usko senkään vielä riittävän karsimaan kaikkia soveltumattomia. Kyllä näitä alastonta kroppaa hierovia asiallisia hierojia on useitakin. Tässä keskustelussa näyttää olleen jonkinlainen väärinkäsitys, puhutaan aivan eri asioista. Miksi sinä haluaisit olla alasti? Jos näitä alastomuutta puolustelevia kirjoittavat miehet, niin miettikää että oma tyttärenne olisi hierojan työssä. Pakkoko sitä on mennä hierojalle tiukoissa munapusseissa tai niissä viikonlopun esittelykamppeissa. Minulla käy muutamia asiakkaita, jotka haluaa maata alasti alaston amatööri alaston suomi, mutta heidät peittelen pyyhkeellä, eikä ole valiteltu.

Tissi hieronta omat seksikuvat -

Silloin tarvitsisi osata ammatillisesti suhtautua sukupuolielimiin. Tehkää muut hierojat sama päätös! Ei voi muuta kuin pyyhkäistä rasvat pois, paita päälle, 70 euron lasku ja seuraava aika heinäkuulle vuonna tissi hieronta omat seksikuvat

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén