Treffit Varatuille

..

Category

Tytöt Pori

Päivän vaahtokylpy suomen big brother

päivän  vaahtokylpy suomen big brother

BB-Hennan muuttuneet tyylit — katso kuvat Vuosien aikana Henna on ehtinyt kokeilemaan useita eri tyylejä, katso kuvagalleria. Vuoden kuvissa Henna näyttää huomattavasti nuoremmalta lapsenpyöreine kasvoineen. Näin rohkeasti Henna poseerasi vuonna Lehtikuva Täysblondina playboypupuna Henna nähtiin vuonna MTV Oy Hennan aikuistunut tyyli huhtikuussa MTV Oy Hennan kasvoille tehtiin happohoito epäpuhtauksia vastaan huhtikuussa MTV Oy Henna on estottomasti seksikäs.

Lehtikuva Henna valmiina BB-taloon jälleen vuonna Sub Henna asteli 1. MTV Oy Henna on varsin erinäköinen tänä päivänä kuin vuonna , jolloin hänet nähtiin ensimmäisen kerran Big Brother -talon asukkaana. Blondista bruneteksi muuttunut vuotias Henna on hiljattain kokemansa eron jälkeen panostanut jälleen muodonmuutokseen.

BB-talossa myös syksyn sala-asukkaana piipahtanut Henna on kertonut julkisuudessa hankkineensa äskettäin uudet silikonirinnat sekä ottaneensa lisää täytettä huuliinsa. Uuteen, aikuisempaan tyyliin kuuluvat myös laihdutus ja uudet, tummat hiustenpidennykset.

Tiukalla kuntokuurilla ollut Henna on laihtunut melkoisesti syksyn aikana ja hänen rasvaprosenttinsa on huikeat 14,5. Pyöreäposkisesta blonditytöstä sukeutunut kaunotar näyttääkin nyt ikäistään kypsemmältä leidiltä. Onni potkaisi vihdoin Henna Kalinaista! Hymyn tietojen mukaan mimmi sai pitkällisen ja epätoivoisen metsästämisen jälkeen hankittua asunnon itselleen. Keravalta kotoisin oleva kaunotar muuttaa joulukuun alkupuolella Helsinkiin ja hänestä tulee Kallion gimma.

Hymyn tietojen mukaan Henna sai vuokrattua itselleen sievän yksiön. Toivun yhä erosta Henna Kalinainen-Kurhisen pitävät kiireisenä työnteko ja treenaus. Miehiä hän ei ole katsellut. Tarkoituksenani ei ole laihtua, vaan haen treenaamalla hyvää oloa itselleni ja työntekoon. BB-Henna vastasi Aleksi Valavuoren haukkumisiin: Aleksihan haukkui kaikkia BB-tyyppejä alipalkatuiksi huoriksi, jotka saavat käteensä vain tyhjän arvan.

Onpas Aleksi Valavuorella kovat luulot itsestään, kun nostaa itsensä jalustalle ja aliarvio muut. Yleistäminen kannattaa ehkä lopettaa. Aika kovaa tekstiä ex alkoholisoituneelta juontajalta.

Ei ole tainnut mennä aina omatkaan esiintymiset nappiin, jos lentää ulos lähetyksistä! Henna Kalinaisen uudet alastonkuvat Hymyssä - katso kuva! Nyt hän poseeraa täysin ilkosillaan joulukuun Hymyssä! Henna on lehden pikkujoulutonttu, joka esittelee sulojaan peräti kuuden sivun verran. Esimakua huikeasta kuvasarjasta voit katsastaa tämän jutun yhteydestä. Tässä palanen jutusta, lue loput ja katso kuvat Hymystä! Mikä on törkein saamasi ehdotus, Henna? En ole koskaan tyytyväinen, mutta en nyt juuri valitakaan.

BB-Henna täysin nakuna Hymyn kuvissa. Joulukuun Hymyn otoksissa Henna Kalinainen on täysin alasti. BB-Henna esiintyy myös punaisissa pikkuruisissa vaatekappaleissa, mutta useimmissa kuvissa hänen rintansa ovat paljaina. Hän esiintyy myös kuvassa, joissa yllään ovat pelkästään korkokengät ja sukkanauhaliivit. Lähdin mukaan kuviin, koska olen sinut itseni kanssa. Niitä kuvia on kiva katsella vanhana. En kuitenkaan menisi kotiini esittelemään kuvia. Ei äitini niitä kuvia kaupan hyllyltä bongaile.

Olinhan jo aikaisemminkin Hymyn alastonkuvissa, kun otin uudet silkkarit. Henna Kalinainen Hymyn rohkeana tonttutyttönä! Pusi pusi —joulua kaikille! Big Brotherista kestojulkkikseksi ponkaissut Henna Kalinainen viettää tämän joulun muuttuneena tonttuna, ja naisena.

Kypsyyttä on tullut lisää roppakaupalla ja painokin on tippunut 17 kiloa! Mitä Henna puuhailee joulupukin pajassa? Ja mitä pukki tuumaa tuhmasta tontusta? Katso kuvat seuraavilta sivuilta! Olet muuttunut vuodessa paljon. Mitä sinulle on oikein tapahtunut? Kroppani meni pilalle ennen kuin huomasinkaan. Lopulta olin täynnä rasvaa ja nesteitä, mutta kuntoilu maistui peilikuvasta huolimatta puulta.

Sitten otin itseäni niskasta kiinni, ja nyt olen tässä. No montako rasvapakettia lähti? Pahimmillani painoin 67 ja nyt 50 kiloa. Tavoitteenani on 47 kiloa. Olen cm pitkä. Miten onnistuit motivoimaan itseäsi? Hain motivaatiotani kaikkiaan parisen vuotta. Tulokset alkoivat näkyä vasta kun Tiina Jylhä The Lookista teki minulle ruokavalion. Suklaa menee, makeat siiderit. Mitä elämääsi muuten kuuluu? Olen aina ennen elänyt joko parisuhteessa ja miehen luona, tai sitten omilla vanhemmillani Eroni jälkeen vanhempani olivat ehtineet muuttaa pienempään asuntoon, joten siellä ei tila riitä, ja nyt asun kavereillani.

Olen laittanut useita asuntohakemuksia vireille, mutta mikään ei tunnu tärppäävän. Sitten menin ihan markkinointialan päivätyöhön, jota teen yhdeksästä viiteen. Olen kova tekemään myös ylitöitä, sillä raha kelpaa. Kovasta työnteosta on myös se hyvä puoli, etten ehdi ajatella liikaa ja masentua. Pyrin laajentamaan yritystoimintaani niin, että talliimme tulisi muitakin BB-tyyppejä.

Oletko harkinnut lähteä vielä koulunpenkille? Sitten haluaisin opiskella estenomiksi ja käydä meikkitaiteilijakoulun. Sen jälkeen voisinkin laittaa oman kauneushoitolan pystyyn. Sinne keksin jotain erityistä, mitä ei ole ennen nähty! Onhan nykyään ulkomailla jo topless-partureitakin! Henna-tonttua on aina viehättänyt sukkanauhat, mutta myös kaikki pyöreä, kuten omenat, lumipallot ja … Voi ei tontulta unohtuivat vaatteet!

Olet julkkis, joka saa paljon kylmää niskaansa netin keskustelupalstoilla. Mikä sinussa meitä ärsyttää? En myöskään enää häpeile vartaloani. Luetko koskaan nettipalstojen viestejä, masentavatko ne? Nykyään saan enemmän positiivista palautetta. No mikä sitten on kaunein palaute, jonka olet saanut? Ruminta on puhua pahaa läheisistäni. Ellei ole tyytyväinen ulkomuotoonsa, asialle voi tehdä jotain.

Niin tein minäkin, kovalla vaivalla. Oletko nyt tyytyväinen ulkonäköösi? Oletko ollut avioerosi jälkeen villi sinkku vai sureva sinkku? Olen ollut paljon omissa oloissani ja surrut "surkeaa" elämääni ja kohtaloani. Sen jälkeen on joskus tehnyt mieli vetää perseet, mutta sitten tulee suurempi suru, kun herää krapulaan - yksin. Nyt olen saanut elämäni tasapainoon. Millainen on ihannemiehesi, se tulevaisuuden prinssi? Ihanteeni on huumorintajuinen mies, joka on huomioiva, naista arvostava hurmuri, hymyilee paljon ja saa minut nauramaan.

Ei ole mustasukkainen eikä määräilevä, eikä suutu mielellään helposti. Mitä mieltä olet Jasmin Mäntylästä, joka oli aikansa kohujulkkis, mutta tekee nyt uskottavaa uraa kuntapolitiikassa? Itseänikin politiikka kyllä kiinnostaisi, mutta siitä minulla on liian vähän tietoa.

Joulupukki meni vallan hämilleen ja porokin katselee kainosti sivuun, kun Henna -tonttu istahti syliin sulot paljaana. Sydän voi aina muistaa sen yhden ihmisen. Muiden kanssa voi vain oppia elämään. Mitä et tekisi mistään hinnasta? Mikä on törkein saamasi ehdotus? Sinulla oli huumekokeilusi, mitä siitä opit? Se kulkee ajatuksissa mukana. Joulu saattaa tuntua vähän pelottavalta ja haikealtakin, koska olen tänä vuonna eri elämäntilanteessa.

Lahjaksi toivon lämpörullia ja Täydellisten naisten dvd-boksia, vink vink Kannattaa nauttia, eikä olla itselleen ankara, vaikka laihduttaisikin. Rakastakaa ja kertokaa se toisillenne. Rakkaus on tärkeintä ja ihanin asia maailmassa! Anna pukki pusu, vai mitä sinä oikein haluat?

Talja oli liukas, joten tonttu luiskahti lattialle mukkelis makkelis. Hennalle esitettiin useita kysymyksiä hänen ex-miehestään Antti Kurhisesta, jonka kanssa hän on pistänyt syksyllä avioeropaperit vetämään liiton kestettyä yhdeksän kuukautta. Henna ei sinnikkäästi halua vastata yhteenkään kysymyksistä. Ex-mies on tilittänyt julkisuudessa silmät, korvat ja suut täyteen, mutta ei Henna. Itse asiassa menneisyyden vatvominen ärsyttää minua kovasti.

Tässä on kaikki, mitä tahdon asiasta lausua, Henna päättää. Hän myöntää mokanneensa julkisuudessa monta kertaa, mutta ottaneensa opikseen. Ensin hän oli asukkaana kaudella Seuraavana vuonna hän avioitui BB-talossa samasta ohjelmasta tutun Antti Kurhisen kanssa. Tänä vuonna hän jälleen vieraili julkkisjäsenenä ohjelmassa. Ei siis hevin uskoisi, että Henna on vastaan koko BB: Hennan mielestä ohjelma on mennyt alaspäin vuosi vuodelta.

Jutut ja tempaukset eivät jaksa enää kiinnostaa ihmisiä, uusia yllätyksiä ei enää tule. Enää pelkästään uusi talo ei riitä. BB-julkkiksia tulee myös liikaa, ja heistä suurin osa haluaisi olla esillä. Ei toimi, Henna toteaa. Totuus on, ettei BB ole koko kuusivuotisen historiansa aikana pystynyt tuottamaan kuin neljä varteenotettavaa BB-julkkista, jotka edelleenkin jaksavat kiinnostaa. Myös Sauli Koskinen ja Iida Ketola ovat jatkaneet julkista uraansa jonkin verran. Hennan hengästyttävää uutistuotantoa 3.

Taksikuski ajoi Henna Kalinaisen pois autosta - valitus tulossa! Episodi sai alkunsa siitä, kun liikekumppani oli maksamassa Kalinaisen taksikyytiä etukäteen. Taksikuskille ja matkan maksajalle syntyi hinta-arviosta keskustelua, joka oli silminnäkijöiden mukaan tarkoitettu maksajan puolelta silkaksi huumoriksi.

Taksikuski ryhtyi kuitenkin ojentamaan sekä Kalinaista että liikemiesmäisesti pukeutunutta miestä. Kalinainen puolestaan katsoi saaneensa huonoa asiakaspalvelua kuljettajan tökerön käyttäytymisen takia ja kertoi tästä kuskille.

Kuski puolestaan käski Kalinaisen ulos autosta. Taisi mennä pupu pojalta pöksyyn, kun tuollainen neitokainen istahti takapenkille. Henna Kalinainen riisui kaiken - katso rohkea alastonvideo täällä! Ei-jei, heh, vaan toisinpäin tietenkin! Tässä menee jo toimittajakin sekaisin tästä seksikkäästä pukin pikku apulaisesta.

Itse asiassa Henna ei ole enää pitkään aikaan ollut BB-Henna, vaan omaa yritystään pyörittävä nuori bisneslady, Henna Kalinainen, joka tekee paitsi kuvauksia, myös promokeikkoja ja juontaa tilaisuuksia.

Kaiken tämän ohella mimmi ehtii vielä käydä markkinointialan päivätyössä. Henna kertoo Hymyssä, ettei hän enää ole se sama tytönhupakko, jona hänet saatettiin aiemmin tuntea. Räväkkyyttä riittää, mutta virheistä on opittu. Sisäisen muutoksen lisäksi Henna on uudistunut myös ulkoisesti, sillä Tiina Jylhän klinikan ruokavalio- ja treeniohjeilla mimmi karisti varrestaan huikeat 17 kiloa - ja se näkyy! Lue juttu joulukuun Hymystä ja katso kuuden sivun häkellyttävät kuvat Hennasta. Henna Kalinainen menetti asuntonsa!

Vuokra-asuntoon oli tarkoitus muuttaa jo joulukuun alussa. Epäonnekseen Henna sai kuitenkin kuulla, että vuokranantaja on tullut lopulta toisiin aatoksiin, eikä asunto olekaan enää vuokrattavana. Pettynyt neitokainen joutuu aloittamaan epätoivoisen rumban jälleen kerran alusta.

Henna epäilee syyksi julkisuutta ja sitä, että vuokranantaja säikähti vuokralaisensa tunnettuutta. Henna oli ehtinyt hankkia myös asianmukaisen takuuvuokran asuntoa varten. Henna Kalinainen - kiltti tyttö Henna Kalinaisen ongelma ei ole se, että hän on esiintynyt Big Brotherissa tai puolipukeissa.

Toisin kuin luulitte Henna Kalinaisen ongelma ei ole se, että hän on esiintynyt Big Brotherissa tai puolipukeissa. Ongelma on se, että hän tuntuu haluavan kaikkien pitävän hänestä. Palataan ensin vuosituhannen vaihteeseen. Keravan rautatieasemaa vastapäätä, radan toisella puolella, Tapulikadulla sijaitsevan valkoisen luvun vuokratalon keittiössä tuoksuu makaronilaatikko.

Ala-asteikäiset tytöt, Henna ja Sanna, imuroivat ja pyyhkivät pölyjä. Pian heidät, päiväkoti-ikäinen poika Sami ja vielä taaperoikäinen tyttö kutsutaan ruokapöytään. Keskimmäinen tytöistä, Henna, on äidille aina yhtä vaivaton. Karkkipäivänäkin herkuksi kelpaavat rusinat ja viinirypäleet. Hitsaajana ja automekaanikkona toimiva isä — tai iskä kuten perheessä sanotaan — tulee kotiin myöhään. Hän tekee kahta työtä elättääkseen kuusihenkisen perheen. IT-kiima ei tässä kodissa näy: Lasten vaatteet hankitaan kirpputoreilta ja kierrätetään.

Tytöt hankkivat lisäansioita jakamalla lehtiä ja hoitamalla pihan lapsia. Perhe kokoontuu yhteen yhä juhlapyhiksi ja joulusaunaan. Eikä ihan sitä, mistä Henna Kalinaisen opimme myöhemmin tuntemaan — Seiska-lehden sivuilta vuonna Miklu Forssellin wanna be -kylkiluuna.

Seiskan keskusteluissa häntä haukutaan muun muassa julkisuushakuiseksi lehmäksi ja lumpuksi. Eikä haukkuminen eroa kuulemma siitä, mihin hän koulussa tottui. Siellä hänen lisänimensä oli lauta. Ala-asteen ensimmäisellä ja toisella luokalla asialla olivat pojat, yläasteella kiusaajiin liittyivät tytöt. Ja kaikki alkoi silmälaseista ja hammasraudoista. Äiti on kotoisin maalta, Rautavaaralta.

Hän suhtautuu asioihin käytännöllisesti. Eivät vanhemmat voi pakottaa ketään olemaan lapsensa kaveri", Henna sanoo ja kertoo, että esimerkiksi kivien heittelyyn puututtiin. Mutta ehkä siksi Henna Kalinainen inhoaa Keravaa.

Sieltä hän halusi aina pois ja pääsikin hetkeksi. Nyt hän tosin BB-avioeronsa jälkeen asuu taas paikkakunnalla ystävänsä nurkissa. Seisomme Keravan juna-asemalla kaupunkikierroksemme aluksi. Henna saapui paikalle 20 minuuttia myöhässä. Hän oli yrittänyt varmistaa allekirjoittaneen varmasti tulevan paikalle.

Toimittajan puhelin oli tyytännyt varattua. Joten Henna valmistautui kotonaan. Kävi kylvyssä, kuori ihon, harjasi hiuksensa pidennyksineen yksitellen, lisäsi niihin hoitosuihketta. Päällä on Fiorellan mekko. Kaikki vain siksi, että Henna epäilee matkassa olevan kuvaajan. Haastattelun ja Kerava-kierroksen aikana hän pyytää monta kertaa, että mekko mainittaisiin. Hän saattaa saada sen kuulemma ilmaiseksi.

Kierroksen tarkoitus on selvittää, millainen ihminen Henna on, onko mistään kotoisin. Itse asiassa se on maneerisuuteen asti sivistynyttä näyttelemään pyrkivien ihmisten tapaamisen jälkeen hyvin virkistävää. Kun hänen vanhan opinahjonsa, Keravan Keskikadulla sijaitsevan Keudan eli Keski-Uudenmaan ammattiopiston parvella kysyn, minä vuosina hän opiskeli merkonomiksi, hän kääntyy: Henna ei ole valmistunut koulusta.

Se ei näytä häntä häiritsevän. Hän käy kysymässä vahtimestarilta kuvauslupaa, ennen kuin otamme kuvia. Hän on esitellyt vanhaa kouluaan toisillekin toimittajille. Silti oppilaat näyttävät olevan kiinnostuneempia portaita astelevasta Hennasta kuin päivän lounasvaihtoehdosta. Kukaan ei pyydä nimmaria.

Hennan paras ystävä Tiina on saanut välittää ystävänsä nimikirjoituksia. Olin yksinäinen niin kuin Hennakin. Revimme toisiamme aina kouluun ja opiskelimme paljon yhdessä. Henna on oikeasti ihan fiksu tyttö. Kun se keskittyy, koulumenestys on hyvää, kasin keskiarvoa. Yritin liikaa olla joku muu", Henna kertoo. Kovin tavallista kapina silti oli. Olin vähätellyt itseäni koko ajan. Henna siis hankki silikonirinnat. Tallinnasta 2 x 5,2 dl, 3 euroa ne tuntuvat olevan ainoat luvut, jotka Henna suoralta kädeltä muistaa.

Säästin rahaa jakamalla ilmaisjakelulehtiä ja myymällä lehtitilauksia, esimerkiksi Tekniikan maailman, puhelimessa. Ensimmäistä kertaa Henna Kalinaiselta pyydettiin nimikirjoitusta Keravalla vuonna Silloin hänestä tuli Seiskan tähtityttö. Siitä lähtien sinä oletkin saanut seurata hänen elämäänsä.

Mutta et sitä, että Henna myöhemmin uskoi jalkapalloilijan kiinnostuksen parantaneen hänen itsetuntoaan. Tosin tämä on minun johtopäätökseni. Jatkan asiasta, mutta Henna ei halua sanoa enempää. En osaa sanoa, suojeleeko hän itseään, Forssellia vai odottaako jonkinlaista kiss and tell -haastattelutarjousta. Koska aika paljon Henna on jo kertonut: Tämä on kuulemma kaupungin paras ravintola, ja Henna tervehtii omistajaa.

Tilaamme kanasalaatit ja Cokis lightit. Henna haluaa keskittyä kertomaan blogauksistaan ja yrityksestään. Mulle maksetaan siellä olevista mainoksista click per view. Jotkut muotibloggarit voivat saada euroa kuussa. Me alettiin Antin kanssa käyttää meidän julkisuusarvoa hyväksi. Saimme matkoja Kyprokselle, Venäjälle, kalustimme kotimme Kalustekauppa. Saimme ne, kun sanoimme, että ne pääsevät kotiesittelyymme lehdessä.

Hennalla on taustalla jopa ihmisiä mediamaailmasta, joka yhdessä lehden kanssa nämä käänteet on suunniteltu. Silti Hennan juhliminen vuonna kuulostaa kovin ammattimaiselta ottaen huomioon, että hän oli Seiskan tähtityttö. Pääsin kaikkiin ilmaisen viinan bileisiin. Mulla oli euron diili. Kaikki oli ilmaista ja hienoa. Tuhlasin aikaa ja tunsin itseni vähän hyväksikäytetyksi. Vähän se tunne jo hellittää.

Se oli väärä valinta. Ne ihmiset, jotka asuvat täällä, tykkäävät Keravasta tosi paljon. Big Brotherista tuttu Henna Kalinainen juhli koko viime viikonlopun. Henna bongattiin aikamoisessa tuiskeessa vantaalaisen ravintola Shamrockin baaritiskiltä ja sunnuntaina 5.

BB-Henna nenäleikkaukseen - katso tästä lopputulos! Henna Kalinainen aikoo omien sanojensa mukaan mennä heti klinikalle. Seiska teki kuvamanipulaation, miltä Henna näyttäisi leikkauksen jälkeen. Henna nyt ja Henna kuvamanipulaation jälkeen Big Brotherista tuttu Henna Kalinainen päätti haluavansa uuden nenän. Kuudennella tuotantokaudella BB-talon paikka vaihtui Kivenlahdesta Kiloon.

Suomen Big Brotherin tuottajana on toisesta tuotantokaudesta lähtien toiminut Mikko Räisänen. Ensimmäisellä kaudella tuottajana oli Jens Helin. Hausmylly -yhtyeen jäsenenä ja mainosäänistä tuttu Jari Karjalainen on Suomen Big Brotherin talossa annettujen nauhoitettujen kuulutusten ääni. Big Brother on rikkonut kanavan kaikkien aikojen katsojaennätyksiä. Ohjelman kaikkien aikojen katsojaennätys on vuoden Big Brotherin aloitusjaksossa saavutettu katsojaa, joka on samalla myös Subin kaikkien aikojen katsojaennätys.

Kesällä Seta palkitsi sekä ohjelman että tuotantoyhtiön Asiallisen tiedon omena -tunnustuspalkinnolla. Maaliskuussa Sub ilmoitti, ettei normaalia Big Brotheria järjestetä syksyllä Sen tilalla esitettiin Julkkis Big Brother , johon julkisuuden henkilöt voivat itse hakea mukaan.

Toukokuussa Big Brother tiedotti Facebook-sivuillaan, että ohjelma jää tauolle, eikä näin ollen sarjaa tehdä syksyllä Big Brother eli "päälähetys" on koostelähetys edellisen vuorokauden tapahtumista Big Brother -talossa. Ohjelmaa esitetään tunnin kestoisena maanantaista lauantaihin kello Vuosina maanantain päälähetyksen kesto oli vain puoli tuntia ja se esitettiin myöhemmin illalla elokuvan jälkeen.

Big Brother Extra on arkipäivisin kuudennella kaudella myös sunnuntaisin esitettävä ohjelma, jossa käydään juontajan johdolla läpi reaaliaikaisesti talon tapahtumia, haastatellaan vieraita sekä näytetään katsojille pätkiä, joita ei päälähetyksissä lainkaan nähdä.

Lisäksi katsojat voivat lähettää "BB-boksiin" kommenttejaan talon tapahtumista. Yleensä häätöäänestykseen joutuneiden asukkaiden nimet julkistetaan ensimmäistä kertaa Big Brother Extra ssa. Ne uskaltaa olla aidosti sitä mitä ovat. Sit Tuijakaa ei saa pudota, koska oon alkanu pitää siit Toivottavasti Nino ja Lotta putoo näistä Nyt soi New York City Boy.

Eiköhän tästä vielä draamaa synny. I don't want more choice, I just want nicer things! Lotta ja Nino ei saa lähtee. Mie en jaksa kun umpitylsät Minnat ja Esajiit porskuttaa tuolla ja räväkät tyypit joutuu äänestykseen. Näistä neljästä häätäisin Kätlinin ja Tuijan. Nino on hauska väriläiskä. Lottakin ihan kiva tytsy. Mutta kenestä noista muista haluaisin luopua.

Nimeämisen ulkopuolelta kyllä, mutta en tuosta kolmikosta. Sampo sanoi, että tulee tosi surulliseksi jos Lotta lähtee. Mitäs siitäkään, että Ninoa ja Tuijaa ei kukaan isommin tuolla kaipaa. Kun se pikkuinen Lotta vaan on joidenkin "aikuisten" mielestä niin ärsyttävä. Sampo ja Lotta viettivät yhdessä suloisen yön kylpemällä ensin tuntitolkulla porealtaassa ja siirtyivät sitten vaahtokylpyyn. Verkkovieraana olleelta Aaltoselta kysyttiin, miksei ole vuotiaita asukkaita.

Aaltonen vastasi, että "Ehkäpä piankin Miettivät, tuleeko mies ja voisko tulla joku julkkis. Lotta ei oikein haluaisi ainakaan Tukiaista. Sampolle on yllätys, että Tuksu on uskossa ja näkee demoneja ja kertoo siitä Seiskassa.

Sen sijaan Martina Aitolehdestä tykkäävät kaikki, jätti sympaattisen kuvan kaikille. Paratiisin makuuhuoneessa on kova keskustelu Ninon peniksenpidennyksestä.

päivän  vaahtokylpy suomen big brother

Päivän vaahtokylpy suomen big brother -

Big Brother "Aidoin voittaa". MTV3 Heh, leidi ei ihan heti tule Hennasta mieleen. Maksaminen Verkkokaupassa tilaus maksetaan pääsääntöisesti ennen tuotteiden toimittamista.

Oisin halunnu Niko Saarisen, Hennan ja Ninon taloon mutta sinnehän otettiin vaan BB-Hennalla ulosotossa yli 8 euroa Henna Kalinainen-Kurhinen on päästänyt lukuisia maksuja ulosottoon.

Big Brother -ohjelmasta tutun Henna Kalinainen-Kurhisen, 21, ulosottotodistus on kuusi sivua pitkä. Viimeisen kahden vuoden aikana ulosottoon on päätynyt muun muassa useita joukkoliikenteen tarkastusmaksuja, terveyskeskusmaksuja sekä matkapuhelinoperaattoreiden maksuja. Kaikkiaan Hennalta karhutaan ulosoton kautta 8 euron suuruista summaa. Tuorein ulosottoon päätynyt maksu on helmikuulta. Ulosottovelan lyhentäminen voi olla työlästä, sillä Hennan tulot vuonna olivat vaivaiset 3 euroa.

BB-tähti Henna Kalinainen oli yksi Johannan morsiusneidoista, mutta tosi-tv-tähti katosi mystisesti juuri ennen häitä. Henna ei nimittäin koskaan saapunut Lappiin, vaikka hänellä oli lennotkin varattuna ja maksettuna perjantaille. Neitokainen ei myöskään vastannut lukuisiin soittoyrityksiin.

Nyt Henna paljastaa syyn oudolle katoamiselleen. Olin torstaina ihanilla deiteillä, mutta ilta venähti liian pitkäksi. Olin aivan paniikissa, kun heräsin vasta iltapäivällä.

Lippuja voinut enää vaihtaa, joten en päässyt Lappiin, Henna kertoo Seiskalle. Henna sai itselleen asunnon Henna on asunut ex-miehestään Antti Kurhisesta erottuaan kaverinsa luona ahtaasti kahdeksantoista neliön yksiössä, jossa on ollut lisäksi myös kaksi koiraa. En ole siitä ylpeä, että olen vuotiaana sössinyt raha-asiani, Henna tunnustaa. Hänelle on kertynyt ulosottosaatavia yli 8 euroa, joita hän on kuitenkin lyhentänyt omien sanojensa mukaan jo parin tuhannen euron verran.

Tavoitteenani on maksaa se pois siihen mennessä, kun täytän 25 vuotta, Henna suunnittelee. Hän on nykyään säännöllisessä työssä, muttei halua kertoa, mikä hänen työpaikkansa on. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa, joten en halunnut tinkiä myöskään siitä, että asuntoni on keskustassa.

Henna kertoo saaneensa uuden kodin BB: Iso kiitos hänelle siitä, muuten en olisi löytänyt kämppää varmaan ikinä. Kohukaunotar Henna Kalinainen on bongattu useamman kerran helsinkiläisistä homokapakoista. Onko Henna muuttanut suuntautumistaan, onko hän kiinnostunut nykyisin trendikkäästi tytöistä? Ennen kun haukutte Hennan huulia lukekaa tää: Henna esittelee uutta sinkkukotiaan BB-Hennan sinkkukoti - katso kuvat ja videot!

Henna Kalinainen on muuttanut Helsingin keskustaan. Seiska kävi tarkastamassa luukun! Big Brotherista tuttu Henna Kalinainen, 21, asustelee 26 neliön yksiössä Helsingin keskustassa, jonne tosi-tv-tähti muutti erottuaan Antti Kurhisesta. Asunnosta löytyy muun muassa prinsessasänky, kaasuhella, valkoinen nahkasohva sekä kylpyamme. Henna esitteli perusteellisesti kämppänsä Seiskan lukijoille. Mitä kaikkea Hennan vaatekomerosta löytyy?

Miltä näyttää Hennan prinsessasänky? Mitä Henna pelkää kotonaan? Kurkista myös Hennan kaappeihin ja laatikoihin! Henna Kalinainen aloittaa uuden aluevaltauksen. Hän on mukana tapahtumissa, joissa Suomen seksikkäin tavis -kisan voittanut Mira Villman strippaa. Show on nähtävissä ainakin Siellä myydään erotiikkaan liittyviä esineitä.

Sitten on esittämääni stripteasea sekä osuus, jossa toimin topless-tarjoilijana. Olen itse aikaisemmin toiminut juontajana, mutta nyt keskityn itse esiintymiseen, Mira Villman sanoo. Avlägsen by i förra Portas. Hennan hengästyttävää uutistuotantoa 2.

Henna Kalinainen upean timminä alastonkuviin - laihtui 17 kiloa! Painoa on lähtenyt erityisruokavaliolla 17 kiloa ja kuntosali on tehnyt tehtävänsä. Eronsa jälkeen huomattavasti kypsynyt nuori nainen pyörittää nyt yritystoimintaa eli järjestää esiintymisiä itselleen ja muun muassa BB-tähdille.

Henna, 21, ei häpeile uutta timmiä kroppaansa, vaan pyörähti juuri Hymyn studioilla jouluaiheisissa sensuelleissa alastonkuvissa. Osallistuminen maksaa euroa, ja siihen sisältyy ammattilaisen tekemä henkilökohtainen ruokavalio, Hennan kannustus omakohtaisine kokemusvaihtoineen sekä tapaaminen.

Paketissa on myös seurantaa ja ohjausta. Varaa aika täältä ja kysy kaikkea mitä mieleen juolahtaa, soittaminen ei sido mihinkään. Neitonen itse on laihduttanut 17 kiloa. Tältä näyttää 17 kiloa laihtunut Henna Kalinainen!

Henna kertoo painaneensa pahimmillaan jopa 67 kiloa, mutta nyt hän on ruokavaliolla ja punttitreeneillä kitistänyt kurvinsa 50 kiloon. Tavoitteena senttisellä mimmillä on peräti 47 kilon elopaino. Henna kertoo laihduttaneensa Tiina Jylhän hänelle tekemällä erityisruokavaliolla.

Hiilihydraatit olivat pannassa ja proteiineilla pidettiin nälkä loitolla. Asiasta saa lisätietoa Hennan nettisivujen kautta. BB-Hennan muuttuneet tyylit — katso kuvat Vuosien aikana Henna on ehtinyt kokeilemaan useita eri tyylejä, katso kuvagalleria.

Vuoden kuvissa Henna näyttää huomattavasti nuoremmalta lapsenpyöreine kasvoineen. Näin rohkeasti Henna poseerasi vuonna Lehtikuva Täysblondina playboypupuna Henna nähtiin vuonna MTV Oy Hennan aikuistunut tyyli huhtikuussa MTV Oy Hennan kasvoille tehtiin happohoito epäpuhtauksia vastaan huhtikuussa MTV Oy Henna on estottomasti seksikäs.

Lehtikuva Henna valmiina BB-taloon jälleen vuonna Sub Henna asteli 1. MTV Oy Henna on varsin erinäköinen tänä päivänä kuin vuonna , jolloin hänet nähtiin ensimmäisen kerran Big Brother -talon asukkaana. Blondista bruneteksi muuttunut vuotias Henna on hiljattain kokemansa eron jälkeen panostanut jälleen muodonmuutokseen.

BB-talossa myös syksyn sala-asukkaana piipahtanut Henna on kertonut julkisuudessa hankkineensa äskettäin uudet silikonirinnat sekä ottaneensa lisää täytettä huuliinsa. Uuteen, aikuisempaan tyyliin kuuluvat myös laihdutus ja uudet, tummat hiustenpidennykset. Tiukalla kuntokuurilla ollut Henna on laihtunut melkoisesti syksyn aikana ja hänen rasvaprosenttinsa on huikeat 14,5. Pyöreäposkisesta blonditytöstä sukeutunut kaunotar näyttääkin nyt ikäistään kypsemmältä leidiltä.

Onni potkaisi vihdoin Henna Kalinaista! Hymyn tietojen mukaan mimmi sai pitkällisen ja epätoivoisen metsästämisen jälkeen hankittua asunnon itselleen.

Keravalta kotoisin oleva kaunotar muuttaa joulukuun alkupuolella Helsinkiin ja hänestä tulee Kallion gimma. Hymyn tietojen mukaan Henna sai vuokrattua itselleen sievän yksiön. Toivun yhä erosta Henna Kalinainen-Kurhisen pitävät kiireisenä työnteko ja treenaus. Miehiä hän ei ole katsellut. Tarkoituksenani ei ole laihtua, vaan haen treenaamalla hyvää oloa itselleni ja työntekoon. BB-Henna vastasi Aleksi Valavuoren haukkumisiin: Aleksihan haukkui kaikkia BB-tyyppejä alipalkatuiksi huoriksi, jotka saavat käteensä vain tyhjän arvan.

Onpas Aleksi Valavuorella kovat luulot itsestään, kun nostaa itsensä jalustalle ja aliarvio muut. Yleistäminen kannattaa ehkä lopettaa. Aika kovaa tekstiä ex alkoholisoituneelta juontajalta.

Ei ole tainnut mennä aina omatkaan esiintymiset nappiin, jos lentää ulos lähetyksistä! Henna Kalinaisen uudet alastonkuvat Hymyssä - katso kuva! Nyt hän poseeraa täysin ilkosillaan joulukuun Hymyssä! Henna on lehden pikkujoulutonttu, joka esittelee sulojaan peräti kuuden sivun verran. Esimakua huikeasta kuvasarjasta voit katsastaa tämän jutun yhteydestä. Tässä palanen jutusta, lue loput ja katso kuvat Hymystä!

Mikä on törkein saamasi ehdotus, Henna? En ole koskaan tyytyväinen, mutta en nyt juuri valitakaan. BB-Henna täysin nakuna Hymyn kuvissa. Joulukuun Hymyn otoksissa Henna Kalinainen on täysin alasti.

BB-Henna esiintyy myös punaisissa pikkuruisissa vaatekappaleissa, mutta useimmissa kuvissa hänen rintansa ovat paljaina. Hän esiintyy myös kuvassa, joissa yllään ovat pelkästään korkokengät ja sukkanauhaliivit. Lähdin mukaan kuviin, koska olen sinut itseni kanssa. Niitä kuvia on kiva katsella vanhana. En kuitenkaan menisi kotiini esittelemään kuvia. Ei äitini niitä kuvia kaupan hyllyltä bongaile. Olinhan jo aikaisemminkin Hymyn alastonkuvissa, kun otin uudet silkkarit. Henna Kalinainen Hymyn rohkeana tonttutyttönä!

Pusi pusi —joulua kaikille! Big Brotherista kestojulkkikseksi ponkaissut Henna Kalinainen viettää tämän joulun muuttuneena tonttuna, ja naisena. Kypsyyttä on tullut lisää roppakaupalla ja painokin on tippunut 17 kiloa! Mitä Henna puuhailee joulupukin pajassa? Ja mitä pukki tuumaa tuhmasta tontusta? Katso kuvat seuraavilta sivuilta! Olet muuttunut vuodessa paljon.

Mitä sinulle on oikein tapahtunut? Kroppani meni pilalle ennen kuin huomasinkaan. Lopulta olin täynnä rasvaa ja nesteitä, mutta kuntoilu maistui peilikuvasta huolimatta puulta. Sitten otin itseäni niskasta kiinni, ja nyt olen tässä. No montako rasvapakettia lähti? Pahimmillani painoin 67 ja nyt 50 kiloa. Tavoitteenani on 47 kiloa. Olen cm pitkä. Miten onnistuit motivoimaan itseäsi? Hain motivaatiotani kaikkiaan parisen vuotta.

Tulokset alkoivat näkyä vasta kun Tiina Jylhä The Lookista teki minulle ruokavalion. Suklaa menee, makeat siiderit.

Mitä elämääsi muuten kuuluu? Olen aina ennen elänyt joko parisuhteessa ja miehen luona, tai sitten omilla vanhemmillani Eroni jälkeen vanhempani olivat ehtineet muuttaa pienempään asuntoon, joten siellä ei tila riitä, ja nyt asun kavereillani. Olen laittanut useita asuntohakemuksia vireille, mutta mikään ei tunnu tärppäävän. Sitten menin ihan markkinointialan päivätyöhön, jota teen yhdeksästä viiteen.

Olen kova tekemään myös ylitöitä, sillä raha kelpaa. Kovasta työnteosta on myös se hyvä puoli, etten ehdi ajatella liikaa ja masentua. Pyrin laajentamaan yritystoimintaani niin, että talliimme tulisi muitakin BB-tyyppejä. Oletko harkinnut lähteä vielä koulunpenkille?

Sitten haluaisin opiskella estenomiksi ja käydä meikkitaiteilijakoulun. Sen jälkeen voisinkin laittaa oman kauneushoitolan pystyyn. Sinne keksin jotain erityistä, mitä ei ole ennen nähty! Onhan nykyään ulkomailla jo topless-partureitakin! Henna-tonttua on aina viehättänyt sukkanauhat, mutta myös kaikki pyöreä, kuten omenat, lumipallot ja … Voi ei tontulta unohtuivat vaatteet! Olet julkkis, joka saa paljon kylmää niskaansa netin keskustelupalstoilla. Mikä sinussa meitä ärsyttää? En myöskään enää häpeile vartaloani.

Luetko koskaan nettipalstojen viestejä, masentavatko ne? Nykyään saan enemmän positiivista palautetta. No mikä sitten on kaunein palaute, jonka olet saanut? Ruminta on puhua pahaa läheisistäni. Ellei ole tyytyväinen ulkomuotoonsa, asialle voi tehdä jotain. Niin tein minäkin, kovalla vaivalla. Oletko nyt tyytyväinen ulkonäköösi? Oletko ollut avioerosi jälkeen villi sinkku vai sureva sinkku? Olen ollut paljon omissa oloissani ja surrut "surkeaa" elämääni ja kohtaloani. Sen jälkeen on joskus tehnyt mieli vetää perseet, mutta sitten tulee suurempi suru, kun herää krapulaan - yksin.

Nyt olen saanut elämäni tasapainoon. Millainen on ihannemiehesi, se tulevaisuuden prinssi? Ihanteeni on huumorintajuinen mies, joka on huomioiva, naista arvostava hurmuri, hymyilee paljon ja saa minut nauramaan.

Ei ole mustasukkainen eikä määräilevä, eikä suutu mielellään helposti. Mitä mieltä olet Jasmin Mäntylästä, joka oli aikansa kohujulkkis, mutta tekee nyt uskottavaa uraa kuntapolitiikassa?

Itseänikin politiikka kyllä kiinnostaisi, mutta siitä minulla on liian vähän tietoa. Joulupukki meni vallan hämilleen ja porokin katselee kainosti sivuun, kun Henna -tonttu istahti syliin sulot paljaana.

Sydän voi aina muistaa sen yhden ihmisen. Muiden kanssa voi vain oppia elämään. Mitä et tekisi mistään hinnasta? Mikä on törkein saamasi ehdotus?

Sinulla oli huumekokeilusi, mitä siitä opit? Se kulkee ajatuksissa mukana. Joulu saattaa tuntua vähän pelottavalta ja haikealtakin, koska olen tänä vuonna eri elämäntilanteessa. Lahjaksi toivon lämpörullia ja Täydellisten naisten dvd-boksia, vink vink Kannattaa nauttia, eikä olla itselleen ankara, vaikka laihduttaisikin.

Rakastakaa ja kertokaa se toisillenne. Rakkaus on tärkeintä ja ihanin asia maailmassa! Anna pukki pusu, vai mitä sinä oikein haluat? Talja oli liukas, joten tonttu luiskahti lattialle mukkelis makkelis. Hennalle esitettiin useita kysymyksiä hänen ex-miehestään Antti Kurhisesta, jonka kanssa hän on pistänyt syksyllä avioeropaperit vetämään liiton kestettyä yhdeksän kuukautta.

Henna ei sinnikkäästi halua vastata yhteenkään kysymyksistä. Ex-mies on tilittänyt julkisuudessa silmät, korvat ja suut täyteen, mutta ei Henna. Itse asiassa menneisyyden vatvominen ärsyttää minua kovasti. Tässä on kaikki, mitä tahdon asiasta lausua, Henna päättää.

Hän myöntää mokanneensa julkisuudessa monta kertaa, mutta ottaneensa opikseen. Ensin hän oli asukkaana kaudella Seuraavana vuonna hän avioitui BB-talossa samasta ohjelmasta tutun Antti Kurhisen kanssa. Tänä vuonna hän jälleen vieraili julkkisjäsenenä ohjelmassa. Ei siis hevin uskoisi, että Henna on vastaan koko BB: Hennan mielestä ohjelma on mennyt alaspäin vuosi vuodelta.

Jutut ja tempaukset eivät jaksa enää kiinnostaa ihmisiä, uusia yllätyksiä ei enää tule. Enää pelkästään uusi talo ei riitä. BB-julkkiksia tulee myös liikaa, ja heistä suurin osa haluaisi olla esillä. Ei toimi, Henna toteaa. Totuus on, ettei BB ole koko kuusivuotisen historiansa aikana pystynyt tuottamaan kuin neljä varteenotettavaa BB-julkkista, jotka edelleenkin jaksavat kiinnostaa.

Myös Sauli Koskinen ja Iida Ketola ovat jatkaneet julkista uraansa jonkin verran. Hennan hengästyttävää uutistuotantoa 3. Taksikuski ajoi Henna Kalinaisen pois autosta - valitus tulossa! Episodi sai alkunsa siitä, kun liikekumppani oli maksamassa Kalinaisen taksikyytiä etukäteen. Taksikuskille ja matkan maksajalle syntyi hinta-arviosta keskustelua, joka oli silminnäkijöiden mukaan tarkoitettu maksajan puolelta silkaksi huumoriksi. Taksikuski ryhtyi kuitenkin ojentamaan sekä Kalinaista että liikemiesmäisesti pukeutunutta miestä.

Kalinainen puolestaan katsoi saaneensa huonoa asiakaspalvelua kuljettajan tökerön käyttäytymisen takia ja kertoi tästä kuskille. Kuski puolestaan käski Kalinaisen ulos autosta. Taisi mennä pupu pojalta pöksyyn, kun tuollainen neitokainen istahti takapenkille. Henna Kalinainen riisui kaiken - katso rohkea alastonvideo täällä! Ei-jei, heh, vaan toisinpäin tietenkin! Tässä menee jo toimittajakin sekaisin tästä seksikkäästä pukin pikku apulaisesta.

Itse asiassa Henna ei ole enää pitkään aikaan ollut BB-Henna, vaan omaa yritystään pyörittävä nuori bisneslady, Henna Kalinainen, joka tekee paitsi kuvauksia, myös promokeikkoja ja juontaa tilaisuuksia.

Kaiken tämän ohella mimmi ehtii vielä käydä markkinointialan päivätyössä. Henna kertoo Hymyssä, ettei hän enää ole se sama tytönhupakko, jona hänet saatettiin aiemmin tuntea. Räväkkyyttä riittää, mutta virheistä on opittu. Sisäisen muutoksen lisäksi Henna on uudistunut myös ulkoisesti, sillä Tiina Jylhän klinikan ruokavalio- ja treeniohjeilla mimmi karisti varrestaan huikeat 17 kiloa - ja se näkyy!

Lue juttu joulukuun Hymystä ja katso kuuden sivun häkellyttävät kuvat Hennasta. Henna Kalinainen menetti asuntonsa! Vuokra-asuntoon oli tarkoitus muuttaa jo joulukuun alussa. Epäonnekseen Henna sai kuitenkin kuulla, että vuokranantaja on tullut lopulta toisiin aatoksiin, eikä asunto olekaan enää vuokrattavana. Pettynyt neitokainen joutuu aloittamaan epätoivoisen rumban jälleen kerran alusta. Henna epäilee syyksi julkisuutta ja sitä, että vuokranantaja säikähti vuokralaisensa tunnettuutta.

Henna oli ehtinyt hankkia myös asianmukaisen takuuvuokran asuntoa varten. Henna Kalinainen - kiltti tyttö Henna Kalinaisen ongelma ei ole se, että hän on esiintynyt Big Brotherissa tai puolipukeissa. Toisin kuin luulitte Henna Kalinaisen ongelma ei ole se, että hän on esiintynyt Big Brotherissa tai puolipukeissa.

Ongelma on se, että hän tuntuu haluavan kaikkien pitävän hänestä. Palataan ensin vuosituhannen vaihteeseen. Keravan rautatieasemaa vastapäätä, radan toisella puolella, Tapulikadulla sijaitsevan valkoisen luvun vuokratalon keittiössä tuoksuu makaronilaatikko. Ala-asteikäiset tytöt, Henna ja Sanna, imuroivat ja pyyhkivät pölyjä. Pian heidät, päiväkoti-ikäinen poika Sami ja vielä taaperoikäinen tyttö kutsutaan ruokapöytään.

Keskimmäinen tytöistä, Henna, on äidille aina yhtä vaivaton. Karkkipäivänäkin herkuksi kelpaavat rusinat ja viinirypäleet. Hitsaajana ja automekaanikkona toimiva isä — tai iskä kuten perheessä sanotaan — tulee kotiin myöhään. Hän tekee kahta työtä elättääkseen kuusihenkisen perheen. IT-kiima ei tässä kodissa näy: Lasten vaatteet hankitaan kirpputoreilta ja kierrätetään. Tytöt hankkivat lisäansioita jakamalla lehtiä ja hoitamalla pihan lapsia.

Perhe kokoontuu yhteen yhä juhlapyhiksi ja joulusaunaan. Eikä ihan sitä, mistä Henna Kalinaisen opimme myöhemmin tuntemaan — Seiska-lehden sivuilta vuonna Miklu Forssellin wanna be -kylkiluuna.

Seiskan keskusteluissa häntä haukutaan muun muassa julkisuushakuiseksi lehmäksi ja lumpuksi. Eikä haukkuminen eroa kuulemma siitä, mihin hän koulussa tottui.

Siellä hänen lisänimensä oli lauta. Ala-asteen ensimmäisellä ja toisella luokalla asialla olivat pojat, yläasteella kiusaajiin liittyivät tytöt. Ja kaikki alkoi silmälaseista ja hammasraudoista. Äiti on kotoisin maalta, Rautavaaralta. Hän suhtautuu asioihin käytännöllisesti. Eivät vanhemmat voi pakottaa ketään olemaan lapsensa kaveri", Henna sanoo ja kertoo, että esimerkiksi kivien heittelyyn puututtiin. Mutta ehkä siksi Henna Kalinainen inhoaa Keravaa.

Sieltä hän halusi aina pois ja pääsikin hetkeksi. Nyt hän tosin BB-avioeronsa jälkeen asuu taas paikkakunnalla ystävänsä nurkissa. Seisomme Keravan juna-asemalla kaupunkikierroksemme aluksi. Henna saapui paikalle 20 minuuttia myöhässä. Viesti Kirjoittaja Serduchka » 19 Syys , Viesti Kirjoittaja Fabrizio » 20 Syys , Viesti Kirjoittaja Hazel » 20 Syys , Viesti Kirjoittaja aksim » 20 Syys , Viesti Kirjoittaja Darhen » 20 Syys , Viesti Kirjoittaja Subculture » 20 Syys , Viesti Kirjoittaja Kosti » 20 Syys , Viesti Kirjoittaja JukkaV » 20 Syys , Viesti Kirjoittaja AntSa » 20 Syys , Viisukuppila Viisukuppila on suomalainen euroviisufanien verkkoyhteisö Hyppää sisältöön.

Etusivu Muu keskustelu Televisio Etsi Pikalinkit. Tuo Kätlinin touhu on kyllä jo aika Neiti keikistelee pelkissä bikineissä koko päivän, kun muut ovat normaalisti pukeissa. Kulkeeko se kotonakin koko ajan bikineissä kesät, talvet Taitaa laskeskella, että kun on tarpeeksi vähäpukeinen, niin äänestäjät pitää ruudussa. Eihän toi nyt ihan normaalia käytöstä voi enää olla. Hyvin todennäköistä, että Lotta lähtee sunnuntaina talosta En uskalla vielä tuulettaa.

Liian hyvää ollakseen totta. Ne uskaltaa olla aidosti sitä mitä ovat. Sit Tuijakaa ei saa pudota, koska oon alkanu pitää siit Toivottavasti Nino ja Lotta putoo näistä Nyt soi New York City Boy. Eiköhän tästä vielä draamaa synny.

I don't want more choice, I just want nicer things! Lotta ja Nino ei saa lähtee. Mainos   uutinen jatkuu alla. X Factor Suomi su 1. Kaappaus keittiössä ma 2. Salatut elämät pe Magnuksen terveysongelmien syy selviää — kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! Mentalisti Noora Karma on treenannut muistiaan kaikin keinoin: Salatut elämät to Salkkarit-pari antautuu himojen vietäväksi.

Mitä kotisi paljastaa sinusta? Ota selvää ja hae mukaan televisiosarjaan! Salatut elämät ke Kari ajetaan intiimiin tilanteeseen Salkkarit-paljastuksissa — suunnitelma onnistuu täydellisesti! Saunasta tulikin makuuhuone — rajamäkeläisen perheen vanha omakotitalo koki hurjan muodonmuutoksen.

Juha Tapio ylistää vaimoaan — pariskunnan avioliitto kestänyt yli 20 vuotta. Salatut elämät ti Salkkarit-hahmojen rivo suunnitelma käy toteen — Kari poseeraa kuumissa kuvissa. Juha Tapio supersuositusta kappaleestaan: Remonttikatastrofi ajoi nelihenkisen perheen nukkumaan samaan sänkyyn:

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Treffit Varatuille

Theme by Anders Norén